reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
ja też mam wesele - 13czerwca. tydzień póniej przyjacielsię żeni - ale odkąd ma dziewczynę to o mnie zapomniał - i nawey nie zaprosił na slub. z resztą na mój tez nie przyszedł - szkoda, bardzo mi go brakowało...:-(

acha, no i się pochwalę a raczej podzielę radosną nowiną. 27 maja na świat przyszedł Marek - dokładnie dwa miesiące po Zuzi. Marek jest synkiem naszego świadka. :-) fajnie bo to trudna ciąża była.

Ja tez bym się pobawiła na jakimś weselu ale nikt się nie chce wydać hihihi u mnie już wszystkie poszły a następne to dopiero może za jakieś 6 lat najwcześniej

wiecie co i u mnie ciężko z nadrabianiem postów niby jestem przeczytam którys wątek zaczynam następny ale nie zawsze uda mi się dokończyć no i jakos nie leży mi pisanie i tu i o opiece jakos pogubiłam się w tym wszystkim sama nie wiem co gdzie mam pisać :-(

maniulka, dlatego ja jak dłużej mnie nie ma na forum to nie nadrabiam, bo nie jestem w stanie - czytam ostatnie 2 strony i odpowiadam, albo wtrącam swoje "trzy grosze" ;-)

Dołączam do tych, co mają wesela - ja mam 20 czerwca.

Dziś Mała była cały dzień dość marudna:baffled: - na rączkach źle, na macie źle, w leżaczku niefajnie, karuzelka niefajna - meteopatka z niej może:-D, bo pogoda u nas paskudna. Nie było spacerku. Mam nadzieję, ze jutro będzie miała lepszy nastrój.

reklama
Do góry