reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Nektarynko-Monika to Kaprysia, tak?
:szok::szok: takkk of course..

Kaprycha mam nadzieje ze sie nie obrazisz.. Twoj facet na moje konto zaglądał.. i nie mogłam się od śmiechu powstrzymac z tego zdjecia..
aa o myciu monitora nie wspomne..

4aa0725db7.jpeg

reklama
Dzień dobry:-)
Trzymajcie kciuki zeby te wczorajsze piwka byly ostatnimi przez nastepny rok...
Oczywiście trzymam;-)

czy ktos mnie tu widzi???
No pewnie :tak::tak:

a przed operacja jestem spanikowana, boje sie jak diabli i jest mi megasmutnooooo-ide do szpitala w poniedzialek na 8 rano, a operacja we wtorek- o ile nic sie nie zmieni....:-(
Pamiętaj, że to wszystko dla fasolki. Niedługo będziesz skakać jak młoda sarenka ;-);-);-);-)

:szok::szok: takkk of course..

Kaprycha mam nadzieje ze sie nie obrazisz.. Twoj facet na moje konto zaglądał.. i nie mogłam się od śmiechu powstrzymac z tego zdjecia..
aa o myciu monitora nie wspomne..

4aa0725db7.jpeg
:-):-):-)

dzieki naketarynko, tak myslalam....wyslalam zaproszneie....
ojjjj u mnie.... musze Ci streścić, co??:) bo chyba nie dałaś rady odczytać tego co pisałam..:)
doczytalam tyle, ze wyniki M bardzo dobre i ze chyba bedziesz miala badanie droznosci jajow....? ale o co chodzi z crp nie zrozumialam....? a co poza tym....nie wiem....stresc w kilku slowach-dziekuje!

taaa bedzie sie dzialo tylko ze idziemy na wesele.. i kupa blada bedzie..

Kto sie napije kawci?
ja własnie wróciłam z zakupów i piję sobie kawkę. Nic straconego Naktarynko jak wrócicie z wesela to na koniec świetnej zabawy zgwałcisz męza a co!!
HEJKA:-)
Jakie plany na weekendzik u ZAJĄCZKA I ZANIEPOKOJONEJ juz wiem;-)a ja w domciu no ale jutro moja siostra przyjeżdza na tydzien:-)
witaj Pati jak sie czujesz??
hej!
jestem juz w kraju!
Bernadko-serdecznie gratuluje sloneczko obrony!!!!!!!!!
witaj Kropeczko ja się czujesz jak nastawienie na operacje będę 3mac kciuki za powodzenie i zebyś szybciutko zapomniała o niej i skakała jak nowo narodzona!!! dziekuje za gratulacje!!

reklama
Pamiętaj, że to wszystko dla fasolki. Niedługo będziesz skakać jak młoda sarenka ;-);-);-);-)

dzieki Kingus...choc to kolanko to bardziej dla mnie niz dla fasolki....bo do tego to u mnie jeszcze chyba bardzo dluga droga....niestety...
Sliczna Twoja Kinia!!!! Gratuluje zdrowej dzidzi!

a w ktorym szpitalu bedziesz lezec??

??

w piekarach slaskich Gosiu, u dr widuchowskiego, nie w krakowie...

witaj Kropeczko ja się czujesz jak nastawienie na operacje będę 3mac kciuki za powodzenie i zebyś szybciutko zapomniała o niej i skakała jak nowo narodzona!!! dziekuje za gratulacje!!

boje sie baaardzo, smutno mi i wogole bleeee
musze uciekac na obiad bo mam wola...i juz 3i raz:-(
zaraz wroce

Do góry