Loree
Fanka BB :)
Dziewczynki wpadam tylko na sekundę, bo prania i sprzątania mam chyba na tydzień!

Pora zejść na ziemię. Dziś odbieram wyniki z wymazu, za tydzień badam estradiol i testosteron i lecę znów do lekarza.
Biorę to pod uwagę:-):-):-) Teraz juz nie mogę mówić,że póki co dzidzia jest nierealna. Nawet na urlopie jak tylko skończyły mi się tabletki, to trochę zaszaleliśmy. Więc wszystko jest mozliwe;-)
Dzięki kochana. Ja tez się cieszę,że już z wami jestem. Bez netu jak bez ręki.
No to teraz mnie rozwaliłaś na łopatki z tym przypomnieniem! Kochana jesteś! Buziak duży przesyłam. A mnie tylko tydzień nie było! I wynudziłam się mocno. Bo ja choleryczką jestem!
Andziu słonko Ty moje ja do Włoch się autem nie wybiorę. pomimo dobrego auta z klimą:-) Chcemy wybrać się na objazdówkę w okolice Chorwacji. Kilka osób bardzo nam polecało tamte okolice. Ja juz nie chcę leżeć. Nie jestem typem plażowicza- leżakowicza:-):-):-)
Dziewczynki muszę odebrać te moje wyniki. Obiecuje wpaść wieczorkiem. Całuję Was wszystkie mocno.

Pora zejść na ziemię. Dziś odbieram wyniki z wymazu, za tydzień badam estradiol i testosteron i lecę znów do lekarza.
kobito za rok to ty maleństwo nańczyć będziesz!![]()
Biorę to pod uwagę:-):-):-) Teraz juz nie mogę mówić,że póki co dzidzia jest nierealna. Nawet na urlopie jak tylko skończyły mi się tabletki, to trochę zaszaleliśmy. Więc wszystko jest mozliwe;-)
Dziękuje Lore za gratulacje dobrze ze juz jestes:-):-)
Dzięki kochana. Ja tez się cieszę,że już z wami jestem. Bez netu jak bez ręki.
cześć Loree:-) Myślałam o Tobie wczoraj!! Wyobraź sobie że nawet przypomnienie napisałam sobie w telefonie żeby o Ciebie dzisiaj spytać, bo coś długo Cię nie było;-)
No to teraz mnie rozwaliłaś na łopatki z tym przypomnieniem! Kochana jesteś! Buziak duży przesyłam. A mnie tylko tydzień nie było! I wynudziłam się mocno. Bo ja choleryczką jestem!
O i bardzo zdrowe odejście! Ja pomimo darmowego jedzenia i drinków schudłam 1 kg. No ale przy takich upałach nie miałam ochoty dużo jeść. A za to musiałam biegać po plaży za dzieckiem.A dziękuje, bardzo dobrze:-):-)
Wczoraj się wybrałam na ten aerobik w końcu i od razu kupiłam karnet, bo inaczej znowu bym nie chodziła;-) Bałam się ze po ponad pół rocznej przerwie nie będę mogła dzisiaj chodzic ale jest nieźle:-)
Stwierdziałam że się zapuściłam i musze się wziąc za siebie. Pewnie nie schudne ale mnie bardziej chodzi o poprawienie kondycji.:-)
Andziu słonko Ty moje ja do Włoch się autem nie wybiorę. pomimo dobrego auta z klimą:-) Chcemy wybrać się na objazdówkę w okolice Chorwacji. Kilka osób bardzo nam polecało tamte okolice. Ja juz nie chcę leżeć. Nie jestem typem plażowicza- leżakowicza:-):-):-)
Dziewczynki muszę odebrać te moje wyniki. Obiecuje wpaść wieczorkiem. Całuję Was wszystkie mocno.