reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Malina, jak ja dzis potzrebuje takiego zgrywusa, no teksty powalajace, zapisuj, blagam zapisuj publikuj i ludzi z deprechy wyciagaj
popieram
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
ty to normalnie dobra jestes:-):-):-) a dzieci maja napewno z toba ubaw jak choleraanabubka w większości nad morzema tam dużo jodu a wiesz w nadmiarze wszystko szkodzi
a ja zgrywus od urodzenia wczoraj opowiadałam moim dzieciom bajkę o chomikach tak ich rozbawiłam że o 22 turlaliśmy sie po podłodze adam dostał czkawki a julka się posikała
wszedł piotrek patrzy na nas i mówi oj malinka malinka dłłłłłuuuuggggooooo dzisiaj wariacie mój na słonku byłaś a mówiłem weź kapelusz(gdybym go jeszcze miała)i ty poszłaś dzieci wyciszać bajeczką....
![]()

Dokladnie jestem zaMalina, jak ja dzis potzrebuje takiego zgrywusa, no teksty powalajace, zapisuj, blagam zapisuj publikuj i ludzi z deprechy wyciagaj

nastepnym razem jak bede zdowlowana to odrazu zaczne z malinka pisac

kochana a znasz taką "prawdziwą" wróżkę co uwzględnia????a ja prawdziwa z tych najprawdziwszycha reklamacje uwzgledniasz?????????

my tu gadu gadu a miałam wam napisać że moję dziecię julia idzie jutro na dzień próbny do zerówki od 10 do 13

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
bo my zawsze poprawiamy humor!!!!!!!!!ty to normalnie dobra jestes:-):-):-) a dzieci maja napewno z toba ubaw jak cholera
Dokladnie jestem za![]()
nastepnym razem jak bede zdowlowana to odrazu zaczne z malinka pisachumor bedzie raz dwa poprawiony:-):-)
oczywiscie malina to malina:-):-):-):-)
kochana a znasz taką "prawdziwą" wróżkę co uwzględnia????a ja prawdziwa z tych najprawdziwszychluna przerażna ciążą bliźniaczą już na cpn po kondony poleciała widzisz przejeła się
my tu gadu gadu a miałam wam napisać że moję dziecię julia idzie jutro na dzień próbny do zerówki od 10 do 13dżizas byle by tylko tam głupoty na starcie nie palneła bo pogrąży rodzinę na starcie i jej dobre imie
![]()

więcej chętnych do wróżenia nie ma to szklaną kulę zwijam bo się baterie czerpiąa te co się spać z kurami pokładły niech żałują bo tylko dziś było gratis a jutro będzie ....chcesz znać przyszłość ślij smsa na numer 79........ za jedyne 9 zł +vat
![]()
anabubka w większości nad morzema tam dużo jodu a wiesz w nadmiarze wszystko szkodzi
a ja zgrywus od urodzenia wczoraj opowiadałam moim dzieciom bajkę o chomikach tak ich rozbawiłam że o 22 turlaliśmy sie po podłodze adam dostał czkawki a julka się posikała
wszedł piotrek patrzy na nas i mówi oj malinka malinka dłłłłłuuuuggggooooo dzisiaj wariacie mój na słonku byłaś a mówiłem weź kapelusz(gdybym go jeszcze miała)i ty poszłaś dzieci wyciszać bajeczką....
![]()
oj malinka ,malinkakochana a znasz taką "prawdziwą" wróżkę co uwzględnia????a ja prawdziwa z tych najprawdziwszychluna przerażna ciążą bliźniaczą już na cpn po kondony poleciała widzisz przejeła się
my tu gadu gadu a miałam wam napisać że moję dziecię julia idzie jutro na dzień próbny do zerówki od 10 do 13dżizas byle by tylko tam głupoty na starcie nie palneła bo pogrąży rodzinę na starcie i jej dobre imie
![]()

dziewczynki nie dam rady tych wszystkich głupot zapisywać ale chociaż wy się na bierząco pośmiejecie

a moje dzieciaki one już lepsze teksty od mamusi mają no cóż uczniowie przerastają mistrzów
chociaż powiem wam że jak idę do adama na zebranie to pal licho oceny zawsze boje się że pani powie że adam coś takiego odwalił albo powiedział....ale narazie niczym mnie za bardzo nie zadzwiła no poprostu moje dziecię mówi co myśli...........a piotrek mówi że przez 35 lat nie było mu tak wesoło jak przez rok ieszkają z nami

a moje dzieciaki one już lepsze teksty od mamusi mają no cóż uczniowie przerastają mistrzów

reklama
Podziel się: