olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Ja jestem ale ogladam program komediowy i nie moge sie skupic na BB. Widze, ze jest bardzo wesolo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha jak dla mnie masz cos z angeliny jolie heheheh chyba wiesz coOk, no to ja tezQrde ujawnilam sie na NK i juz nikt nie chce ze mna gadac. Co za los
![]()
a moj sie nie zegna i nie wita:-):-):-):-):-):-)
Oj dziewczynki, dziewczynki
W sumie ja nigdy nie miałam takiego powodu to może dlatego tak napisałam;-) Mój się ze mna żegna i wita bez żadnego ale:-):-)
moze basen??Wczorak kupilam sobie zaczapiste bikini ale sie zalamalam jak wygladaja moje nogi. Niestety to pierwsze miejsce w ktorym tyjea za niecale 2 tygodnie jade na urlop nie wiem co zrobic by ztonowac uda
Jakas derastyczna dieta??? Zaczelam cwieczyc ale nie wiem jak mi to wyjdzie :-(
"Sa chwile...gdy wolalabym martwym widziec cie.Nie musialabym sie toba dzielic,nie,nie..."Wiem, ze troche przesadzam z ta zloscia...
GRATULUJE!!!!!! (widzialam,ze ta sekundka sie troche przedluzylaWpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.
hehe,tez to samo pomyslalamKobieto, bez urazy ale czy Ty widzialas laski informatyczki ??? Poki co nie panikuj. Mozliwe, ze ta panienka okaze 50letnia baba.
Jestem :-) back i very happy
hehe,dobre dobre...bardzo mi duzo brakuje do experta ale bete na przyszlosc????..
a facetowi wypada?!?!hihih widzisz z nami zawsze wesoło
ulżyło mi.. przepraszam jesli urazilam.. ale kobiecie nie wypada robić błędów
PS chyba faktycznie poszalalam![]()
bede trzymac kciuki!dziewczynki zostawić was na parę godzin to potem nie mozna za wami nadązyć
tak się boję jutrzejszego dnia ze nawet już nie umiem się uczyć bo nic z tego nie wiem jakaś paranoja już bym chciała zeby było po i zeby mi poszło dobrze bo jak się ośmieszę to nie wiem co zrobie
przepraszam ale nie ustosunkuję sie do tego o czym pisałyście bo nie mam głowy
nie strasze...
Jezu, dziewczyno nie strasz bo ja nienawidze mleka i pije tylko sojowe!!! Codziennie![]()
a jednak z Ciebie szydera ;-)
Bendzie jak bendzie, betka pokarze. Tez mysle ze cioza byla na 100%, trzymam kciuki zeby sie utszymala![]()
HAHAHAHA!!!!!!!Jezu, przeciez ja jestem psychiczna. Napisalam Nektarynce, zeby Nektarynce zlozyla w niedziele zyczenia..... Psycha siada![]()
znow napisalas,to co pomyslalam
Oj juz ja ten jej Demon wyszkolil i zapewniam Cie, ze ona do buzi trafi o kazdej porze dnia i nocy...
Kroptusia btw, masz urodziny w ten sam dzien co moja byla przyjaciolka![]()
hmmm...niewiele w sumie...M chcial mnie dzis zgwalcic,ale sie nie dalam...jakos nie mialam ochoty.cześć Szafirku malutki?? Co słychać???
TRZYMAM KCIUKI JA TEZ !!!!Andziu dziękuje ze o mnie pamiętasz buziak dla ciebie!!
a mie dodasz - latwo mnie u dziewczyn znalezc:-):-):-)Ok, no to ja tezQrde ujawnilam sie na NK i juz nikt nie chce ze mna gadac. Co za los
![]()
ja też mężulka męczę..a on biedny z nogą w gipsie uciekać nie może..![]()
dziewczynki zostawić was na parę godzin to potem nie mozna za wami nadązyć
tak się boję jutrzejszego dnia ze nawet już nie umiem się uczyć bo nic z tego nie wiem jakaś paranoja już bym chciała zeby było po i zeby mi poszło dobrze bo jak się ośmieszę to nie wiem co zrobie
przepraszam ale nie ustosunkuję sie do tego o czym pisałyście bo nie mam głowy
Sorka Aga, ze Cie wprowadzilam w blad z ta menopauza :-):-) Poplakalam sie ze smiechu bidulko
Chodzilo mi o to, ze kobiety w czasie menopauzy maja bete <9.5 mIU/ml w porownaniu do kobiet w ciazy z beta wyzsza niz 5.0 mIU/ml. Tyle ze rozne laboratoria maja rozne normy
kurna mać już mnie paluchy bolą od klikania w klawiaturę..
zaraz ciągnę mojego kulawego do łóżka..obym tylko gipsem w łeb nie oberwała za nachalność![]()
Jest nadzieja dla nas, mam faszerowac M witaminkami, owocami/warzywami bogatymi w antyoxydanty, zero ciasnych majteczek w pracy (kierowca wiec musi uwazac podwojnie) powtozyc test za 2-3 miesiace i zobaczymy. Udalo nam sie zajsc w ciaze 2 razy wiec jest swiatelko w tunelu. Ja natomiast jestem wciagnieta na liste NHS na droznosc (laparoskopia i hy...skopia) ale do 4 misiecy czekac. Spoko nie pali sie. Ale babeczka nadchnela mnie nowa nadzieja.
Dzieki laseczki za dobre slowa i wiare ze bedzie OK.
po 1, lekarz do dooopy!!!!bo od samego poczotku twierdził ze niejestem w ciozy a bete kazał mi zrobic tak na pszyszłosc
Zakrecilam sie, jak chlop babe na ponizszym filmikuYouTube
sliczny wykresik!!!!!!!!!!a u mnie temp 36,9
266df5 Ovulation Charts