reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mój adam to pasjonat histori jego kumpel kuba też więc się właśnie dowiedziałam że o jakiejś bitwie trojan rozmawiali i pytam adam no co ty tyle czasu do domu szedłeś w taki deszcz zobacz precież jesteś cały mokry na to mój syn-"mama to padało???":szok::szok::szok:" no gadaliśmy o trojanach to co jak już napadli i zaczeło się ciekwie to miałem do domu iść":-D:-D:-Dcały adam:-D
A nie mowiłam:-D:-D:-D;-):-)

Zmykam smazyc kotleciki

reklama
Leszek będzie dzwonił do tego gnojka z allegro ja się juz nei chce wkurzac
lece posprzatac w końcu bo za chwilę Laura wróci ze szkoły

zalezy jak na to spojrzeć
Laura jest z mojego pierwszego małżeństwa potem byłam sama i nie planowałam więcej dzieci dopóki nie poznałam L.
jest duża różnica ale sa tego plusy np Laura pomaga mi przy Lenie , wyjdzie z nia na spacer a ja w tym czasie moge coś spokojnie zrobić w domu .
Sa tez minusy ale nie na wszystko mamy wpływ w naszym życiu

Boze dziewczyny dopiero teraz od wczoraj zalaczyli nam internet juz chodzilam normalnie cala w nerwach... :sorry:
a tak poza tym to witam Was :zawstydzona/y:
teraz nie dam rady odpisac bo zaraz pewnie maly wstanie i trzeba bedzie dac mu papu :-) ale jak zje to zobacze czy nadrobie :tak:;-)

pati sorki ze Ci wczoraj nie odpisałam na sms-ks ale mam zablokowany tl,zapomniałam karty kupić więc nic nim nie mogę zrobić.mam nadzieję ze się nie obraziłaś :baffled:

Lena zjadła kurczaka w potrawce nawet dziś w miarę spokojna jest (odpukać w niemalowane:-D:-D:-D)
ej mamuśka a tak na nia narzekasz :tak::tak::tak::tak:

Nie wyrabiam:-D:-D:-D:-D
Wkurza mnie na maksa:szok::-DNo ale chociaz czasami troche pomaga;-)
Dzisiaj bylismy razem na zakupach i jak ja sprzatałam to obrał dziewczynkom wszystko na zupke:szok::szok::szok:A to juz postep z Jego strony
zawsze to coś :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale jestem wkurzona
kupiłam na allegro prezent dla mojego chrzesniaka na urodziny i dałam adres do nich żeby wysłali kurierem mineło 3 dni od wpłaty zero odp. na maile nawet a oczywiście kuriera nie było u nich :wściekła/y:

spróbuj zadzwonić :-)

zwariowałabnym jak by mój siedział tyle czasu w domu :-D
kocham go bardzo ale jak moge od niego odpocząć to mi dobrze :-D:-D
mi też :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

to jest właśnie jedyny minus zakupów przez neta:sorry:
a mój adam chyba chce opierdziel dostać ode mnie dzisiaj lekcje skończył o 12.30 i jeszcze do domu nie doszedł:angry:

pewnie się zagadał albo dłuższą drogą poszedł :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

kuźwa dzwonię do tego sprzedawcy z allegro juz od rana i nic albo nikt nie odbiera albo rozłacza się :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie cholera mnie trafi tam dzieciak czeka na obiecany prezent a Ci sobie jaja robią kurier to na drugi dzień już jest a oni gwarantują 24h po wpłacie kasy

ja bym na Twoim miejscu napisała do centrum sporów a jak sprawa się wyjaśni to wystawiła negatywa :tak::tak::tak::tak::tak: chamstwo i tyle :eek:

kupuje od lat na allegro i czytam zawsze paczka powinna juz być ale to nic kur.. teraz mnie facet zgrzał na maksa wyszukałam nr do właściciela firmy i dzwonie a on ,że mi nei odp. ze mam dzwonic na podane tam numery to ja mu że tam nikt od rana nie odbiera alboi rozłancza rozmowy a ten do mnie " niech mi pani głupot nie gada" no kur.. mać zrabałam go i powiedziałam że pięknie swoją firmę reprezewntuje i ze sobie nie życze za chwilę się wkur.. i zarządam zwrotu kasy i na ich koszt odeślę to g..:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to rzeczywiście nie fajnie się zachowuję,według mnie negatyw im się nalezy jak nic:tak::tak::tak::tak: i to bez skrupułów a jak coś to żądaj zwrotu kasy :tak::tak:

mój adam to pasjonat histori jego kumpel kuba też więc się właśnie dowiedziałam że o jakiejś bitwie trojan rozmawiali i pytam adam no co ty tyle czasu do domu szedłeś w taki deszcz zobacz precież jesteś cały mokry na to mój syn-"mama to padało???":szok::szok::szok:" no gadaliśmy o trojanach to co jak już napadli i zaczeło się ciekwie to miałem do domu iść":-D:-D:-Dcały adam:-D
no widzisza tak sie martwiłaś,zagadał się tylko :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a że zapomniał przy tym o Bożym świecie to już inna historia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

malinka1

Malinka ja to mam bardzo często moja Laura albo do biblioteki idzie i się zasiedzi albo się zagada z koleżanka po drodze
teraz się martwię bo taka wichura że szok a jej jeszcze nie ma ..

Zdążyłam już wrócić z zakupów a Oliwcia jeszzce spi :tak::tak::tak::tak: a niech sobie jescze pospi,mamusia trochę odsapnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zimno jak holera,ubrałam się w golf i kurtke i było mi chłodno,wiatr jet straszny.u mnie jest niecałe 12C:no::no::no::no::no:
mam wrazenie że to jesień idzie a nie lato :-D:-D:-D:-D:-D:-D

oby się ociepliło bo my 22 jedziemy na wakacje więc czasu za wiele nie zostało , miałam nadzieję ,że tak jak ostatnio zwykle bywało czerwiec będzie ciepły i słoneczny :no::no::no:

reklama
zalezy jak na to spojrzeć
Laura jest z mojego pierwszego małżeństwa potem byłam sama i nie planowałam więcej dzieci dopóki nie poznałam L.
jest duża różnica ale sa tego plusy np Laura pomaga mi przy Lenie , wyjdzie z nia na spacer a ja w tym czasie moge coś spokojnie zrobić w domu .
Sa tez minusy ale nie na wszystko mamy wpływ w naszym życiu
A to nie wiedziałam. To jest racja że są plusy i minusy takiej sytuacji. A jak Laura zareagowała na Lene? U moich znajomych dziewczyna 16-letnia miała różne głupie pomysły gdy urodził się jej brat.

Do góry