Nektarynka
Fanka BB :)
Nektarynko-Monika to Kaprysia, tak?

Kaprycha mam nadzieje ze sie nie obrazisz.. Twoj facet na moje konto zaglądał.. i nie mogłam się od śmiechu powstrzymac z tego zdjecia..
aa o myciu monitora nie wspomne..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nektarynko-Monika to Kaprysia, tak?
Jaki HOT DOGtakkk of course..
Kaprycha mam nadzieje ze sie nie obrazisz.. Twoj facet na moje konto zaglądał.. i nie mogłam się od śmiechu powstrzymac z tego zdjecia..
Oczywiście trzymam;-)Trzymajcie kciuki zeby te wczorajsze piwka byly ostatnimi przez nastepny rok...
No pewnieczy ktos mnie tu widzi???
Pamiętaj, że to wszystko dla fasolki. Niedługo będziesz skakać jak młoda sarenka ;-);-);-);-)a przed operacja jestem spanikowana, boje sie jak diabli i jest mi megasmutnooooo-ide do szpitala w poniedzialek na 8 rano, a operacja we wtorek- o ile nic sie nie zmieni....:-(
a w ktorym szpitalu bedziesz lezec??a przed operacja jestem spanikowana, boje sie jak diabli i jest mi megasmutnooooo-ide do szpitala w poniedzialek na 8 rano, a operacja we wtorek- o ile nic sie nie zmieni....:-(
tzn magda s z n-k??takkk of course..
:-):-):-)takkk of course..
![]()
doczytalam tyle, ze wyniki M bardzo dobre i ze chyba bedziesz miala badanie droznosci jajow....? ale o co chodzi z crp nie zrozumialam....? a co poza tym....nie wiem....stresc w kilku slowach-dziekuje!ojjjj u mnie.... musze Ci streścić, co??bo chyba nie dałaś rady odczytać tego co pisałam..
![]()
ja własnie wróciłam z zakupów i piję sobie kawkę. Nic straconego Naktarynko jak wrócicie z wesela to na koniec świetnej zabawy zgwałcisz męza a co!!taaa bedzie sie dzialo tylko ze idziemy na wesele.. i kupa blada bedzie..
Kto sie napije kawci?
witaj Pati jak sie czujesz??HEJKA:-)
Jakie plany na weekendzik u ZAJĄCZKA I ZANIEPOKOJONEJ juz wiem;-)a ja w domciu no ale jutro moja siostra przyjeżdza na tydzien:-)
witaj Kropeczko ja się czujesz jak nastawienie na operacje będę 3mac kciuki za powodzenie i zebyś szybciutko zapomniała o niej i skakała jak nowo narodzona!!! dziekuje za gratulacje!!hej!
jestem juz w kraju!
Bernadko-serdecznie gratuluje sloneczko obrony!!!!!!!!!
Pamiętaj, że to wszystko dla fasolki. Niedługo będziesz skakać jak młoda sarenka ;-);-);-);-)
a w ktorym szpitalu bedziesz lezec??
??
witaj Kropeczko ja się czujesz jak nastawienie na operacje będę 3mac kciuki za powodzenie i zebyś szybciutko zapomniała o niej i skakała jak nowo narodzona!!! dziekuje za gratulacje!!