reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ja tez testu nie mam - nie kupilam bo nie chcialam, zeby mnie kusilo. @ mam co 31-32 dni wiec dzis lub jutro powinna przyjsc... Teraz siedze i mnie muli, jest mi niedobrze a jeszcze nic nie jadlam i nie mam na nic ochoty....

reklama
Agniesiak mylisz sie.. wedlug suwaczka Gosia ma jutro dostac.. Ty znow dzis tak jak suwaczek pokazuje.. jesli cykl jest 31 dniowy to 31 dni a kolejny 32dc to juz pierwszy nastepnego cyklu..
Kochana ja nie pisałam o Gosi:-DTylko o sobie, ze dziś według suwaczka powinna przyjsc @ u mnie. Pytałam Gosi kiedy powinna dostac @:tak::-D

Ja tez testu nie mam - nie kupilam bo nie chcialam, zeby mnie kusilo. @ mam co 31-32 dni wiec dzis lub jutro powinna przyjsc... Teraz siedze i mnie muli, jest mi niedobrze a jeszcze nic nie jadlam i nie mam na nic ochoty....
Mnie dziś tez muliło przed śniadaniem..

Nektarynko-Monika to Kaprysia, tak?
haloooo
czy ktos mnie tu widzi???

Aga-ty testuj jutro, Gosia zatestuj w poniedzialek....trzymam kciuki za II krechy u Was obydwu!!!
Zajaczku-gdzie jestes???

Ostatnia edycja:
Ale mam schize - caly czas sprawdzam czy cos nie zaczelo leciec- zaraz chyba pojde w cholere z domu bo miedzy ludzmi bede musiala sie opanowac;-);-):-):-):-)

no hej - ja cie widze... jak sie czujesz po tym wirusie paskudnym ?? kiedy masz ten zabieg na kolanko??

po wirusie niby ani sladu...jedynne co to mam siniaka na rece i opuchlizne po wenflonie-bo mi pobierali sporo krwi i podlaczyli potem litr kroplowki:crazy:

a przed operacja jestem spanikowana, boje sie jak diabli i jest mi megasmutnooooo-ide do szpitala w poniedzialek na 8 rano, a operacja we wtorek- o ile nic sie nie zmieni....:-(

hej!
jestem juz w kraju!
Zajaczku-mega buziaki dla Ciebie bo chyba na kazdej stronce o mnie pamietalas....bardzo to miłe!
Cześć Maleńka!!!!!! Nareszcie!!
Jak się czujesz??? u rodziców jesteś?? Ty drugiego czerwca masz ta operację???? Boziu.. a ż ja się boję;-)
no u nas zazwyczaj slub miedzy 15-17.00 potem na sale i wesele.. w kazdym razie my nasz mielismy o 16.. a bylismy na slasku to było na 12.00 ale wtedy wesele trwa do 2-3 w ocy.. a nasze sie zaczelo okolo 17.30 bo zamin z kosciola i zyczenia pod kosciolem to na sali jakos tak bylismy.. w kazdym razie trwało jakos do 5-6.. a potem na 13 poprawiny.. z racji ze duzo osob bylo przyjezdnych
No to podobnie jak u nas...My na 17 w kościele, później imprezka do 4-5 rano i na 13,30 poprawiny... Boziu jak to już dawno było:)

Nektarynko-Monika to Kaprysia, tak?
haloooo
czy ktos mnie tu widzi???

Zajaczku-gdzie jestes???
Kropeczko...jestem w pracy.... musze czasem poudawac że pracuję:D

reklama
Ale mam schize - caly czas sprawdzam czy cos nie zaczelo leciec- zaraz chyba pojde w cholere z domu bo miedzy ludzmi bede musiala sie opanowac;-);-):-):-):-)

Gosia-kup tesciora i zatestuj jutro, jesli zaskoczylo to jutro na sikanym powinno juz wyjsc....a dzisiaj idz na zakupy, do kina...cokolwiek tylko nie swiruj sama tam bo w koncu sie rozwalisz o drzwi do lazienki jak tak bedziesz latala i sprawdziala:-)

Cześć Maleńka!!!!!! Nareszcie!!
Jak się czujesz??? u rodziców jesteś?? Ty drugiego czerwca masz ta operację???? Boziu.. a ż ja się boję;-)
Kropeczko...jestem w pracy.... musze czasem poudawac że pracuję:D

Witaj Zajaczku!
Nie boj sie!!! dam rade....tak mi sie mowi, ale mam stracha jak stad do New Yorku:-D
Najgorsze ze wlasnie M nie bedzie bo nie moze przyleciec teraz...ma nawal w robocie:-((((
No ale rodzice mnie zawioza w poniedzialek i pewnie przujada tez we wtorek na chwile jak bede po operacji....
A co u Ciebie???

Do góry