reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczynki wpadam tylko na sekundę, bo prania i sprzątania mam chyba na tydzień!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pora zejść na ziemię. Dziś odbieram wyniki z wymazu, za tydzień badam estradiol i testosteron i lecę znów do lekarza.

kobito za rok to ty maleństwo nańczyć będziesz! :laugh2:

Biorę to pod uwagę:-):-):-) Teraz juz nie mogę mówić,że póki co dzidzia jest nierealna. Nawet na urlopie jak tylko skończyły mi się tabletki, to trochę zaszaleliśmy. Więc wszystko jest mozliwe;-)

Dziękuje Lore za gratulacje dobrze ze juz jestes :tak::-):-)

Dzięki kochana. Ja tez się cieszę,że już z wami jestem. Bez netu jak bez ręki.

cześć Loree:-) Myślałam o Tobie wczoraj!! Wyobraź sobie że nawet przypomnienie napisałam sobie w telefonie żeby o Ciebie dzisiaj spytać, bo coś długo Cię nie było;-)

No to teraz mnie rozwaliłaś na łopatki z tym przypomnieniem! Kochana jesteś! Buziak duży przesyłam. A mnie tylko tydzień nie było! I wynudziłam się mocno. Bo ja choleryczką jestem!

A dziękuje, bardzo dobrze:-):-)
Wczoraj się wybrałam na ten aerobik w końcu i od razu kupiłam karnet, bo inaczej znowu bym nie chodziła;-) Bałam się ze po ponad pół rocznej przerwie nie będę mogła dzisiaj chodzic ale jest nieźle:-)
Stwierdziałam że się zapuściłam i musze się wziąc za siebie. Pewnie nie schudne ale mnie bardziej chodzi o poprawienie kondycji.:-)
O i bardzo zdrowe odejście! Ja pomimo darmowego jedzenia i drinków schudłam 1 kg. No ale przy takich upałach nie miałam ochoty dużo jeść. A za to musiałam biegać po plaży za dzieckiem.

Andziu słonko Ty moje ja do Włoch się autem nie wybiorę. pomimo dobrego auta z klimą:-) Chcemy wybrać się na objazdówkę w okolice Chorwacji. Kilka osób bardzo nam polecało tamte okolice. Ja juz nie chcę leżeć. Nie jestem typem plażowicza- leżakowicza:-):-):-)

Dziewczynki muszę odebrać te moje wyniki. Obiecuje wpaść wieczorkiem. Całuję Was wszystkie mocno.

reklama
Biorę to pod uwagę:-):-):-) Teraz juz nie mogę mówić,że póki co dzidzia jest nierealna. Nawet na urlopie jak tylko skończyły mi się tabletki, to trochę zaszaleliśmy. Więc wszystko jest mozliwe;-)
No to teraz mnie rozwaliłaś na łopatki z tym przypomnieniem! Kochana jesteś! Buziak duży przesyłam.

Nie jestem typem plażowicza- leżakowicza:-):-):-)
.
Loree, trzymam kciuki oczywiście za staranka:-)
No ,mówie ci..że mnie tak wczoraj naszło i to właśnie jak autem jechałam na aerobik:-D:-D Bo mi się przypomniały własnie nasze rozmowy o wadze:-D I tak sobie myslę...kurcze Loree to powinna już wrócić. I jadą c autem pisałam przypomnienie:-D
Ja tez nie lubię leżeć na słońcu, ale za to M. lubi baaardzo... W Tunezji było ok, ale dzięki bogu że tydzień bo nie zniosłabym drugiego tygodnia leżenia plackiem:baffled::baffled:

czesc dziewczyny

wiecie co , przechodze koszmar
byłam we wtorek na drugim usg i usłyszałam słowa, serce nie bije, przykro mi, trzeba usunac martwy zarodek..
naprawde nie chce juz opisywac co czulam, jeszcze we wtorek przyjeli mnie do szpitala , zrobili szereg badan, trzy usg, uratowały mnie na chwile wyniki beta HVG - powyzej 20 tys. dzis mnie wypuscili z malenka nadzieja, ze moze do zapłodnienia dosżło póziej i serduszko jeszcze zabije... jutro robie znow bete, jak spadnie to wiadomo co mnie czeka

Loree odbieraj te wyniki i daj nam znac jakie sa...
Jak ja bym teraz gdzies polezala na sloneczku - u nas jest tak zimno, ze fix...zazdroszcze ci tego urlopiku...

Elfa kochanie, trzymam mocno kciuki za Ciebie i fasolinkę, żebyście nie musiały przechodzić tego co ja..Bądź proszę dobrej myśli i módl się za swoje dzieciątko!!!!!!!!

czesc dziewczyny

byłam we wtorek na drugim usg i usłyszałam słowa, serce nie bije, przykro mi, trzeba usunac martwy zarodek..
naprawde nie chce juz opisywac co czulam, jeszcze we wtorek przyjeli mnie do szpitala , zrobili szereg badan, trzy usg, uratowały mnie na chwile wyniki beta HVG - powyzej 20 tys. dzis mnie wypuscili z malenka nadzieja, ze moze do zapłodnienia dosżło póziej i serduszko jeszcze zabije... jutro robie znow bete, jak spadnie to wiadomo co mnie czeka
nie martw sie kochana - bedzie dobrze... trzymam kciuki.
Ja tez bylam we wtorek na usg ale mnie nic nie wyszlo bo to byl dopiero 18 dzien po owu i moglo jeszcze nic nie wyjsc. Mam nadzieje, ze jak pojde we wtorek znowu to cos zobacze...
Nie daj sie - trzymam kciuki...

Elfiku Kochanie....tak mi przykro..:-:)-( Ale musisz być dobrej myśli!!!! Będe się modlić o Twoje dzieciątko!!! Trzymaj się!!!

czesc dziewczyny
Słonko przede wszystkim musisz być dobrej mysli! twoje malenstwo to czuje i tym dodasz mu odwagi do walki! :sorry: a my tu wszystkie będziemy trzymac kciuki i modlić sie za was!!!! :sorry: będzie dobrze! tylko błagam daj nam znac po wynikach bety!!!! wierze ze będzie dobrze!

reklama
czesc dziewczyny

Trzymam kciuki Slonce za wysoka bete...i by serduszko sie pojawilo

Do góry