reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie.
Wpadłam cobyście mi humor poprawiły.
Idę nadrabiać.
Od rana nic nie czytałam,więc pewnie tego duuużżżżoooo :szok::szok::szok::-D:-D:-D

reklama
Malina, jak ja dzis potzrebuje takiego zgrywusa, no teksty powalajace, zapisuj, blagam zapisuj publikuj i ludzi z deprechy wyciagaj

anabubka w większości nad morzem:-D:-Da tam dużo jodu a wiesz w nadmiarze wszystko szkodzi:rofl2::rofl2:a ja zgrywus od urodzenia wczoraj opowiadałam moim dzieciom bajkę o chomikach tak ich rozbawiłam że o 22 turlaliśmy sie po podłodze adam dostał czkawki a julka się posikała:-D:-Dwszedł piotrek patrzy na nas i mówi oj malinka malinka dłłłłłuuuuggggooooo dzisiaj wariacie mój na słonku byłaś a mówiłem weź kapelusz(gdybym go jeszcze miała)i ty poszłaś dzieci wyciszać bajeczką....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2:
ty to normalnie dobra jestes:-):-):-) a dzieci maja napewno z toba ubaw jak cholera:-D:-D:-D

Malina, jak ja dzis potzrebuje takiego zgrywusa, no teksty powalajace, zapisuj, blagam zapisuj publikuj i ludzi z deprechy wyciagaj
Dokladnie jestem za:-D:-D:-D
nastepnym razem jak bede zdowlowana to odrazu zaczne z malinka pisac:-D:-D humor bedzie raz dwa poprawiony:-):-)

a reklamacje uwzgledniasz?????????
kochana a znasz taką "prawdziwą" wróżkę co uwzględnia????a ja prawdziwa z tych najprawdziwszych :tak::tak::tak:luna przerażna ciążą bliźniaczą już na cpn po kondony poleciała widzisz przejeła się:-D:-D
my tu gadu gadu a miałam wam napisać że moję dziecię julia idzie jutro na dzień próbny do zerówki od 10 do 13:tak::tak:dżizas byle by tylko tam głupoty na starcie nie palneła bo pogrąży rodzinę na starcie i jej dobre imie:szok::rofl2:

no to kciuki za maludę. Niech będzie dzielna. A gumek mam opór, zostaly, a od dzis tabletki juz na 100% dzialaja, wiec... oj mam nadzieje, ze wiec...

ty to normalnie dobra jestes:-):-):-) a dzieci maja napewno z toba ubaw jak cholera:-D:-D:-D

Dokladnie jestem za:-D:-D:-D
nastepnym razem jak bede zdowlowana to odrazu zaczne z malinka pisac:-D:-D humor bedzie raz dwa poprawiony:-):-)
bo my zawsze poprawiamy humor!!!!!!!!!
oczywiscie malina to malina:-):-):-):-)

kochana a znasz taką "prawdziwą" wróżkę co uwzględnia????a ja prawdziwa z tych najprawdziwszych :tak::tak::tak:luna przerażna ciążą bliźniaczą już na cpn po kondony poleciała widzisz przejeła się:-D:-D
my tu gadu gadu a miałam wam napisać że moję dziecię julia idzie jutro na dzień próbny do zerówki od 10 do 13:tak::tak:dżizas byle by tylko tam głupoty na starcie nie palneła bo pogrąży rodzinę na starcie i jej dobre imie:szok::rofl2:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

więcej chętnych do wróżenia nie ma to szklaną kulę zwijam bo się baterie czerpią:-D:-Da te co się spać z kurami pokładły niech żałują bo tylko dziś było gratis a jutro będzie ....chcesz znać przyszłość ślij smsa na numer 79........ za jedyne 9 zł +vat:-D:-D

anabubka w większości nad morzem:-D:-Da tam dużo jodu a wiesz w nadmiarze wszystko szkodzi:rofl2::rofl2:a ja zgrywus od urodzenia wczoraj opowiadałam moim dzieciom bajkę o chomikach tak ich rozbawiłam że o 22 turlaliśmy sie po podłodze adam dostał czkawki a julka się posikała:-D:-Dwszedł piotrek patrzy na nas i mówi oj malinka malinka dłłłłłuuuuggggooooo dzisiaj wariacie mój na słonku byłaś a mówiłem weź kapelusz(gdybym go jeszcze miała)i ty poszłaś dzieci wyciszać bajeczką....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2:

oj malinka ,malinka :-D:-D:-D:-Dpadło Ci to słoneczko na głowę padło...:-D:-D:-D

dziewczynki nie dam rady tych wszystkich głupot zapisywać ale chociaż wy się na bierząco pośmiejecie:tak::tak:
a moje dzieciaki one już lepsze teksty od mamusi mają no cóż uczniowie przerastają mistrzów:-D:-Dchociaż powiem wam że jak idę do adama na zebranie to pal licho oceny zawsze boje się że pani powie że adam coś takiego odwalił albo powiedział....ale narazie niczym mnie za bardzo nie zadzwiła no poprostu moje dziecię mówi co myśli...........a piotrek mówi że przez 35 lat nie było mu tak wesoło jak przez rok ieszkają z nami:rofl2:

reklama
Do góry