reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam sobotnio:happy:
idę nadrabiać:tak::tak:
moje kochanie z imprezki wróciło wczoraj o 23.20 zastał mnie przy kompie:-D:-Di ha ha ha tylko 2 piwka wypił:szok::szok:reszta towarzycha bawiła się podobno do 4 rano ale film urwał się im koło 24:-D:-Ddzwonił piotrka kumpel z pytaniem kto go do domu odwiózł bo nie wie:szok::szok::-Dpytałam piotrka czemu tak szybko wrócil powiedział że wyszedł on i jeszcze jeden kumpel który ma 4 m-cznego bombla bo powiedział że nie chciał żebym całą noc sama wstawała a i sobote męczyła sama bo on by miał pewnie kaca:tak:tak więc zaskoczył mnie:szok:
dobra ide czytać nie uciekajcie:no::-)
No to fajnie z jego strony ze przyszedł wczesniej no i faktycznie musiało być zaskoczenie miłe oczywiscie:tak:
Tłukę w m-y czasie z Klaudia matematykę,udziela mi się jak patrzę na suwaczki :Oblicz sposobem pisemnym :Jeżeli Klaudia ma urodziny za 81 dni ,to za ile tygodni będzie miała urodziny??:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tłukę z nią matmę i zadania z treścią ...rany jakie ona cuda wymyśla:))))))))))))))
Ja nigdy matmy nie lubiałam i zawsze słabe oceny miałam:tak:
HEJ ja może wieczorkiem jeszcze zajrzę ,teraz piwkuję z m ,jak dobrze pójdzie może i po franncusku pisała będe:-D:-D:-D
Żebyś tylko po japońsku nie pisała bo masakra:-D:-D
A ja już dzieci wykąpałam Martynka do Babci poszła a Kamilek chodzi po podłodze i sie bawi zara pójdzie spać

a moje dzieci poszły na plac zabaw na rower adam uczy julkę jeździić a antocha z tatusiem klockami rzucają po pokoju:-D:-D
wiktoria i co przyszła @?????

nie wiem czy czytałaś wiki wczoraj pisałam co mój doktorek na ten temat mi mówił to normalne tak ma prawo być więc teraz nawet i 3 m-ce możesz na @ czekać:tak:

a ja wróciłam od mamy bo poszłam po dzieci ukapalam Gabi nakarmiłam i chyba śpi bo jej nie słychać Troche sie wkurzyłam bo znowu cioctak - pisałam Wam kiedys wychwaliła Zuzkę Wojtka wygoniła do dzidaka pokoju zeby Zuzce dac kase na dzień dziecka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zla jestem :crazy: tyle razy mówilam ze ma 3 dzieci a on tylk oZuzia i Zuzia wychwal a Zuzka w "piorka obrast i nie mozn sie z nia dokagac coraz bardzij pyskuje i robi sie zarozyumial Spotkalam po drodze kolezanke to Zuzke musial przywolać do porżdku bo nieladnie sie do mojej kolezanki odezwala i na doatek psuje mi sie wózek bo mi kólko spada w najmniej oczekiwanych momentach :wściekła/y:ale mąz chyba wyczuł ze cosnie tak bo juz dzwonił do mnie zebym sie nie denerwoawala ze jakiegos drinka mam kupionego w lodowce na wieczór i lody Algidy telepatia czy co?:baffled:Powiedzialm do Zuzi ze niesprawiedliwie cioca ich traktuje ze za bardzo ja chwali i zeby przemyslal swoje zachowanie bo nikt nie bedzie zarozumialcow lubił :no: a ile sie utłumaczylam ręce opadaja Wojtek troche lepiej wyciszył sie bierze sie z pomaganie Jak nie jedno to drugie A gabi bunt 2-latka ale za chwile cisza i spokoj bo bea w swoich pokojach a jutro jeszcz m ma porozmawiac zZuzką

nie wiem czy czytałaś wiki wczoraj pisałam co mój doktorek na ten temat mi mówił to normalne tak ma prawo być więc teraz nawet i 3 m-ce możesz na @ czekać:tak:
Tak Malinka czytałam tylko dziwi mnie to że przy martynce było wszystko ok a tu no nie wiem ale do lekarza i tak musze iśc bo jeszcze nie byłam a tu juz 10 miesiecy po porodzie no ale jak martynke urodziłam to do lekarza poszłam dopiero jak byłam z Kamilkiem w ciązy:-DIde sie kompać

Witam kobitki,

ja dzisiaj w pozycji horyzontalnej :baffled: Całe szczęście teściowa przyjechała zabrać mała i mam wolne :-p
M w dalszym ciągu w pracy :wściekła/y: No ale z naszych planów i tak nici bo coś niedomagam, pewnie będzie filmik wieczorem :sorry:

Joanna, współczuje tej sytuacji:no: mówisz cos a tu jak grochem o ścianę a niby z dorosłym rozmawiasz :no:

Helena dostała już trzeci prezent na dzień dziecka od mojej teściowej :szok: Gdzie ja mam to wszystko trzymać :szok:

reklama
Do góry