reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Farsz na krokiety:
łopatka
mała główka kapusty
pieczarki
cebula

Mięsko dusimy w przyprawach a jak ostygnie to mielimy. Kapustę gotujemy do miękkości a później drobniutko kroimy. Pieczarki trzemy na tarce (małe, długie oczka), dusimy na masełku z dodatkiem wegety i posiekanej cebuli. Wszystkie składniki łączymy i zawijamy w naleśniki. Smacznego :-)

reklama
Ika sos czosnkowy moge litrami :-D:-DTe parówki musze wypróbować i sosu koniecznie duuuuużo. :zawstydzona/y:
Anno25 CO do naleśników rano pyyszna sprawa tylko kto mi je usmaży:-D:-D

Mikusia84 dzięki za uznanie,ale z tymi pasztecikami to naprawde szybko idzie. Wyrobienie ciasta 3min potem sobie samo rośnie i zawijanie pasztecików góra 15 minut i do piekarnika.;-)

Te gołąbki mnie zaciekawiły hmm:-p

nalesniki mozna zrobić dzień wczesniej:-D
ja też kocham sos czosnkowy, nawet do chipsów
zatem polecam tą sałatkę co wcześniej pisałam bo ona jest z sosem czosnkowym - PYCHOTA

reklama
A co tam dziewczyny ze zboczeniem :-D:-DMój mąż ostatnio stwierdził, że jak w dalszym ciągu będę nałogowo przeglądać stronki z przepisami to zamienie sie w Nigelle:-D:-D i będe w nocy do lodówki zaglądąć:szok::szok: A co do Nigelli no coż ciekawie kobieta gotuje:-p

Do góry