reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

no pewnie tak, ja po pozytywnym mam brac 2x dzienni. Jak wyjdzie negatywny to po co brac progesteron...Moj gin jest we wtorek wiec we wtorek rano- jak jutro @ nie przyjdzie to testuje... dzis nie kupie testu bo markety zamkniete bo Zielone Swiatki sa (nikt nie wie co to za swieto ale sklepy i markety zamkniete) calodobowa dyzurna apteka daleko wiec nie kupie dzis testu i nie zatestuje z porannego sikanca...
wiem ze po luteinie w trakcie jej brania @ moze nie przyjsc.. a po duphastonie nie wiem dlatego pytalam.. czy jesli sie bierze to moze byc tak ze nie przylezie..

Nektarynko wszystkiego naj naj naj i spełnienia tego jednego marzenia :-D:-D:-D

Netarynko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, wiem ze troche pozno ale jeszcze sa twoje urodzinki, mam nadzieje ze milas cudny dzionek :-)
dziekuje dziewczynki.. ja wczoraj padłam o 19.. i spałam do 21:30 potem kąpać się, poogladalismy 2 odcinki serialu i dalej spac.. i wstalam dzis o 10.. w kazdym razie u mnie jeszcze skoku tempki nie ma i nie było.. wiec nie wiem jak to bedzie z ta owulacja
No własnie , GOSIA!!! Robiłaś testa??
ja takze czekam na testa Gosi ale z tego co wczytalam to wczoraj nie miala jak kupic testa wiec dzis z rana nie zrobi pewnie jutro..
U Agniesiak @ na całego..

A ja powoli ochodze do siebie:-) takich urodzin jeszcze nie miałam.. tyle ludzi.. impreza za darmo:) a nawet dedykowany byl dla mnie i jeszcze jednego solenizanta kawałek:)

reklama
Nektarynka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!! Dużo miłości, sexu, kasiory,zdrówka i przede wszystkim dzieci
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Przepraszam że tak późno.... Ale lepiej późno niż później;-)

Cześć kochane
odzywam się dopiero po tygodniu, ale grzecznie nadrabiam:tak:
Mniej więcej jestem w temacie, u mnie plamienia i krwawienia się zatrzymały...uff ulżyło mi trochę:happy: - jutro mam pierwsze porządne usg, boję się czy wszystko w porządku:zawstydzona/y:.
Ja mam jazdę na całego - mdłości od rana do nocy, takie, że czasem się ledwo na nogach trzymam, mdłości od widoku i zapachu jedzenia a nawet myśli o nim:no::no::no: ledwo żyję od tego, oprócz tego meeeega senność, NIGDY nie spałam w ciągu dnia a teraz zasypiam nawet kilka razy dziennie, bóle głowy, przed komputerem nie mogę nawet siedzieć bo jak patrzę to mi od razu się gorzej robi:angry::crazy::angry:
OHYDA - dlatego się nie odzywam, wczoraj wieczorem trochę lepiej mi było wiec poczytałam 100 ostatnich stron, które nabazgrałyście;-)

Nektarynko - zdrówka i szczęścia:-D:rofl2::-D
asiq - przytulam najmocniej na świecie, jak tu zaufać lekarzom - ręce mi opadły
gosia - i jak?

wszystkie kochane Was pozdrawiam i buziaki ślę:tak::tak::tak:
A tak w ogóle to gdzie jesteście? Zawsze jakieś ciacho, kawusia a dzisiaj to co?
Śpicie jeszcze?

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI

ja dopiero co wstałam taka pogoda ze tylko spać
mam problem bo dopadło mnie jakieś zapalenie i strasznie mnie piecze a jak siku robie to też i nie wiem co zrobić bo nie mam auta i nie pojade do apteki a mam w domu maśc na takie dolegliwości ale jej nie wolno stosować w 1 trymestrze ciaży a ja nie wiem czy sie udalo czy nie i wolałabym uważać

jakimi innymi domowymi sposobami sobie pomóć??

czesc dziewczynki.....;-)
ja dzisiaj bede tylko zaglądac, zasiadłam z rańca i bede poprawki robic do mojej pracy i moze uda mi sie dzisiaj skonczyc:tak:
buziaczki dla wszystkch :***
cześć Marzenko duzo ci zostało tych poprawek jeszcze?? dziękuję za buziaczek. Nie przemęczaj sie za bardzo przy tej pracy i zaglądnij do nas :tak::-)
Dzień dobry! :tak: jest tam kto??? co tu takie pustki z rana!? :eek: a ja mam znowu pytanko do P. będzie miał dzisiaj rtg stawow biodrowych a więc naświetlane będą rzołniezyki :confused2: ma to jakis zly skutek???
Witaj Eve ja ci kochana nie pomogę bo nie wiem za duzo na ten temat ale wydaję mi sie ze jakiś tam wpływ ma ale czy duży to nie wiem :zawstydzona/y:
Dzien dobry
Wpadlam tylko na chwilke zobaczyc jak sie ma Gisia i jej test, oraz przeslac Wielkiego buziaka na DZIEN DZIECKA dla tych duzych dzieci, malych i tych jeszcze w brzuszkach :-)
Witaj Olesia. dziękuje za zyczonka :tak::-)
Cześć kochane
odzywam się dopiero po tygodniu, ale grzecznie nadrabiam:tak:
Mniej więcej jestem w temacie, u mnie plamienia i krwawienia się zatrzymały...uff ulżyło mi trochę:happy: - jutro mam pierwsze porządne usg, boję się czy wszystko w porządku:zawstydzona/y:.
Ja mam jazdę na całego - mdłości od rana do nocy, takie, że czasem się ledwo na nogach trzymam, mdłości od widoku i zapachu jedzenia a nawet myśli o nim:no::no::no: ledwo żyję od tego, oprócz tego meeeega senność, NIGDY nie spałam w ciągu dnia a teraz zasypiam nawet kilka razy dziennie, bóle głowy, przed komputerem nie mogę nawet siedzieć bo jak patrzę to mi od razu się gorzej robi:angry::crazy::angry:
OHYDA - dlatego się nie odzywam, wczoraj wieczorem trochę lepiej mi było wiec poczytałam 100 ostatnich stron, które nabazgrałyście;-)
cześć Kanka ale ci zazdroszcze mimo wszystko tych mdłości ;-):-)
napewno wszystko jest w porządku i usg tylko to potwierdzi zobaczysz nie ma się czego bać :tak::-)

Dzięki zaniepokojona:happy: też mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze:tak:
A przez te mdłości to cała radość i szczęście mi odfrunęły:baffled:
A na początek zapalenia pęcherza to kup Urosept - jest bezpieczny w ciąży, żurawinę pij i jakąś nasiadówkę można też zrobić, wczoraj Hanka cały elaborat napisała bo Badaickiej córka miała tak samo:eek:

nie zaglądałam na wczorajsze posty więc dziękuje muszę się zaopatrzyć w ten urosept. a to są jakieś globulki czy jak??
wymioty i mdłości to nic przyjemnego wiem bo ja jak byłam młodsza to bardzo często wymiotowałam po nocach
ale ty masz to z innego powodu i na pewno nie będzie cię męczyło przez calą ciaże

urosept to tabletki, możesz kupić też lactovaginal - ja się tym nieraz uratowałam;-) przestało szczypać
najlepiej podejdź do apteki, powiedzą co można a co nie
dodatkowy objaw w 5-6 tygodniu - sikałam 3 x na godzinę, już się bałam, że to zapalenia pęcherza, ale to chyba Duphaston mi wodę zatrzymywał w organizmie i wywoływał nadmierne pragnienie

reklama
ja sie dziwie skąd mi sie wzięło to zapalenie
miałam takie rewelacje tylko po antybiotykach i to prawie zawsze a teraz nie zażywam żadnych leków oprócz luteiny
a mnie teraz tak piecze na zewnątrz nie w środku i to przy sikaniu to też nie w środku tylko bardziej na obrzeżach pochwy wysiedzieć nie mogę tak mnie szczypie

Do góry