reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

No to wyobrazicie sobie mnie wyprowadzającą się z Polski do Norwegi podróż równe 24 godziny w tym 9 godzin promem ciesze sie że małą będę przewozić w gondoli będzie jej wygodniej tylko jak pomysle o tych wszystkich pakunkach to szok:szok::szok::szok:ciekawe czy bedzie jeszcze dla nas miejsce :-Dno i mąż ma w planie kupić duży samochód Vito lub cos w podobie 7 osobowy żeby był

reklama
No to wyobrazicie sobie mnie wyprowadzającą się z Polski do Norwegi podróż równe 24 godziny w tym 9 godzin promem ciesze sie że małą będę przewozić w gondoli będzie jej wygodniej tylko jak pomysle o tych wszystkich pakunkach to szok:szok::szok::szok:ciekawe czy bedzie jeszcze dla nas miejsce :-Dno i mąż ma w planie kupić duży samochód Vito lub cos w podobie 7 osobowy żeby był
no Maniulka w Vito sie napewno zmiescicie:-D.
Moj wujek kiedys mial to wiem ze to duzy samochod.
a my mamy prom o 8;30 czy o 9:30 do anglii potem podroz przez anglie eurotunel do Francji(szybciej tunelem niz promem) a potem juz tylko jazdaaaa

Dziewczyny wy tu piszecie jak sie zapakujecie na morze w kombi,a Wy czytacie moje posty i nieskapnelyscie sie ze my z IE do PL samochodem jedziemy:tak:.
Oczywiscie strasznie sie boje podrozy z malym dzieckiem ale mam nadzieje ze damy rade oczywiscie beda przystanki i nocleg jakis.
Mam podgrzewacz do butelek z w tyczka do samochodu wiec o jedzenie dla Szymka nie musze sie marwic.
Aaaa i my nie mamy kombi:-p

Julia dzieki za ten link zaraz poczytam.

Ewelcia ja z Norwegii do Polski:tak:

Jakies 7 godzin jazdy samochodem i 9 godz. promem

O jedzonko tez sie nie martwie bo mamy podgrzewacz (z normalna wtyczka) ale w samochodzie mamy taki jakis kontakt czy cos nie znam sie na tym hehh

Witam marcoweczki i dzieciaczki:-)

Ale mialam dzisiaj noc... mala obudzila sie 0 3.30 zjadla i kiedy chcialam ja odlozyc spowrotem do lozeczka to tak zaczela sie wyginac ze szok wiec wzielam ja pionowo i nagle zwymiotowala na mnie.. doslownie wszystko co zjadla:-(
Darek chwile ja ponosil i usnela ponownie obudzila sie o 7.00 nakarmilam ja i znowu zwymiotowala:eek: juz nie tak duzo ale zawsze troche.. nie wiem co jej jest.. po 8 chciala jeszcze ale juz nie dalam jej mleka tylko herbatki .. na szczescie jej nie zwrocila:tak: Mam nadzieje ze to byl tylko jakis przypadek.. teraz Amelka spi jak sie obudzi bedzie trzeba ja nakarmic... az sie boje.. :no:

U mnie nadeszła @. Jak narazie nic mnie nie boli, a przed ciążą to była nie do życia w pierwsze 2 dni. Zobaczymy ile potrwa.

reklama
Do góry