HankaM
Fanka BB :)
Hanka no niby tak, ale nie musisz mówić od razu że jesteś w ciąży!
No niby nie muszę mówić

Danke, pisz to i miej z głowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hanka no niby tak, ale nie musisz mówić od razu że jesteś w ciąży!
Kurcze tylko was podczytuje bo siedzę cały czas w magisterce i już na oczy ledwo widzę..Ale powoli widzę koniec. Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek będzie po wszystkim.
Kropeczko - trzymam mocno kciuki!!!!!!!
Aga - przestań myśleć o @ bo się tylko nakręcasz...Albo przyjdzie albo nie..Trzymam kciuki żeby nie
hatching to jest wyklucie sie....w sensie pekniecie skorupki jajka......wiec pewnie biega o to ze nacinaja oslonke zarodka by mu pomoc sie dalej utrzymac gdzie trzeba....tak mi sie zdajejest coś takiego jak "przecięcie osłonki zarodka, tzw. hatching 600,00 zł"
co to jest????
Śmiejcie się z Oli, ale dziś byliśmy w "Askot" i kupiłam X-LANDERA XA![]()
?
Bocianku jeszcze latasz, nie przemokły jeszcze piórka? A zgodnie z pogodą biedaczku od wtorku latać nie będziesz mogła. No to paskudnie.
Kule załatwione, M wyszkolony co do obsługi?
Ja wiem tylko to paranoja, że praktycznie tylko my nie uznajemy bezpłodności jako choroby i zagrożenia i nie refundujemy in-vitro.
I jeszcze kościół będzie mi sie wpieprzał w to wszystko.
Czesc moje kochane!chcialam tylko wam napisac,ze mimo,ze mnie nie ma na forum,to ciagle jestem z wami i was podczytuje.pozdrawiam cieplutko i trzymam za was wszystkie kciuki.jak bede gotowa to wroce.buzka!pa!:-)
Hej u mnie raczej @ więc nie testuje jutro. Co prawda śluzik taki z zabarwieniem krwi ale to sie na pewno rozkręci do normalnej @. Jak na razie podpaska sucha..
Ale coś czuję że bez in-vitro się nie obejdzie.
.
Kropeczko - trzymam mocno kciuki!!!!!!!
Przyznawać się która to Daria?!:-)
Zjadlam chinszczyzne domowa i znowu mnie mdli...boze!! wytrzymac jeszcze te dwa dni...
Hej Olesiu! Kochanie-nawet mi nie mow....wczoraj jak jechalam na lotnisko to chcialam sie usmazyc po drodze w Londynie....a tu potem dolatujemy do Pl i szaro, pochmurno, prawie ciemno, wyladowal....i leje, zimno-9 stopni, brrrr, paskudnie!!! na szczescie dzis popoludniu bylo w sumie juz troszke lepiej, ale w porownaniu z upalem w uk to tu mamy teraz bardziej jesien niz lato:-(((Witam
Ale u nas piekna pogoda (w Anglii nie prawdopodobne) a ja musialam gnic w pracy a jutro a piac :-( Dobrze ze jedziemy na urlop w miejsce gdzie jestem pewna na 80% ze bedzie slonecznie.
ale juz mnie szlag trafia - na bete nie pojde bo juz trzy razy robilam i szkoda mi znowu kasy i testu za wczesnie nie chce robic bo nie chce sie rozczarowac...czekam qrwa i czekam i moze jakos to zniose....jajko juz znioslam wiec tyle moze tez dam radeGosia dasz rade to tylko 2 dni.