reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Siemacie Lachonarium:-):-D:-)

U mnie 3 świat, w sensie zawsze był ale to się działo przez ostatnie 2 dni to już Potop pełną gębą. Tylko patrzyłam czy moje uprawy nie idą wraz z rzeką która jest 3 metry dalej i lubi wylewać.

Maruda obroniła prace czy ulała??????

cześć dziewczynki!!
Pozdrawiam wszystkie staraczki i mam nadzieje że już niedługo też będziecie nosić dzidzie pod serduszkiem :)) a teraz przesyłam mase fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
buziaki

Oj dziewczynki:-( Chyba nie będe jutro testowac:-(
Byłam w łazience i mam różowawy śluzik taki lekko zabarwiony. To na pewno @ się rozkręca, eh.
A jednak te testy owulacyjne co zamowiłam przydadzą sie w czerwcu:-D

cześć dziewczynki!!
Pozdrawiam wszystkie staraczki i mam nadzieje że już niedługo też będziecie nosić dzidzie pod serduszkiem :)) a teraz przesyłam mase fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
buziaki
Oj, aby to chwytanie fluidkow poskutkowalo! Ale dzieki!

Hej!
Jestem znowu!
Chyba zaczynam panikować zaczął mnie boleć lewy jajnik ten w którym był pęcherzyk i boję się że dopiero teraz pękł... boże chyba nie mozliwe bo zastrzyk miałam robiony w czwartek?
Cholera boję się... że IUI była za wcześnie?!
Agniesiak85 bardzo mi przykro!

a ja niestety mam zle wiadomosci :-( moj mąż pa na 90% nieuleczlna chorobę reumatyczna zzsk czylu zesztywnienie stawow kręgoslupowych O ZZSK
teraz sie zastanawiamy co z dzidzią ....:-(

Strasznie mi przykro - jak nie urok to sraczka. Dowiedzcie się czy to dziedziczne w pierwszej linii czy nie????

Niedowiarek gratulacje - mówiłam, że walczysz albo o 4 albo o 5.

Zajec - trochę przesrane, że ci odwlekli bo miałabyś już to za sobą ale jak się ma zgrać z obecnością samca to może dobrze. Wiesz co mamy XXI wiek i mogłabyś sobie już tego neta w chałupie zamontować.
Samiec żyje, smakowało mu jak cholera i teraz będę musiała częściej się wnerwiać.

Martyna trzymam kciuki. faole się zaczynają więc chyba rozpoczynamy dobrą passę.

Lolitka trzymam kciuki za szybkie ustalenie zabiegu. trochę się już pogubiłam w tych oznaczeniach i skrótach. Chciałam poczytać sobie bo mnie też kazał się nastawiać i zbierać pieniądze ale jakoś nie moge tych skrótów rozkminić.

Niunka ty to masz kobieto fantazje. Ty to może kałbojką zostaniesz jak tak konika lubisz ujeżdżać:-D

Niunians - jak się kobieto czujesz. Pod sercem to my mamy na razie wątrobę i też nie jest ona w najleprzym stanie.:-D

Agniesiak - zasada jest jedna, że jak @ nie ma jet nadzieja. A jak przyjdzie to masz obowiązek wejść na forum i bluzgać do woli. Czekamy spokojnie.
Ja nie testuje w tym cyklu bo mój stwierdził, że musimy odpuścić 2 cykle a na siłę się nie da seksować.

O kimś zapomniałam - na bank. Może mi się przypomni.:eek:

Hej!
Jestem znowu!
Chyba zaczynam panikować zaczął mnie boleć lewy jajnik ten w którym był pęcherzyk i boję się że dopiero teraz pękł... boże chyba nie mozliwe bo zastrzyk miałam robiony w czwartek?
Cholera boję się... że IUI była za wcześnie?!

Jadźka mnie potrafiło boleć dobry tydzień po zastrzyku. I to nie ważne, że na lewym jajniku był pęcherz tylko bo napierdzielały 2 na raz.

reklama
Lolitka trzymam kciuki za szybkie ustalenie zabiegu. trochę się już pogubiłam w tych oznaczeniach i skrótach. Chciałam poczytać sobie bo mnie też kazał się nastawiać i zbierać pieniądze ale jakoś nie moge tych skrótów rozkminić.

Dobra ciotka. Mala lekcje Ci trza zapodac ze skrotow.Jak masz wiecej pytan to wal
IUI - inseminacja
IVF - zwykle invitro
ICSI - invitro gdzie pojedynczego plemnika niejako sie "wbija" sila do jajeczka w celu zalodnienia. Stosuje sie przy bardzo malej ilosci plemnikow badz tez przy bardzo zlej morfologi
IMSI - prawie takie same jak ICSI z tym wyjatkiem, ze przed wstrzyknieciem pojedynczego plemnika oglada sie go dokladnie pod mikroskopem w celu zbadania podstawowej morfologii czy nie ma np glowki lub witki uszkodzonej itd
IVF CGH - zwykle invitro, ale przed zaplodnieniem jajeczka oglada sie je dokladnie pod wzgledem chromosomow czy nie ma jakos anomali i wybiera to najlepsze

Do góry