reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mówię tak na nie bo jak jest mi przykro, mam doła to jak przytule takie maleńswa i zobaczę te oczka roześmiane, wiem że mam dla kogo żyć i cały żal, ból ze mnie schodzi.:-)
heh no slodko, nie dziwie Ci sie bo i u mnie jest tak samo o wszystkim sie zapomina jak zobaczy sie na to cudo :tak:
No a wszystko dzieki wam dziewczyny ze pojechalam jednak na badanie:tak::tak: normalnie ja nie wiem co bym bez was zrobila:tak::tak: a zejelo mi to wszystko ok 15min wiec raz dwa i bylam gotowa:tak:
No to przed chwila byla u mnie sasiadka ze piwnica zalana rura mi pekla przy automacie tyle dobrze ze automat nie popsuty:-D:-D

Ania pisala do mnie smsa ok 20 ze jeszcze nie przekroczyli Polskiej granicy sa takie korki ze szkoda gadac:sorry::sorry: biedni bede sie meczyc w aucie i napewno bardzo pozno dojada na miejsce:sorry::sorry:
Ja jak raz jechalam do PL Na swieta wielkanocne to byly takie korki ze zesmy jechali 26godz a normalnie tylko ok 12 jedziemy:szok::szok::szok:
oj biedni oni a Lali szczegolnie, napisz jak dojedzie do granicy :tak:
Zapomnialam Wam sie pochwalic ze dzisiaj wyszedł Klaudunii pietnasty zabek:tak::tak::tak:Dolna trojeczka:-)Nawet nie wiedzialam ze Jej wychodzi ale sie przewrociła i zagladłam Jej do geby:-D;-)
wow fajnie gratulacje
Michał ostanio wcale nie pozwalał mi wejść do klasy gdy odprowadzalam go do przedszkola, mówił:"mama tam masz drzwi, dalej nie idź!" Dobra se myśle, pewnie młodemu obciach robię bo całuję go przy dzieciach.Aż dziś złapała mnie wychowawczyni i mówi,że Michał bił się z kolegą, kurde a jak pytałam dlaczego ma zadrapane oko to mówił że nie pamięta:-D:no:
no to Ci Michal, lobuziak jeden ;-)
Oliwka smacznie mi spi i niedługo M przyjdzie z pracy.Ma cały weekend wolny,normalnie wierzę,dawno nie miał weekendu wolnego.

nie było mnie pół dnia a Wy tyle naskrobałyscie że szok.ale jakoś zdołalam nadrobić.

A ja bardzo fajnie spedziłam popołudnie.Wybrałam się z moimi 2 kolezankami i ich dziecli do takiej wielkiej sali zabaw dla dzieci.Było bombowo_Oliwka sie wyszalała na maxa.

Były kulki,zjezdżalnie,auta,chulajnogi,bujaki,małpi gaj ,mozna się było wspinac do samego sufitu.rózne schowki,dzieciaki bawiły sie wysmienicie.To ja sie momentami bałam tak wysoko wchodzić bo mam lek wysokosci a nasze dzieciaki rwały do góry i to bez żadnego strachu.

potem przyjechalismy do domu.Siostra przyjechała z dzieciakami.Wiec Oliwka szalała z kuzynką.Razem się nawet kapała,znowy cała łazienka zalana.
I po 21.00 ładnie usneła.

A tak w ogóle to obciełam oliwce dzis włosy :-p:-p:-p:-p:-p:-p
niestety na fryzjera się nie nadaję :-D:-D:-D:-D:-D:-Dza krutko ja obciełam,wygląda jak paź :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: taka pulchna zrobiła sie na buzi,ale cóż odrosną :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no to fajnie sie Oliwka pewnie bawila jak bedziesz miala fotki to zapodaj
najwyżej juto bo teraz to już spi :tak::tak::tak::tak::tak: albo i lepiej nie bo bedziecie się z mojego fryzjerskiego talentu nabijać :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
nie bedziemy sie smiac... ;-);-);-)

a moj m tak fajnie lezy...
ale nie widac tego co kiedys Wam pisalam jak palil :sorry:
ale mam lepsze widoki hehe
chyba sie skusze... :cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry