Jezuuuu
Wystarczyło że się Hankawariatka pojawiła i już przybyło czytania

Witam się Babeczki:-)
Super pomysł z tym fitnesem kochana zorganizujesz sobie czas oczekiwania na powrót mezula i przy okazji poprawisz kondycje i spalisz troszke kilokalorii
;-)
Oj tak... Duzo lepiej się dzis czuję - psychicznie:-)
Witam!
Jak obiecałam :
Kropeczka-Wiola
Kaprycha-Monika
Hanka-Anka M.
Lolitka-Iwona
Szafirek - Daria
Zajączek-Justyna
Marzenix- Marzena
Olica-Aleksandra w.
Olesia33-Aleksandra M.
Kroptusia-Sylwia
Gosia-Małgorzata W.
.........-Aneta S.
........- Ola W
Ja to oczywiście Martyna... pomocy bo 2 ostatnich się zgubiłam... sorry jeśli się pomyliłam
Dziękówa

Przyda się

Aczkolwiek nie mam wszystkich

Jak to???
mam bete:-):-):-)
711mIU/ml
No widzisz Gosiaczku:-):-) Mówiłam Ci, następnym razem masz się mnie słuchać:-)
A ja 5 dni po IUI i 6 dni po zastrzyku!
Lolitko boję się że znowu będzie porażka!
Martynko... Nie wymyslaj, nie denerwuj się...My sie będziemy za Ciebie denerwowac jak chcesz

kochane moje ja do was z pytaniem i prosba o pomoc
Jak juz wiecie staram sie o malenstwo juz 2 lata w tym cyklu dostalam znowu regolarnie okres a bylo to 20 maja i problem polega na tym ze ze mna dzieje sie cos niedobrego jajniki i krzyrz mnie tak napieprzaja ze nie moge i dotego plamie na zielono brazowo to napewno nie okres bo mam miec dopiero za 2 tyg boje sie
"zielono brązowo" ???? Ki diabeł?? Sisi.. ty się skontaktuj z lekarzem najlepiej... Test raczej Ci nie wykaże jescze ciąży, ale możesz spróbowac...
Witam
Jestem orleańską dziewicą i mam nie równo pod sufitem. Czy mogłabym się do was przyłączyć czy raczej nie pasuję????
Wiesz...ta dziewica to może nie bardzo...ale jak masz nierówno pod sufitem to nadajesz się jak ulał do nas
Stęskniłysmy się , jasne że tak...Tylko czemu k* jestes tylko wtedy jak mnie nie ma??? No to se czuję pogadamy nie długo

Qurna nie ma mnie w robocie od 2 godzin a już do mnie dzwonią. Szefostwo wyjechało i panika. Wywale ten telefon przez okno
WIdzisz...mówiłam żebyś nie pokazywała od razu co umiesz. Będziesz odwalać za nich czarną robotę a oni za to będą brac kasiorę nie ty. Nie daj się!!!
Aha... zarezerwowałaś nam pokoje na zlot
anonimowych alkoholiczek z BB??
no i se was poogladałam....

....to ja tutaj jestem juz babcia wiekowa
:-):-):-) No przestań:-) A czemu mnie się jeszcze nie dodałaś???

sorry dziewuszki ale musze nauczyc moją siore statystyki w biznesie przez gg
A gdzie ty byłaś jak ja się musiałam statystyki uczyć?? no pytam się??
Witam się wieczorkiem.
Ktoś mi streści co tu się działo przez ostatni tydzień? Są jakieś fasolki?
cześć Loree:-) Myślałam o Tobie wczoraj!! Wyobraź sobie że nawet przypomnienie napisałam sobie w telefonie żeby o Ciebie dzisiaj spytać, bo coś długo Cię nie było;-)
praca to jedna wielka porazka az mi sie pisac nie chce,
jedyny plusik, sliczne mam wloski odzywione i zafarbowane
Marzenko... Pracodawcy znowu poczuli, że są "górą" i zaczynają wydziwiać. Nie daj się. Dobrze że się cenisz i tyle!!!
Dawaj zdjęcie w nowej fryzurce:-)
Dzień dobry:-)
Spadam na śniadanko
Smacznego:-) Jak Ci idzie nauka?? Nie zakopuj się tak w książkach i wpadaj cześciej:-)
:-)
Eve84 - Ewa B :-)
a ja mam jakiegoś ... hmmm... może nie dola ale na myslenie mnie wzielo... jak nigdy teraz prawie nie czuje jajnikow dzis 17dc wiec P. będzie znowu zgwalcony! :-):-):-) co drugo dzien go mecze!
biedaczek!
Dzięki Ewuniu za zaproszenie:-) Miałam Cię właśnie "zmolestować " o to:-)
Nie martw się tak objawami, a raczej ich brakiem tylko korzystaj z męża ile wlezie...Myślę że nie narzeka z tego powodu..;-)
Cześć
Bernadko:-)