reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
:-):-):-):-):-):-)
Oj dziewczynki, dziewczynki:-D
W sumie ja nigdy nie miałam takiego powodu to może dlatego tak napisałam;-) Mój się ze mna żegna i wita bez żadnego ale:-):-)
a moj sie nie zegna i nie wita :-p bo widzimy sie 24 na dobe

Wczorak kupilam sobie zaczapiste bikini ale sie zalamalam jak wygladaja moje nogi. Niestety to pierwsze miejsce w ktorym tyje :crazy: a za niecale 2 tygodnie jade na urlop nie wiem co zrobic by ztonowac uda :eek: Jakas derastyczna dieta??? Zaczelam cwieczyc ale nie wiem jak mi to wyjdzie :-(
moze basen??

Wiem, ze troche przesadzam z ta zloscia...
"Sa chwile...gdy wolalabym martwym widziec cie.Nie musialabym sie toba dzielic,nie,nie..." :-D wrzuc troche na luzzz...bo sie zagryziecie,zanim on zdazy spojrzec na jakas dziewczyne...

Wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.
GRATULUJE!!!!!! (widzialam,ze ta sekundka sie troche przedluzyla :-p jednak uzaleznienie od BB wygrywa)

Kobieto, bez urazy ale czy Ty widzialas laski informatyczki ??? Poki co nie panikuj. Mozliwe, ze ta panienka okaze 50letnia baba.
hehe,tez to samo pomyslalam :tak:

:-DJestem :-) back i very happy
Ciesze sie bardzo!!!!!!!!A jednak Twoj ninja sie spisal :tak:

...bardzo mi duzo brakuje do experta ale bete na przyszlosc????..
hehe,dobre dobre

hihih widzisz z nami zawsze wesoło:)

ulżyło mi.. przepraszam jesli urazilam.. ale kobiecie nie wypada robić błędów

PS chyba faktycznie poszalalam:)
a facetowi wypada?!?!:crazy:

dziewczynki zostawić was na parę godzin to potem nie mozna za wami nadązyć
tak się boję jutrzejszego dnia ze nawet już nie umiem się uczyć bo nic z tego nie wiem jakaś paranoja już bym chciała zeby było po i zeby mi poszło dobrze bo jak się ośmieszę to nie wiem co zrobie
przepraszam ale nie ustosunkuję sie do tego o czym pisałyście bo nie mam głowy
bede trzymac kciuki!

Jezu, dziewczyno nie strasz bo ja nienawidze mleka i pije tylko sojowe!!! Codziennie:szok:
nie strasze...:zawstydzona/y: chcialam sie tylko podzielic tym,co przeczytalam

Bendzie jak bendzie, betka pokarze. Tez mysle ze cioza byla na 100%, trzymam kciuki zeby sie utszymala :sorry:
a jednak z Ciebie szydera ;-):rofl2::rofl2::rofl2:

Jezu, przeciez ja jestem psychiczna. Napisalam Nektarynce, zeby Nektarynce zlozyla w niedziele zyczenia..... Psycha siada :baffled:
HAHAHAHA!!!!!!!:-D:laugh2::rofl2::-D:laugh2::rofl2::-D:laugh2::rofl2: Kurde...jestem jednak Twoja fanka...zajebista jestes :laugh2: "jestes hardcorem" :-D

Oj juz ja ten jej Demon wyszkolil i zapewniam Cie, ze ona do buzi trafi o kazdej porze dnia i nocy...

Kroptusia btw, masz urodziny w ten sam dzien co moja byla przyjaciolka:-D
znow napisalas,to co pomyslalam:nerd::nerd::nerd:

I tym sposobem dzis odpisalam chyba na wszystkie posty Kaprychy :-D (juz pewnie jestem na czarnej liscie w notatniku...:eek:)

cześć Szafirku malutki?? Co słychać???
hmmm...niewiele w sumie...M chcial mnie dzis zgwalcic,ale sie nie dalam...jakos nie mialam ochoty.
Dzis bylismy ze znajomymi w knajpie,takiej tradycyjnej polskiej.Zamowilismy cos do jedzenia i na sam koniec razem z rachunkiem przyniesli nam po kielonku wisniowki,tak na odchodnego,a poniewaz nasi M prowadzili auta,to my chlapnelysmy sobie po 2 lufki :tak:
Jutro przychodzi architekt w zwiazku z nasza przebudowa domu,pozniej wieczorkiem idziemy (jak nie padne ze zmeczenia) z innymi znajomymi do klubow posmigac na parkiecie,a w sobote jeszcze inni znajomi wprosili sie (ku naszej radosci) do nas na grilla,wiec doprosilismy pozostalych,bo w wiekszym gronie zawsze weselej.
Tak wiec mozna powiedziec,ze juz zaczelam imprezowy weekend,mimo iz do roboty jutro zasuwam...
Buziaki dla Ciebie i nie smutaj sie...a kiedy M wraca???zebys nam tu nie uschla z samotnosci:sorry:

Lece do lozia.papapa

Andziu dziękuje ze o mnie pamiętasz buziak dla ciebie!!
TRZYMAM KCIUKI JA TEZ !!!!

Ok, no to ja tez :( Qrde ujawnilam sie na NK i juz nikt nie chce ze mna gadac. Co za los :p:p:p
a mie dodasz - latwo mnie u dziewczyn znalezc:-):-):-)
chyba tez na ciebie wlazlam ale jestem not siurrr:-):-):-)

a u mnie temp 36,9
266df5 Ovulation Charts
zreszta zobaczcie wykres w tym cyklu - Nektarynko - skomentujesz fachowo???:-):-):-)

lece wystawic troche jedynek kwiatowi mlodziezy polskiej badz "fiu**wi mlodziezy" jak to kiedys powiedzial nasz wielki prezyd***...

ja też mężulka męczę..a on biedny z nogą w gipsie uciekać nie może..:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczynki zostawić was na parę godzin to potem nie mozna za wami nadązyć
tak się boję jutrzejszego dnia ze nawet już nie umiem się uczyć bo nic z tego nie wiem jakaś paranoja już bym chciała zeby było po i zeby mi poszło dobrze bo jak się ośmieszę to nie wiem co zrobie
przepraszam ale nie ustosunkuję sie do tego o czym pisałyście bo nie mam głowy
POWODZENIA!!!!!!:tak::-):-):-):-):-)

Sorka Aga, ze Cie wprowadzilam w blad z ta menopauza :-):-D:-) Poplakalam sie ze smiechu bidulko :sorry: Chodzilo mi o to, ze kobiety w czasie menopauzy maja bete
<9.5 mIU/ml w porownaniu do kobiet w ciazy z beta wyzsza niz 5.0 mIU/ml. Tyle ze rozne laboratoria maja rozne normy :-D

Nie ma za co:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kurna mać już mnie paluchy bolą od klikania w klawiaturę..

zaraz ciągnę mojego kulawego do łóżka..obym tylko gipsem w łeb nie oberwała za nachalność :p

I jak po nocy? Oberwałas gipsem?:-p:-D:-D:-D:-D

Hej :-) czy wyście wczoraj ocipiały! od 7ej musialam czytac!!!! :confused2:
Jest nadzieja dla nas, mam faszerowac M witaminkami, owocami/warzywami bogatymi w antyoxydanty, zero ciasnych majteczek w pracy (kierowca wiec musi uwazac podwojnie) powtozyc test za 2-3 miesiace i zobaczymy. Udalo nam sie zajsc w ciaze 2 razy wiec jest swiatelko w tunelu. Ja natomiast jestem wciagnieta na liste NHS na droznosc (laparoskopia i hy...skopia) ale do 4 misiecy czekac. Spoko nie pali sie. Ale babeczka nadchnela mnie nowa nadzieja.
Dzieki laseczki za dobre slowa i wiare ze bedzie OK.
:-D HURRRAAAA!!!!!!!! teraz to juz z gorki! :-)
bo od samego poczotku twierdził ze niejestem w ciozy a bete kazał mi zrobic tak na pszyszłosc
po 1, lekarz do dooopy!!!!
po 2. skoro @ ci sie spozniala ok miesiaca to beta ok 70j. jest za niska poza tym na usg bylo by juz serduszko ..... chyba ze mialas baaardzo pozno owulke i taki dlugi cykl! :sorry: wiec to moze być początek ciązy! czekam na bete drugą!
Zakrecilam sie, jak chlop babe na ponizszym filmikuYouTube
:szok::szok::szok::szok: ale jadka! :laugh2::laugh2::laugh2:
sliczny wykresik!!!!!!!!!! :laugh2: trzymam kciuki!

ZANIEPOKOJONA kciuki zacisniete!!!!! daj tam czadu! :laugh2:
Kaprycha a mi sie też ujawnij na NK! plose! :)

a ja niestety mam zle wiadomosci :-( moj mąż pa na 90% nieuleczlna chorobę reumatyczna zzsk czylu zesztywnienie stawow kręgoslupowych O ZZSK
:confused2: jeszcze ma tylko wykonac 1 badanie na antygen i jak wyjdzie pozytywne to na 100% to ta choroba! niestety dobrze ja znamy bo jego ciocia ja ma ... :-:)-:)-( do konca zycia na silnych lekach przeciwzapalnych i niustajaca rehabilitacja .... :-( a najbardziej mnie wkurza fakt ze ja ta chorobe podejzewalam juz w zeszlym roku jak natknelam sie w necie na nia i wyslalam P. do reumatologa a lekarz to zbagatelizowal i go odeslal z kwitkiem! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wtedy nie bylo jeszcze zajetego odcinka szyjnego a teraz dupa! :wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy:
no to sie wyzaliłam!
teraz sie zastanawiamy co z dzidzią ....:-(

reklama
Do góry