reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

już jestem:-D:-D:-D Misia ma ospę wietrzną:baffled::baffled::baffled::baffled:już jest wykropkowana:-D:-D:-Ddzisiaj szybko wszystko załatwiłam nie było pacjentów a poszłam do innej lekarz, podobno lepsza od tej naszej:-ppo drodze zaliczyłyśmy aptekę:tak:mam ją smarować Varidermem a jak będzie dużo krostek pudrem w płynie. Ogólnie Misia twierdzi, ze nic ją nie swędzi ale te w buzi jej przeszkadzają:no::no::no:

Idę sobie zrobić śniadanie:szok::szok::szok: zapomniałam, ze jeszcze nic nie jadłam:-D:-D:-D

reklama
Mam 25 lat synek Adaś, córcia Małgosia, jestem teraz ok.9 tc. nie wiem jeszcze co będzie, chociaż czuję, że chyba synek, no ale zobaczymy:-) Poza tym to teraz już mi bez różnicy aby zdrowe :-) Adaś w tym roku idzie do zerówki, a Gośka ma 3 1/2 roku:tak: Hmmm co jeszcze...
Co do teściów to też się cieszę, że będziemy już oddzielnie bo od początku mieszkamy w jednym domu i nieraz było naprawdę baaaaaaaaardzo ciężko:-(
O.k. JA za chwilkę uciekam bo obiecałam córci kolorowankę na laptopie, a ja idę sprzątać i obiad gotować, hmmm ale co tu ugotować....
P.s. Cieszę się, że dołączyłam do Waszego tak zacnego grona;-) i że tak mnie ciepło przyjęłyście...:-):-):-):-) Kurcze ale lizus ze mnie hhheheheheheheheheh:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Podlizuj sie do woli ,nie mamy nic przeciwko:-D:-D:-D:-DNam też jest miło:-D:-D
Zupa pyrkocze na naleśniki nie wiadomo z jakiego powodu czasu brakło:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiecie może :-D:-D:-Dale zrobię po południu ,bo mi język do du...ucieka jak pomyślę ,
byłam w takim sklepie obok mnie po kawę ,bo sie mi skończyła gala 250 gr.kosztuje tak 10.40 popierd...gościa ,a potem lamentują ,ze ludzie zakupy w marketach robią ,a gdzie się pytam,
pomalowałam się ,włosy wyprostowałam ,zaraz smigam do lekarza
ledwo oderwałam sie od kompa
zupa też sie pewnie rozgotuje ,bonie ma komu sprawdzić czy już warzywka są ok.:-D:-D:-D:-D

już jestem:-D:-D:-D Misia ma ospę wietrzną:baffled::baffled::baffled::baffled:już jest wykropkowana:-D:-D:-Ddzisiaj szybko wszystko załatwiłam nie było pacjentów a poszłam do innej lekarz, podobno lepsza od tej naszej:-ppo drodze zaliczyłyśmy aptekę:tak:mam ją smarować Varidermem a jak będzie dużo krostek pudrem w płynie. Ogólnie Misia twierdzi, ze nic ją nie swędzi ale te w buzi jej przeszkadzają:no::no::no:

Idę sobie zrobić śniadanie:szok::szok::szok: zapomniałam, ze jeszcze nic nie jadłam:-D:-D:-D

agunia od razu wal tym mazidłem pudorem czy jak to tam on działa rewelacyjnie i nie będzie się juz rozsiewać stare i sprawdzone ładnie zasusza

Ja tylko na chwilkę, bo mała właśnie zasypia a ja mam mocne postanowienie sprzatania, kurcze, pod warunkiem ze sie odkleje od BB

Mlenka, kubek świetny, dawaj adres gdzie zamawiałaś, ja mojemu na imieniny taki zrobie, nie drogo a jak słodko.

Na razie chyba starczy, a jak za mało to pytajcie:-) Chętnie odpowiem.:-) I ostrzegam straszna gaduła ze mnie hehehee:-D:-D:-D
My kochamy gaduły, oj bardzo:-D:-D:-D

No to super masz rodzinke Adas i Malgosia jak w bajce:tak::tak:
Kochana no prawie, bo to Jaś był. ale najważniejsze, żeby w tej bajce czarownicy nie było, b:-Do tu ich pod dostatkiem:-D:-D:-D:-D

Dobra, lece, wzielam sie juz za lazienke, obiad jeszcze trza zrobic, moj sie spozni, bo na cmentarz chwastami pojedzie sie zajac, o slysze stukanie z sypialni, jeszcze nie spi.

A ja dobrze wiem o co chodzi i gdzie chcesz go widziec-watek kulinarny

ale żescie naprodukowały juz... ja porobiłam troche i sie połozylam o 9.. i spałam do 12...:-D a co wolno mi:-D

dzisiaj bede gotowac botwinke tyle ze zapomniałam kupic koperek to i botwinki tez chyba a mało bo tylko jeden peczek:baffled: wiec muse sie ogarnac i wyjsc do sklepu:sorry2: pieprze tylko poudaje ze sie pomaluje troche- a włosy to mam rozpieprz totalny nie iwem co z nimi zrobie:sorry2: dam rade ide sie malnac spiac jakos wlosy i wychodze:tak:

ja tez kiedys podawalam nie tak dawno bo Wiktoria robiła :tak:ale tyle piszemy ze ciezko znalezc :-D:-D:-D musimy sobie watek jedzeniowy otworzyc i tam podawac przepisy bedzie potem łatwiej znalezc kto jest za?

pewnie że jestem za :tak::tak::tak::tak::tak:

U mnie taka obrzydliwa pogoda, a w domu tak ciemno i szaro ze nic sie nie chce, a moze tez sie wezme za sprzatanie, wlaczymy sobie glosno muzyczke???
Juz Ci daje zdjecie tej soli

pierwszy raz widzę coś takiego,a gdzie to kupujesz?:baffled:

Piotruś poszedł spać. Umęczony jest bidulek choróbskiem :-( Na szczęście kolejnych kupek nie było, ale i tak o 14.00 idziemy do naszej pediatry - zobaczymy co powie. :tak:
Idę się trochę ogarnąć, bo nawet umyć się jeszcze nie zdążyłam :zawstydzona/y:
Jak zrobię kawkę to wpadnę zobaczyć co u was. :-)

myszunia po lekarzu powiedz co i jak,będziemy czekac na wieści od Ciebiee :-)

jak szybko sie uwinełaś,super :-)

aa własnie przyszedł kurier słuchajcie zamówiłam kubek ze zdjęciem małej dla Leszka jako dodatek do prezentu i wyszedł cudnie już wiem jaki prezent dostaną dziadkowie w przyszłym roku kubeczek 20 zł ale warto a tatuś dostanie go do pracy :-D:-D

ale super,na allegro zamawiałaś?bo wiem ze takie robią :tak::tak::tak::tak: chyba też się skuszę :tak::tak::tak::tak:

Witam. Jestem mamą dwóch chłopców Mateusza (2l 3,5m) i Dominika (3,5m). Mój mąż pracuje a ja siedzę z dzieciakami w domu. Od męża jeszcze nie usłyszałam że nic nie robię ale od teścia z którym mieszkamy słyszę to prawie codzinnie. Strasznie to przeżywałam a teraz już to zlewam i zajmuję się wyłącznie moją rodziną.

Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko temu że przyłączę sie do Was?!

Karola

pewnie ze nie mamy nic przeciwko :-) przyłanczaj i duzo pisz :tak::tak::tak::tak: to jest nasz warunek przyjęcia cię do naszego grona :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
chyba się nie przestraszyłaś?:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ja bym była za takim tylko naszym ,bo mnie na przykład najbardziej zależy na przepisach obiadowych naszych ,a nie na morzu mniej lub bardziej sprawdzonych przepisów na wszystko:tak:

jestem tego samego zdania :-)

No właśnie ja też ją uwielbiam i cieszę się, że nie muszę z niej rezygnować:-):-):-)
witam kolejna nową mamę ,prosze o fotki twoje i rodzinki :tak::tak::tak::tak:

a tu wkleję zdjęcie tego kubeczka

super jest :tak::tak::tak::tak::tak:

moja Lena to chyba elektrykiem zostanie wszystkie gniazdka ją interesuja oczywiście już pozatykane sa żeby nic tam nie włozyła ..

Oliwkę też interesują dlatego we wszystkich kontaktach mamy zabezpieczenia :happy:

no to dobrze ze malemu nic powaznego sie nie stalo:tak::tak:
a znasz 10 przykazan Bozych??:-):-):-) jedno z nich to nie wymawial imienia Pana Boga na daremno;-);-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Już piszę,ale właściwie nie wiem co hehehe:-D
Mam dwójeczkę dzieciaczków synka i córcię, następne w drodze. Obecnie siedzę w domku bo nie mam z kim małych zostawić żeby iść do pracy (no teraz ciąża to wiadomo z pracą luz).Mój mąż pracuje w tygodniu i weekendy więc troszkę mało czasu mamy dla siebie. Mieszkamy w jednym domu z teściami, ale wszystko mamy oddzielne,a za jakieś 2 mies. będziemy już mieć cały domek dla siebie:-) A teściów za sąsiadów:tak:
Na razie chyba starczy, a jak za mało to pytajcie:-) Chętnie odpowiem.:-) I ostrzegam straszna gaduła ze mnie hehehee:-D:-D:-D

to że jesteś gaduła to nam akurat odpowiada bo my lubimy takie :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo my same gaduły straszne jesteśmy :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A ile masz lat?? w jakim wieku sa twoje dzieci?? jak sie nazywaja?? w ktorym tc jestes??
No to super ze bedziecie na swoim ja bym z tesciowa pod jednym dachem jednego dnia nie wytrzymala:no::no::no:

zaczyna się 100 pytań do..... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

to bardzo dobrze bo my kochamy gaduły:tak:a w jakim wieku masz dzieciaczki i który miesiąc ciąży ?synek adaś a córcia?????? zrób sobie suwaczki a wtedy będziemy wszystko widziały i mogły składać życzenia urodzinowe czy też odliczać z tobą do końca ciąży? a wiesz już co będziesz miała chłopak czy dziewuszka?????
alem ja ciekawska:zawstydzona/y:

tak musisz zrobić suwaczki abyśmy wiedziały co i jak u Ciebie :tak::tak::tak::tak:

No dobra usprawiedliwiam cie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A moze bys wkleila fotki twojej rodzinki to bedzie nam sie odrazu lepiej z toba pisac:-D:-D:-D u nas tutaj taki zwyczaj:-D:-D:-D
to jest podstawowe prawo przyjęcia nowej mamy do forum :tak::tak::tak::tak::happy::happy:

agunia teraz przechoruje i będziesz miec spokój :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry