reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kurcze tylko was podczytuje bo siedzę cały czas w magisterce i już na oczy ledwo widzę..Ale powoli widzę koniec. Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek będzie po wszystkim.

Kropeczko - trzymam mocno kciuki!!!!!!!

Aga - przestań myśleć o @ bo się tylko nakręcasz...Albo przyjdzie albo nie..Trzymam kciuki żeby nie

Ale ona jest!!:-D

Wrocilam ze spaceru i nawet male łowienie ryb zaliczylam:-D:-D:-D
Mama upiekla szarlotke, wlasnie wyciagnela z piekarnika i tak mi pachnie ze slina juz na podlodze kaluze zrobila....chyba bede miala smaczna pychotke na kolacje, a i...w dupie diety i reszta....i tak z nerwow o ten zabieg zaraz schudne:wściekła/y:

Poczytalam....zas naskrobalyscie kilka stron....ale nie jest jeszcze najgorzej:-)
jest coś takiego jak "przecięcie osłonki zarodka, tzw. hatching 600,00 zł"
co to jest????
hatching to jest wyklucie sie....w sensie pekniecie skorupki jajka......wiec pewnie biega o to ze nacinaja oslonke zarodka by mu pomoc sie dalej utrzymac gdzie trzeba....tak mi sie zdaje:baffled:

Śmiejcie się z Oli, ale dziś byliśmy w "Askot" i kupiłam X-LANDERA XA
icon_smile.gif

?

Olica-super fura i kolor sliczny!!!! mam taka zielona kurtke na wiosne, hehe:-)

A przesadami sie wcale nie przejmuj....gdyby babcia miala wąsy....itd....dzidzia zdrowo rosnie, pieknie sie urodzi i wypelni fure juz niebawem!

Bocianku jeszcze latasz, nie przemokły jeszcze piórka? A zgodnie z pogodą biedaczku od wtorku latać nie będziesz mogła. No to paskudnie.
Kule załatwione, M wyszkolony co do obsługi:-D?

No niestety ....ja jeszcze latam...ale juz niedlugo:sorry:
A M niestety nie ma przy mnie, musial zostac w UK:-:)-:)-(...kule juz sa, oczywiscie w pogotowiu;-)

Ja wiem tylko to paranoja, że praktycznie tylko my nie uznajemy bezpłodności jako choroby i zagrożenia i nie refundujemy in-vitro.
I jeszcze kościół będzie mi sie wpieprzał w to wszystko.

10000% racja!
:wściekła/y::crazy::angry::wściekła/y::no::crazy::angry:

Czesc moje kochane!chcialam tylko wam napisac,ze mimo,ze mnie nie ma na forum,to ciagle jestem z wami i was podczytuje.pozdrawiam cieplutko i trzymam za was wszystkie kciuki.jak bede gotowa to wroce.buzka!pa!:-)

Witaj slonko i wracaj do nas szybko!!!!

Hej u mnie raczej @ więc nie testuje jutro. Co prawda śluzik taki z zabarwieniem krwi ale to sie na pewno rozkręci do normalnej @. Jak na razie podpaska sucha..:eek:

No to jak sucha podpaska to nie trac nadziei!!!

Ale coś czuję że bez in-vitro się nie obejdzie.

Hania nie gadaj tak! Zobaczysz ze sie uda i to wtedy jak sie najmniej bedziesz spodziewala!!!! A uzbierana na invitro kasa pojdzie na fure dla malucha, wyprawke i jeszcze na flaszke dla nas na pepkowe styknie:-):-D:-)

.

Kropeczko - trzymam mocno kciuki!!!!!!!

Dzieki kochanie!!!!
Pisz dzielnie tą pracke, a niebawem zrobisz wielkie uuuuffff;-)

Przyznawać się która to Daria?!:-)

Szafirek i Makaronka....ja nikogo wiecej nie znam z bb o tym imieniu:no:

A gdzie sie podziewa dzis Marzenixx?

Ostatnia edycja:
Witam
Ale u nas piekna pogoda (w Anglii nie prawdopodobne :szok:) a ja musialam gnic w pracy a jutro a piac :-( Dobrze ze jedziemy na urlop w miejsce gdzie jestem pewna na 80% ze bedzie slonecznie.

Zjadlam chinszczyzne domowa i znowu mnie mdli...boze!! wytrzymac jeszcze te dwa dni...

bedzie fasolka, bedzie fasolka, bedzie fasolka!!!!!!!

Witam

Ale u nas piekna pogoda (w Anglii nie prawdopodobne :szok:) a ja musialam gnic w pracy a jutro a piac :-( Dobrze ze jedziemy na urlop w miejsce gdzie jestem pewna na 80% ze bedzie slonecznie.
Hej Olesiu! Kochanie-nawet mi nie mow....wczoraj jak jechalam na lotnisko to chcialam sie usmazyc po drodze w Londynie....a tu potem dolatujemy do Pl i szaro, pochmurno, prawie ciemno, wyladowal....i leje, zimno-9 stopni, brrrr, paskudnie!!! na szczescie dzis popoludniu bylo w sumie juz troszke lepiej, ale w porownaniu z upalem w uk to tu mamy teraz bardziej jesien niz lato:-(((

reklama
Do góry