reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
No jestem, mała w końcu zasnęła, cos problem miała, ponad pół godziny musiałam drapać ją po pleckach, żeby sie uspokoiła i w końcu zasnęła. Ząbek jeden cos sięnie chce przedziurawić.
A mój zrobił mi przyjemność i zrobił za mnie zakupy, nawet pomyśłał o tym, o czym ja zapomniałam mu napisać w liście. Później zajął się małą a ja sie kimłam, a on w tym czasie posprzątał i pozmywał, no normalnie nagroda mu się należy, a ja zamiest go nagradać do kompa zaiadłam-wstyd.
A w ogóle to dzień taki se. Nie pojechałam do jenej chrześniaczki, ale to ech no wiecie o co loto, a do drugiej jak juz sie wybierałam to zaczęło lać. Pojade jutro, albo pojutrze, zależy jak bratu zmiane ustawią.
To mój pomysł na imieninki Piotra, ale iępodzelę:-)
. No i tez trzeba poczekac do nastepnej wypłaty, na jedną pół kilówke się skusiliśmey, na drugą już nie starczyło:-)
A mój zrobił mi przyjemność i zrobił za mnie zakupy, nawet pomyśłał o tym, o czym ja zapomniałam mu napisać w liście. Później zajął się małą a ja sie kimłam, a on w tym czasie posprzątał i pozmywał, no normalnie nagroda mu się należy, a ja zamiest go nagradać do kompa zaiadłam-wstyd.
A w ogóle to dzień taki se. Nie pojechałam do jenej chrześniaczki, ale to ech no wiecie o co loto, a do drugiej jak juz sie wybierałam to zaczęło lać. Pojade jutro, albo pojutrze, zależy jak bratu zmiane ustawią.
Będę trzymac kciuki, a Ty bądź dzielna , wytrwała i konsekwentna.Dziewczyny dzisiaj zaczynam brać Zelixę oby zadziałała
No a może ucieszył by się z bielizny seksi na TOBIE:-)Leszek pojutrze ma imieniny i nie mam pomysłu na prezent zamówiłam mu coś ale to drobiazg i nie wiem co dokupic![]()
To mój pomysł na imieninki Piotra, ale iępodzelę:-)
No u mnie truskawki nadal po dysze. Kaszanano i jestem
ale mi smaka robicie na te truskawki :--
-
-(
tez bym sobie zjadla....
ale drogie u nas sa po 10 zl a teraz wysoka data wiec kasa akurat potrzebna ale nie na truskawki
poczekam do 10![]()

o tej godzinie??? pomidorową gotujesz, matko z dzieckiem!ja sobie kolacyjke robie - zupe pomidorowa z ryzem a potem moze jakies kanapeczki![]()
No Pati, to miło z Twojej strony. A kto późno przychodzi sam sobie szkodzi-ja tez na tego przedostatniego miałabym ochotę, a widzę, że tu kolejka do niego sie ustawiato dla Was
prezent na dzien dziecka
![]()
od wyboru do koloru![]()
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
helo helo psiapsiulki moje kochane:-):-):-):-):-)
dzieci juz dawno spia,ja tez juz wykapana

ale dlatego ze pozniej juz bym nie miala zbyt cieplej wody,pzayrki na jutrzejszy wypad uamlowane
Weronika nie psala dzis calydzien,u nas w centrum kultury troche atrakcji bylo dla dzieci ale tow czaseie lekcji
my z mala zalapalysmy sie na ostatnie 15minut:-(
potem dentysta,pozniej byla niezla burza i jakos sie zeszlo
Weronika jak wstala o 9.30 to caly dzien nie psaladopiero po 20 poszla spac.
ide poczytac
dzieci juz dawno spia,ja tez juz wykapana

ale dlatego ze pozniej juz bym nie miala zbyt cieplej wody,pzayrki na jutrzejszy wypad uamlowane
Weronika nie psala dzis calydzien,u nas w centrum kultury troche atrakcji bylo dla dzieci ale tow czaseie lekcji
my z mala zalapalysmy sie na ostatnie 15minut:-(
potem dentysta,pozniej byla niezla burza i jakos sie zeszlo
Weronika jak wstala o 9.30 to caly dzien nie psaladopiero po 20 poszla spac.
ide poczytac
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Malinka wlasnie o to samo chcialam cie zapytac wiec jak wyglada u mnie sprawa z dziecmi?????;-);-)skoro Twoje przepowiednie się sprawdzają to powiedz mi kochana czy będę mieć drugiego szkaraba?jaka płeć i kiedy? i co z tym fantem zrobisz?????
ja dziś też kupiłam truskaweczki,były takie słodziutkie mniam mniam.zrobiłam koktail i razem z Oliwką zjadłyśmy sobie.
U nas truskawi sa po 3Euro czyli ok 12zl

hmmmmm co za ciacha:-):-):-)to dla Was
prezent na dzien dziecka
![]()
od wyboru do koloru![]()
Dzieki Paati za super prezenta

Witam sie wieczorowo nie mialam wczesniej internetu

M pojechal po 20 do roboty Emily juz spala wlonczylam kompa zeby z wami popisac a tu niespodzianka

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
grunt to miec porzadnych sasiadow-i do tanca i do rozanca:-):-):-)Madziula mam nadzieję nie oszalec bo przestalam sie przejmowac i inaczej wszystko przyjmuje i nie zamartwiam sie jak dawniej Teraz tez nie mialam kasy na leki ale poratowala mnie sąsiadka a nie mialam bo ten cholerny szef nie przelał męzowi na konto ale mam nadzieje ze na dniach przelejemiłam tylko na zakupy bo mąz dzis cały dzien w pracy i mial wziąc zaliczke takze wieczorem oddam
dobre!!!!!!!!!!!a ja dzisiaj do roboty podchodzę jak do wroga ....sprawdzam macam omijam unikam.....no jak nic mam leniucha na maxa
no dziecko jestem to mam swoje święto co nie???????????? wy mnie rozumiecie prawda??????????????
skad Ty bierzesz te teskty????????????????
ale ma zapalenie oskrzeli czy ardlo?a tak poza tym to troche nie mam czasu
dzis bylam z malym u lekatza - bo ma juz katar ropny i do tego kaszel wiec juz po wizycie mlody jest chory a w aptece udalam 50 zl na leki
teraz zasypia ja robie obiad i jak bede miala troche czasu to zajrze;-)
i jak sie pofarbowalo?????????Ja Cie rozumiem Cię rozgrzeszam, zwłaszcza z tego macania, hii
A ja jedno pranie juz powiesiłam, tamto poskładałam i pochowałam, no i tak se mówie a zajrze do miski, co sie tam namacza, *****, mała wrzuciła bluzeczke z lamoeczka czerwoną ( albo ja , ale chyba nie ) i woda mocno czerwona. A tam takie śliczne rzeczy. Dobrze, że Piotra ukochanej bluzy nie wrzuciłam i firanek mamy. Ale lipa, jak to sie jeszcze różno pofarbuje to pół biedy, ale w łaty!!!Nadzieja jest, zobaczymu co wyjdzie i w tedy bede kombinować. A wiecie co wrzucam???!!! , na poboczu stoję, hihi
to dobrze ze leki macie za darmo,ja nieraz jak pojde to 150zł zostawieW Pl to jest normalnie koszmar z tymi lekami takie sa droge ostatnio bratowa tez dala ponad 100zl za leki dla dzieckaMy tutaj mamy na szczescie wszystkie lleki dla dziecka za darmo
i bardzo sie z tego ciesze bo jesli ktos ma naprawde bardzo trudna sytuacje finansowa i nie ma nawet na leki dla dziecka a dziecko chore to co w tedy
Witam po krodkiej przerwiewczoraj wpadlam tylko na chwilke was poczytac ale nie dalam rady odpisac bo mnie tak nerki bolaly ze nawet siedziec nie umialam
a w nocy dopiero koszmar sie zaczol obudzilam sie jakos o 3 z takim bolem ze nie moglam spac jakos usnelam na siedzaco po 6
wzielam 3 tabletki przeciwbolowe no i jak narazie wszystko ok ciekawe tylko jak dlugo
Dzis u nas piekna pogoda mamy ponad 30st trzeba bedzie sie potem z dzieckiem na spacerek wybrac
w De nie obchodzi sie dnia dziecka ale co mi tam ja bede z moim dzieckiem obchodzic
Dzisiaj wieczorem bede mogla troche dluzej z wami posiedziec bo m idzie na nocke :-):-)![]()

a na nerki to Ci pewnie od pecherza poszlo.
ale jak Ci do jutra nie przejdzie to pedz do lekarza!!!!!!!
skoro Ty jestes Polka to dziecko moze miec dzien dziecka:-)
to marnieW Austrii też nie obchodzą Dnia Dziecka![]()
moj lewy palce jest w ciazy a prawy nie

Teraz wiem dlaczego nie chudnę,ale to koniec ,będzie musiał to zrozumieć
![]()

u nas tezsa zielone swiatki -wczoraj i dzis ale sklepy wczoraj byly pozamykane a dzis juz norma;neZielone Świątki![]()
good job!!!!!!!!!1:-):-):-)i znów nie mam nic do robotywklepałam trochę faktur i wiszę na necie, ale mam pracę co?
staż kończy mi się w następny wtorek:-( ciekawe czy mi coś zaproponują![]()
malinka ja mam gorzej, siedzę przed kompem śmieję się jak głupi do sera a burak niewzruszony![]()
ja z Paulina zbrzydlam a z Weroniak ponoc wyladnialam:-):-):-)no ja mysle
zreszta mam nadzieje ze w strankach meski pleminik sie nie zatentegowal kajs tam
hehehehe zreszta jak bedzie to oby zdrowe...
ale mnie tez na dziewczynke zachodzi...
bo cosik juz taka piekna nie jestem![]()
to komisje o zasilek pielegnacyjy macie dopiero w lipcu?????/Witajcie.
Wybaczcie,że nie poczytam,ale Klaudia zabiera kompa.
Ja mam też zawalony cały dzień.
Byliśmy dziś w poradni w sprawie diagnozy Kubusia .
Miał mieć robione testy.
I dupa spełzło na niczym.
Pani psycholog zobaczyła,że mały ma już zdiagnozowany Zespół Aspergera i powiedziała,że w takim razie oni orzecznictwa zrobić nie mogą.
Kolejne diagnoza w Wołominie 2 lipca,a komisja orzecznicza dopiero pod koniec sierpnia.
Ja się wykończę psychicznie normalnie.
Spadam ,bo już mój mały kat przyszedł i siedzi na de mną.![]()
ja cezkam na papiery Pauliny i bede skaldac bo Paulinie juz sie przeczenie wczoraj skonczylo i bez tego nie dostane zasilku itd.
aleu nas jest co mieisiac komisja
u nas sa po 5 zł w sklepach,ale mnie w tym roku w ogole nie ciagnie do truskawekno i jestem
ale mi smaka robicie na te truskawki :--
-
-(
tez bym sobie zjadla....
ale drogie u nas sa po 10 zl a teraz wysoka data wiec kasa akurat potrzebna ale nie na truskawki
poczekam do 10![]()

to dla Was
prezent na dzien dziecka
![]()
od wyboru do koloru![]()

a my to nie kolezaki??????????????dostalam zaproszenie od moich kolezanek i ide do nich poplotkowac
:-)
no wlasnie!!!!!!!!!1no normalnie co to za zwyczaje żeby o 22 było już tak pusto się pytam???????????no dziewczynki do forum do forum![]()
sama mam tuzostac?????????????????????
bede plakac:-
Podziel się: