madziulanatasza
Fanka BB :)
HEJ ja może wieczorkiem jeszcze zajrzę ,teraz piwkuję z m ,jak dobrze pójdzie może i po franncusku pisała będe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madziula co do anabubki pijesz......HEJ ja może wieczorkiem jeszcze zajrzę ,teraz piwkuję z m ,jak dobrze pójdzie może i po franncusku pisała będe![]()
No to fajnie z jego strony ze przyszedł wczesniej no i faktycznie musiało być zaskoczenie miłe oczywisciewitam sobotnio
idę nadrabiać
moje kochanie z imprezki wróciło wczoraj o 23.20 zastał mnie przy kompiei ha ha ha tylko 2 piwka wypił
reszta towarzycha bawiła się podobno do 4 rano ale film urwał się im koło 24
dzwonił piotrka kumpel z pytaniem kto go do domu odwiózł bo nie wie
pytałam piotrka czemu tak szybko wrócil powiedział że wyszedł on i jeszcze jeden kumpel który ma 4 m-cznego bombla bo powiedział że nie chciał żebym całą noc sama wstawała a i sobote męczyła sama bo on by miał pewnie kaca
tak więc zaskoczył mnie
dobra ide czytać nie uciekajcie:-)
Ja nigdy matmy nie lubiałam i zawsze słabe oceny miałamTłukę w m-y czasie z Klaudia matematykę,udziela mi się jak patrzę na suwaczki :Oblicz sposobem pisemnym :Jeżeli Klaudia ma urodziny za 81 dni ,to za ile tygodni będzie miała urodziny??
Tłukę z nią matmę i zadania z treścią ...rany jakie ona cuda wymyśla)))))))))))))
Żebyś tylko po japońsku nie pisała bo masakraHEJ ja może wieczorkiem jeszcze zajrzę ,teraz piwkuję z m ,jak dobrze pójdzie może i po franncusku pisała będe![]()
Jeszcze niea moje dzieci poszły na plac zabaw na rower adam uczy julkę jeździić a antocha z tatusiem klockami rzucają po pokoju
wiktoria i co przyszła @?????
Tak Malinka czytałam tylko dziwi mnie to że przy martynce było wszystko ok a tu no nie wiem ale do lekarza i tak musze iśc bo jeszcze nie byłam a tu juz 10 miesiecy po porodzie no ale jak martynke urodziłam to do lekarza poszłam dopiero jak byłam z Kamilkiem w ciązynie wiem czy czytałaś wiki wczoraj pisałam co mój doktorek na ten temat mi mówił to normalne tak ma prawo być więc teraz nawet i 3 m-ce możesz na @ czekać![]()