reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No jestem, mała w końcu zasnęła, cos problem miała, ponad pół godziny musiałam drapać ją po pleckach, żeby sie uspokoiła i w końcu zasnęła. Ząbek jeden cos sięnie chce przedziurawić.
A mój zrobił mi przyjemność i zrobił za mnie zakupy, nawet pomyśłał o tym, o czym ja zapomniałam mu napisać w liście. Później zajął się małą a ja sie kimłam, a on w tym czasie posprzątał i pozmywał, no normalnie nagroda mu się należy, a ja zamiest go nagradać do kompa zaiadłam-wstyd.

A w ogóle to dzień taki se. Nie pojechałam do jenej chrześniaczki, ale to ech no wiecie o co loto, a do drugiej jak juz sie wybierałam to zaczęło lać. Pojade jutro, albo pojutrze, zależy jak bratu zmiane ustawią.

Dziewczyny dzisiaj zaczynam brać Zelixę oby zadziałała
Będę trzymac kciuki, a Ty bądź dzielna , wytrwała i konsekwentna.

Leszek pojutrze ma imieniny i nie mam pomysłu na prezent zamówiłam mu coś ale to drobiazg i nie wiem co dokupic :eek:
No a może ucieszył by się z bielizny seksi na TOBIE:-)
To mój pomysł na imieninki Piotra, ale iępodzelę:-)

no i jestem
ale mi smaka robicie na te truskawki :-:)-:)-:)-(
tez bym sobie zjadla....
ale drogie u nas sa po 10 zl a teraz wysoka data wiec kasa akurat potrzebna ale nie na truskawki
poczekam do 10 :tak:
No u mnie truskawki nadal po dysze. Kaszana:-D. No i tez trzeba poczekac do nastepnej wypłaty, na jedną pół kilówke się skusiliśmey, na drugą już nie starczyło:-)

ja sobie kolacyjke robie - zupe pomidorowa z ryzem a potem moze jakies kanapeczki :sorry:
o tej godzinie??? pomidorową gotujesz, matko z dzieckiem!

to dla Was
prezent na dzien dziecka :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
chippendalesbostonroxy_1.jpg

od wyboru do koloru :-D:-D:-D
No Pati, to miło z Twojej strony. A kto późno przychodzi sam sobie szkodzi-ja tez na tego przedostatniego miałabym ochotę, a widzę, że tu kolejka do niego sie ustawia

helo helo psiapsiulki moje kochane:-):-):-):-):-)
dzieci juz dawno spia,ja tez juz wykapana:szok::szok::szok:
ale dlatego ze pozniej juz bym nie miala zbyt cieplej wody,pzayrki na jutrzejszy wypad uamlowane;)
Weronika nie psala dzis calydzien,u nas w centrum kultury troche atrakcji bylo dla dzieci ale tow czaseie lekcji
my z mala zalapalysmy sie na ostatnie 15minut:-(
potem dentysta,pozniej byla niezla burza i jakos sie zeszlo
Weronika jak wstala o 9.30 to caly dzien nie psaladopiero po 20 poszla spac.
ide poczytac

skoro Twoje przepowiednie się sprawdzają to powiedz mi kochana czy będę mieć drugiego szkaraba?jaka płeć i kiedy? i co z tym fantem zrobisz?????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja dziś też kupiłam truskaweczki,były takie słodziutkie mniam mniam.zrobiłam koktail i razem z Oliwką zjadłyśmy sobie.
Malinka wlasnie o to samo chcialam cie zapytac wiec jak wyglada u mnie sprawa z dziecmi?????;-);-)

U nas truskawi sa po 3Euro czyli ok 12zl:szok::szok::szok: ja jakos jeszcze nie mam smaka na truskawi ale za to m nadrabia z nas dwoch:tak::tak:

to dla Was

hmmmmm co za ciacha:-):-):-)
Dzieki Paati za super prezenta:tak::tak:

Witam sie wieczorowo nie mialam wczesniej internetu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
M pojechal po 20 do roboty Emily juz spala wlonczylam kompa zeby z wami popisac a tu niespodzianka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie chcialo mnie polonczyc:wściekła/y: no ale dobrze ze przynajmniej juz teraz mam bo bym sie chyba dzis wieczorem zanudzila;-);-);-);-)

reklama
Madziula mam nadzieję nie oszalec bo przestalam sie przejmowac i inaczej wszystko przyjmuje i nie zamartwiam sie jak dawniej Teraz tez nie mialam kasy na leki ale poratowala mnie sąsiadka a nie mialam bo ten cholerny szef nie przelał męzowi na konto ale mam nadzieje ze na dniach przeleje :wściekła/y: miłam tylko na zakupy bo mąz dzis cały dzien w pracy i mial wziąc zaliczke takze wieczorem oddam
grunt to miec porzadnych sasiadow-i do tanca i do rozanca:-):-):-)

a ja dzisiaj do roboty podchodzę jak do wroga ....sprawdzam macam omijam unikam.....no jak nic mam leniucha na maxa:rofl2::rofl2:
no dziecko jestem to mam swoje święto co nie???????????? wy mnie rozumiecie prawda??????????????
dobre!!!!!!!!!!!
skad Ty bierzesz te teskty????????????????

a tak poza tym to troche nie mam czasu
dzis bylam z malym u lekatza - bo ma juz katar ropny i do tego kaszel wiec juz po wizycie mlody jest chory a w aptece udalam 50 zl na leki :confused2:
teraz zasypia ja robie obiad i jak bede miala troche czasu to zajrze :tak:;-)
ale ma zapalenie oskrzeli czy ardlo?

Ja Cie rozumiem Cię rozgrzeszam, zwłaszcza z tego macania, hii

A ja jedno pranie juz powiesiłam, tamto poskładałam i pochowałam, no i tak se mówie a zajrze do miski, co sie tam namacza, *****, mała wrzuciła bluzeczke z lamoeczka czerwoną ( albo ja , ale chyba nie ) i woda mocno czerwona. A tam takie śliczne rzeczy. Dobrze, że Piotra ukochanej bluzy nie wrzuciłam i firanek mamy:zawstydzona/y:. Ale lipa, jak to sie jeszcze różno pofarbuje to pół biedy, ale w łaty!!!Nadzieja jest, zobaczymu co wyjdzie i w tedy bede kombinować. A wiecie co wrzucam???!!! , na poboczu stoję, hihi
i jak sie pofarbowalo?????????

W Pl to jest normalnie koszmar z tymi lekami takie sa droge ostatnio bratowa tez dala ponad 100zl za leki dla dziecka:szok::szok: My tutaj mamy na szczescie wszystkie lleki dla dziecka za darmo:tak::tak: i bardzo sie z tego ciesze bo jesli ktos ma naprawde bardzo trudna sytuacje finansowa i nie ma nawet na leki dla dziecka a dziecko chore to co w tedy:szok::szok::szok::szok:

Witam po krodkiej przerwie:tak::tak: wczoraj wpadlam tylko na chwilke was poczytac ale nie dalam rady odpisac bo mnie tak nerki bolaly ze nawet siedziec nie umialam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a w nocy dopiero koszmar sie zaczol obudzilam sie jakos o 3 z takim bolem ze nie moglam spac jakos usnelam na siedzaco po 6:wściekła/y::wściekła/y: wzielam 3 tabletki przeciwbolowe no i jak narazie wszystko ok ciekawe tylko jak dlugo:baffled::baffled::baffled:
Dzis u nas piekna pogoda mamy ponad 30st trzeba bedzie sie potem z dzieckiem na spacerek wybrac:tak::tak:
w De nie obchodzi sie dnia dziecka ale co mi tam ja bede z moim dzieckiem obchodzic:tak::tak:
Dzisiaj wieczorem bede mogla troche dluzej z wami posiedziec bo m idzie na nocke :-):-):tak:
to dobrze ze leki macie za darmo,ja nieraz jak pojde to 150zł zostawie:crazy:
a na nerki to Ci pewnie od pecherza poszlo.
ale jak Ci do jutra nie przejdzie to pedz do lekarza!!!!!!!
skoro Ty jestes Polka to dziecko moze miec dzien dziecka:-)

W Austrii też nie obchodzą Dnia Dziecka :baffled:
to marnie

moj lewy palce jest w ciazy a prawy nie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Teraz wiem dlaczego nie chudnę:-D:-D:-D,ale to koniec ,będzie musiał to zrozumieć:-D:-D:-D:-D:-D:szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zielone Świątki :tak:
u nas tezsa zielone swiatki -wczoraj i dzis ale sklepy wczoraj byly pozamykane a dzis juz norma;ne

i znów nie mam nic do roboty:baffled::baffled::baffled::baffled: wklepałam trochę faktur i wiszę na necie, ale mam pracę co?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

staż kończy mi się w następny wtorek:-( ciekawe czy mi coś zaproponują:baffled:
good job!!!!!!!!!1:-):-):-)

malinka ja mam gorzej, siedzę przed kompem śmieję się jak głupi do sera a burak niewzruszony:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no ja mysle
zreszta mam nadzieje ze w strankach meski pleminik sie nie zatentegowal kajs tam :sorry:
hehehehe zreszta jak bedzie to oby zdrowe... :tak:
ale mnie tez na dziewczynke zachodzi...
bo cosik juz taka piekna nie jestem :-p:-p:-p:-p
ja z Paulina zbrzydlam a z Weroniak ponoc wyladnialam:-):-):-)

Witajcie.
Wybaczcie,że nie poczytam,ale Klaudia zabiera kompa.
Ja mam też zawalony cały dzień.
Byliśmy dziś w poradni w sprawie diagnozy Kubusia .
Miał mieć robione testy.
I dupa spełzło na niczym.
Pani psycholog zobaczyła,że mały ma już zdiagnozowany Zespół Aspergera i powiedziała,że w takim razie oni orzecznictwa zrobić nie mogą.
Kolejne diagnoza w Wołominie 2 lipca,a komisja orzecznicza dopiero pod koniec sierpnia.
Ja się wykończę psychicznie normalnie.

Spadam ,bo już mój mały kat przyszedł i siedzi na de mną. :-D:-D:-D:-D:-D
to komisje o zasilek pielegnacyjy macie dopiero w lipcu?????/
ja cezkam na papiery Pauliny i bede skaldac bo Paulinie juz sie przeczenie wczoraj skonczylo i bez tego nie dostane zasilku itd.
aleu nas jest co mieisiac komisja

no i jestem
ale mi smaka robicie na te truskawki :-:)-:)-:)-(
tez bym sobie zjadla....
ale drogie u nas sa po 10 zl a teraz wysoka data wiec kasa akurat potrzebna ale nie na truskawki
poczekam do 10 :tak:
u nas sa po 5 zł w sklepach,ale mnie w tym roku w ogole nie ciagnie do truskawek:baffled::baffled::baffled:

to dla Was

:-D:-D:-D:-D

dostalam zaproszenie od moich kolezanek i ide do nich poplotkowac
:-)
a my to nie kolezaki??????????????

no normalnie co to za zwyczaje żeby o 22 było już tak pusto się pytam???????????no dziewczynki do forum do forum:-D:-D:-D
no wlasnie!!!!!!!!!1
sama mam tuzostac?????????????????????
bede plakac:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry