reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

No dziewczyny az grzech tak leniuchowac ale coz trzeba korzystac z pogody :-):tak:
Ja wczoraj i dzis w ogodeczku na kocyku pod drzewkiem z synkiem i jego zabawkami i ksiazeczka w reku:-Dpelen relaks. Szkoda tylko ze moj R caly weekend w pracy a do tego te nieszczesne nocki:-:)baffled:
No ale do tego dzis wieczorkiem jest moj. A zapomnialam u mnie w domu podwojne swieto Dzien Dziecka i urodziny mojego R. Wiec bedzie co swietowac. Musze tylko jakas dobra kolacyjke przygotowac i kapiel relaksacyjna a co wiecej ... no coz sie okaze:rofl2::-)

Martuska23 jest fryzjerka dojezdzajaca do domu. Asia mieszka na Dougishce i ja jestem z niej zadowolona a do tego jest niedroga. 0852798600- to jej nr. Mam nadzieje ze tobie tez bedzie odpowiadac.

A ja uciekam do ogrodeczka troszke sie poopalac. Milego dnia mamuski;-)

reklama
Ja sobie odpuscilamplae bo nie znosze tlumow, a wiedzialam ze tak bedzie...Na szczescie w tygodniu moge jechac, bo nic mnie raczej nie ogranicza jak bedzie pogoda a awsze to mniej ludzi.W domku w ogrodku, z parsolem,lezakiem, grilkiem i mezem przy boku tez jest fajnie.Dziecko tez ma radoche pluskajac sie w basenie.:-

gastone a gdzie mieszkasz?? masz bliskko do lahinch?
dzisiaj u nas to samo...
więc nie idę nigdzie zresztą za gorąco mi już....

Witam ja cały weekend ostro pracowałam i myślałam ze wejde na forum i standardoo 100 stron do czytania a tu cisza :))
ale nie dziwie sie w taka pogode to grzech siedziec w domu:)
wczoraj wyłozyłam sie na lozku w ogródku opalalam sie i spałm bo zmeczona po 2 pracach pozniej zrobił L grilla wypilam martini kapiel i spanko z lekka faza:)
A dzis po pracy pojechalismy na plaze z grillem lezakiem i parasolem i sie byczylismy kilka godz i pochwale sie ze sie opaliłam:) Nie wiem czy któras z was była na tej plazy za barna i spiddal jest zajefajna otoczona skłałkami troche plazy przytulna nie tłoczna, kilka metrów płytkiej wody wiec dzieci maja frajde nie tak jak na salthill, bardzo lubie to plaze taka rodzinna:)
W papu dzis był dzien dziecka była pani co malowała twarze, pan robil kształty z balonów i dzieciom dawali słodycze gry itp fajnie:)
Jutro dzien wolny wiec pewnie tez sie tam wybierzemy ochotnicy mile widziani:)

A tu kilka zdjec z tego weekendu grill u znajomych przebralismy Oliviera za babke ale mialam ubaw, u nas w domu , dzis na plazy jak widac pan złapał duzego kraba, i mam motylka namalowanego hihihi
Jeszcze łódek nie widiałąm ale moze jutro sie wybiore wieczorem jak bedzie mniej ludzi:)

Załączniki

• 100_2455w namiocie.jpg
    100_2455w namiocie.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 49
  • 100_2468.oli babkajpg.jpg
    100_2468.oli babkajpg.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 50
  • 100_2485.z okiemjpg.jpg
    100_2485.z okiemjpg.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 67
  • 100_2509.krabjpg.jpg
    100_2509.krabjpg.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 47
  • 100_2510ja i oli.jpg
    100_2510ja i oli.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 75
  • 100_2529.twarzjpg.jpg
    100_2529.twarzjpg.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 52
My dzisiaj troszkę siedzieliśmy na przydomowej plaży, mamy plaże prawie za domem. Trochę się spiekłam na ramionach i twarzy,

Mam pytanie do dziewczyn z Dublina. Gdzie kupowałyście swoje wózki, bo ja obeszłam wczoraj sklepy z centrum i w sumie nic ciekawego nie widziałam, same spacerówki praktycznie. W Smythsie były tylko dwa głębokie, ToY.... tak samo. W MotherCare był większy wybór, ale kolory :-(albo czarne albo czerwone.
Co sądzicie o wózkach GRACO.

pozazdrościć Kamcia:) ja wróciłam z pracy i padłam... leże od 17 i nie mam siły się ruszyć. wczoraj byłam na Salthill, ale po pół godzinie miałam już dość:( a dzisiaj w robocie też ukrop i brak świeżego powietrza, przez co jakieś mroczki miałam

Andziulina wiem co to znaczy rodziłam we wrzesniu i ostatnie 2 mies było mi tak ciepło masakra ale weekend busy ale bardzo udany:)

Mam pytanie do dziewczyn z Dublina. Gdzie kupowałyście swoje wózki, bo ja obeszłam wczoraj sklepy z centrum i w sumie nic ciekawego nie widziałam, same spacerówki praktycznie. W Smythsie były tylko dwa głębokie, ToY.... tak samo. W MotherCare był większy wybór, ale kolory :-(albo czarne albo czerwone.
Co sądzicie o wózkach GRACO.

też szukałam coś tutaj, ale szczerze mówiąć to za dużego wyboru nie mają... ja chcę kupić wózek w Polsce - w sumie to już wybrałam - Tako Jumper - polskiej firmy i za rozsądną cenę. rodzice mają mi wysłać w lipcu.
a Graco - słyszałam od koleżanek, że dobre;-)

reklama
Asienka ja polecam peg perego sa w cenie ale zestaw dobry bardzo lekki łatwy w obsłudze wiele moich kolezanek go chwali w Smtyh tez sa zreszta nasza specjalistka od Smytha niech sie wypowie:) Misia?
pozdro

Do góry