gosia:)
z nadzieją w przyszłość
mnie wczoraj po tej imprezie bolala ale dzis chyba bedzie ok...:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wszystko mnie denerwuje, poprostu wszystko!

Hej PATRYSIU: Siostra przyjeżdża żeby Ci pomóc??:-)
takkk of course..
Kaprycha mam nadzieje ze sie nie obrazisz.. Twoj facet na moje konto zaglądał.. i nie mogłam się od śmiechu powstrzymac z tego zdjecia..
aa o myciu monitora nie wspomne..
![]()

witaj Pati jak sie czujesz??
hmm dzisiaj wezme tylko 2 tabletki dupka bo mi tylko tyle zostało a jutro gin na 16 i będe bez dupka mam nadzieje że nic się nie stanie:-(ale mam dużo jeszcze ten taki folik co go biore z dupkiem taki inszy co będe go brała 3 razy tak jak powinnam to mam nadzieję ze nic się nie stanie że dupka już nie mam
Dobra ciotka. Mala lekcje Ci trza zapodac ze skrotow.Jak masz wiecej pytan to wal
IUI - inseminacja
IVF - zwykle invitro
ICSI - invitro gdzie pojedynczego plemnika niejako sie "wbija" sila do jajeczka w celu zalodnienia. Stosuje sie przy bardzo malej ilosci plemnikow badz tez przy bardzo zlej morfologi
IMSI - prawie takie same jak ICSI z tym wyjatkiem, ze przed wstrzyknieciem pojedynczego plemnika oglada sie go dokladnie pod mikroskopem w celu zbadania podstawowej morfologii czy nie ma np glowki lub witki uszkodzonej itd
IVF CGH - zwykle invitro, ale przed zaplodnieniem jajeczka oglada sie je dokladnie pod wzgledem chromosomow czy nie ma jakos anomali i wybiera to najlepsze

Witaj Marzenko
powiedz mi jakich argumentów użyłaś zeby dotrzeć do męża w kwestji tej kawy i piwa bo ja też walczę o to zeby ograniczył i jedno i drugie ale nic do niego nie przemawia i ja też mam takie samo poczucie że to tylko ja sie staram bo ja tylko biorę te wszystkie tabletki i chodze po lekarzach a on nawet kawy sobie nie umie odmówić a potrafi 4 dziennie wypić
)nie palimy i alkoholu tez nie pijemy hehe może jedynie okazyjnie a te okazje to też rzadko;-)

mam nadzieję że się pojawi