reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja się melduję po weekendzie juz myslałam że się nie dostanę tutaj bo znów mi net nawalał :no:
Dziewczyny dzisiaj zaczynam brać Zelixę oby zadziałała

Malina kochana a powiedz mi jak długo trzeba brac to cholerstwo? na ulotce załączonej jest napisane ze 3 m-ce przynajmniej
musze koniecznie kupić baterię do wagi bo mi wysiadła już dawno sie nie wazyłam
WSZYSTKO CO DO ZELIXY PRAWDA ,A JAK JUZ ZACZĘŁAŚ TO NIE PRZERYWAJ KURACJI ,AŻ SCHUDNIESZ TYLE ILE POTRZEBUJESZ ,BO JAK PRZERWIESZ TO EFEKT JO-JO MUROWANY BIERZ.jA PRZERWAŁAM PO MIESIĄCU ,BO MI SZKODA KASY NA TABLETKI BYŁO ,A MYŚLAŁAM ,ŻE SAMA DAM RADĘ I UTYŁAM Z POWEROTEM:tak:

dzieki za rady dziewczyny będę sie musiała pilnować no i muszę załatwić więcej tego bo mam 1 opakowanie tylko
moja mama mi kupiła w jakiejś aptece za 45 zł a wszędzie po 65 i więcej było

mieszkanko szybko dziś ogarnęłam dziewczyny posżły na spacer więc mam jeszcze chwile dla siebie
Leszek pojutrze ma imieniny i nie mam pomysłu na prezent zamówiłam mu coś ale to drobiazg i nie wiem co dokupic :eek:

mlenka a co leszek lubi???????
mój to szystko co chce mówi jak rozmawiamy a ja sobie to skrzętnie notuje i potem wiem co chce tylko wybieram z listy na co mnie stać:-p
mlenko a może za 65 zł to jest ta podwójna zelixa tzn opakowanie razy 2 bo i takie są u mnie w aptece zelixa kosztuje a bynajmniej kosztowała 37 zł aż się jutro z ciekawości zapytam ile kosztuje to ci napisze;-)

J a za podwójną zelixę płaciłam 120 zł,około 20 tabletek mi zostało,jak chcesz to ja ci je oddam ,bo u mnie i tak leżą na szafce ,na mnie zelixa juz nie działa:tak:Bo ja wariatka próbowałam 3 razy za kazdym razem wytrzyamałam około miesiąca ,i za każdym razem coraz słabiej działały ,dlatego mówię ci -raz ,a dobrze:tak:

Witajcie.
Wybaczcie,że nie poczytam,ale Klaudia zabiera kompa.
Ja mam też zawalony cały dzień.
Byliśmy dziś w poradni w sprawie diagnozy Kubusia .
Miał mieć robione testy.
I dupa spełzło na niczym.
Pani psycholog zobaczyła,że mały ma już zdiagnozowany Zespół Aspergera i powiedziała,że w takim razie oni orzecznictwa zrobić nie mogą.
Kolejne diagnoza w Wołominie 2 lipca,a komisja orzecznicza dopiero pod koniec sierpnia.
Ja się wykończę psychicznie normalnie.

Spadam ,bo już mój mały kat przyszedł i siedzi na de mną. :-D:-D:-D:-D:-D

No to dotarłam do domu i jestem maga wymeczona:no::tak::tak::tak:Ale było fajnie-takie typowe babskie spotkanko z dziecmi:-);-)

Zaraz biore sie za poczytanie co napisałyscie przez cały dzien:tak:

dzieki za rady dziewczyny będę sie musiała pilnować no i muszę załatwić więcej tego bo mam 1 opakowanie tylko
moja mama mi kupiła w jakiejś aptece za 45 zł a wszędzie po 65 i więcej było

mieszkanko szybko dziś ogarnęłam dziewczyny posżły na spacer więc mam jeszcze chwile dla siebie
Leszek pojutrze ma imieniny i nie mam pomysłu na prezent zamówiłam mu coś ale to drobiazg i nie wiem co dokupic :eek:
A co juz Jemu kupiłas???Jak nam napiszesz to moze łatwiej bedzie cos dobrzc:tak::tak::tak:
i znów nie mam nic do roboty:baffled::baffled::baffled::baffled: wklepałam trochę faktur i wiszę na necie, ale mam pracę co?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

staż kończy mi się w następny wtorek:-( ciekawe czy mi coś zaproponują:baffled:
No to masz super prace:-);-)Jak dla mnie rewelacja:tak::tak::tak:
A chciałabys tam zostac po stazu???
Nie boje się zostawiać jej samej, pod warunkiem, że mocno i spokojnie śpi. W tedy woem, że nawet jesli sie obudzi, to bedzie sie grzecznie sama bawic w łóżeczku

Ja tez moje zostawiam same w domu i to od zawsze:tak::tak::tak:Nigdy nic Im sie nie stalo i nie plakały:tak:Juz sie do tego przyzwyczaily no ale zawsze sa w łozeczkach i przewaznie spia:tak::tak::tak:
W sumie to w łozeczku nic Im sie nie moze stac

a tak poza tym to troche nie mam czasu
dzis bylam z malym u lekatza - bo ma juz katar ropny i do tego kaszel wiec juz po wizycie mlody jest chory a w aptece udalam 50 zl na leki :confused2:
teraz zasypia ja robie obiad i jak bede miala troche czasu to zajrze :tak:;-)
Duuuzo zdrowka:tak:

Witajcie.
Wybaczcie,że nie poczytam,ale Klaudia zabiera kompa.
Ja mam też zawalony cały dzień.
Byliśmy dziś w poradni w sprawie diagnozy Kubusia .
Miał mieć robione testy.
I dupa spełzło na niczym.
Pani psycholog zobaczyła,że mały ma już zdiagnozowany Zespół Aspergera i powiedziała,że w takim razie oni orzecznictwa zrobić nie mogą.
Kolejne diagnoza w Wołominie 2 lipca,a komisja orzecznicza dopiero pod koniec sierpnia.
Ja się wykończę psychicznie normalnie.

Spadam ,bo już mój mały kat przyszedł i siedzi na de mną. :-D:-D:-D:-D:-D
szkoda ze zatrzymalo sie na niczym :dry:
powodzenia tego 2 lipca...
widze nowy avatarek

reklama
Do góry