dzwoniłam do tego durnego urzędu i jeszcze nie mam odpowiedzi - mam dzwonić po weekendzie

;-)
Maleństwo śliczne i serducho bije - rewelacja
Tylko Patrysiu uważaj dalej i dbaj o Was
Nektarynko - to intensywnie działaliście - trzymam kciuki za wynik staranek;-)

ja też podczytuję dziewczynki bo cały czas nie można się uczyć
;-)
Spadam dalej do książek

Justynko - doktoratu nie, ale moze kiedyś jakies badania wymyślę to mi posłużycie jako materiał badawczyWyluzuj.... U nas bys znalazła całe 1005 i to nie ttylko nerwicowychJa to myslę że ty jestes na BB tez dlatego że chcesz o nas doktorat napisać
![]()

Super wieści:-)HELLO:-)
Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwag
Maleństwo śliczne i serducho bije - rewelacja

Tylko Patrysiu uważaj dalej i dbaj o Was

jak tak sobie policzyłam ze gdyby wczoraj pękł to miałby okolo 24,5mm ciekawe ciekawe.. wczoraj oczywiscie nie podejrzewaja ze on pękł czy pęknie.. zgwałciłam M... żeby nie było ze sie obijałam.. zresztą na 12 dni przytulalismy się 9 razypobilismy chyba masz rekond miesięczny nawet..
wizyta jakos po 15.. wiec jak tylko wróce to sie pochwale lub tez nie.. zalezy co wyjdzie..
Nektarynko - to intensywnie działaliście - trzymam kciuki za wynik staranek;-)
Kanka - super - a fasolka już taka duża:-)Cześć - to ja dzisiaj też radośnie
Byłam na USG i wszyyyyyyystko dobrze![]()

Bernardko - ja to chyba całą ciążę przeleżę bo tak się boję, by wszystko było dobrze - nie jesteś więc osamotniona w tych obawacha ja kiedy będę się tak cieszyła troszke mi smutno ale powiem Wam że mnie od paru dni nachodzą takie wątpliwości czy sobie damy rade czy wszystko sie uda a tak najbardziej to się porodu boję nawet nie jestem w ciaży a już się boję a co dopiero będzie jak juz zajdę??
wielkie mam obawy zwiazane z macierzyństwem a jeszcze mamy teraz wydatki nadprogramowe i krucho z kasą ale nie chciała bym przerywać clo i luteiny brać skoro to ma mi pomóc i dopiero na jesień znow zaczynać sama nie wiem dlaczego mnie takie myśli dopały

Marzenko - pisz - skończysz i będziesz miałą luzczesc laseczki..;-)
ja juz jestem prawie przy koncu pracy dyplomowej i dzis powinnam skonczyca juz mam dosc tego wszystkiego...
czytalam na bierząco co tam u was tzn jednym okiem tylko heheh ale nie bylam wstanie odpisac...
buziaczki dla was :****
chwilowo mam przerwe bo zupke kalafiorowa robie mniam....![]()

ja też podczytuję dziewczynki bo cały czas nie można się uczyć

Spadam dalej do książek