reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dobry wierzór:-)
Luteina jest na wywołanie @ ale na ulotce pisze, że leczy się nią bezpłodność. Dacie radę mi to wytłumaczyć????
luteina to progesteron i jesli @ nie przychodzi to zaleca sie branie luteiny na wytworzenie progesteronu i jak sie konczy brac luteine progesteron spada i przychodzi @..
znow luteina jak i duphaston (takze progesteron) są zalecane przez lekarzy np aby utrzymac ciaze wiec w dniu spodziewanej @ zaleca sie zrobienie testu i po negatywnym trzeba odstawic a po pozytywnym dalej przyjmowac..
wydaje mi sie ze dlatego jest napisane ze leczy sie bepłodnosc poniewaz ona przywraca @.. wiec chyba dlatego..

Nektarynko sto lat i fasolki Ci życzę!
dziekuje serdecznie..
Nektarynka wielkie dzieki za pomoc, juz wszystko mam.

nie ma problemu.. polecam sie na przyszłość

reklama
Dzień dobry:-)
Wpadłam na chwilkę, żeby do końca nie zwariować;-)
mam bete:-):-):-)
711mIU/ml
Gosiu - śliczny wynik - jeszcze raz mocno gratuluję i buziaki przesyłąm dla Ciebie i fasolki:tak:

Olesiu - jak się dzis czujesz - @ i remament:szok:

myslisz ze dobry?? bo cholera wie jak oni to licza...
normy to ciaza 2-3 tydzen 101-4870
a mnie na suwaczku wychodzi 5 tc... a od zaplodnienia jest jakies 20 dni
Gosiu - jak dla mnie to liczą od owu - i to by się zgadzało - 3 tygodnie:tak:
kochane moje ja do was z pytaniem i prosba o pomoc
Sisi - mam nadzieję, że już byłaś u lekarza - zielone upławy to raczej nic normalnego:no:
Witam
Jestem orleańską dziewicą i mam nie równo pod sufitem. Czy mogłabym się do was przyłączyć czy raczej nie pasuję????

:-D:-D:-D:-):-):-)
Qurna nie ma mnie w robocie od 2 godzin a już do mnie dzwonią. Szefostwo wyjechało i panika. Wywale ten telefon przez okno
.
Już nimi rządzisz:tak::szok::tak:
no wlasnie.....juz jakies krecone kłaczki z podłogi sprzatam i na przescieradle jakies plamki dziwne sa....:szok:takze kto wie co i jak.........:zawstydzona/y:............mam kolezanke w moim wieku juz od 2 lat jest babcia
:szok::szok::szok:
sorry dziewuszki ale musze nauczyc moją siore statystyki w biznesie przez gg
:szok::szok::szok:
Witam się wieczorkiem.
Ktoś mi streści co tu się działo przez ostatni tydzień? Są jakieś fasolki?
Witaj - jak wakacje?
szybko to zleciało:tak:
Na wczasach fajnie, ale w sumie nudno. Jak ktoś lubi 31-35 stopni i leżenie przy basenie to polecam. Ja myślałam,że moja córcia będzie w raju a ona ma mój charakter i nie umie usiedzieć na tyłku. Szybko znudziło jej się 5 basenów i się nie miała co robić. Za to odkryłam,że jest królową parkietu, bo jako ostatnia schodziła ze sceny na dyskotekach dla maluchów:tak:
Zdecydowanie za rok jedziemy autem i to będzie objazdówka po kilku krajach.
Objazdówki są fajne - dużo można zwiedzić - tylko w takim upale trochę męczące - wiem co mówię bo wybraliśmy się rok temu do Włoch samochodem - 2 dni jazdy:tak:
ale Wy pewnie macie autko z klimą:sorry: to nie powinno być tak źle:tak:
Strasznie mi sie podoba ta praca, od wtorku jestem sama bo menagierka na urlopisko poszla, dzisiaj szefostwo pojechalo na urlop i mam nieograniczona wladze.
caly czas cos się dzieje - i już zdążyli mnie poznać z tej szatańskiej strony. Szef dobry jajcarz i erotoman, szefowa panikara, menagierka okazała się moim klonem.
Jest wir na maxa. Pracuje po 10 godzin, cały czas są problemy i trzeba je rozwiązywać - ale kurna jest rewelka jak dla mnie. jeszcze zeby można było komu manto spuścić to już w ogóle było by super.
Normalnie - praca dla Ciebie jak ulał;-)
Hanka boże kochany jak ja ci współczuje, 10 godzin bez żadnego fajnego człowieka z penisem..moj boze..nie moge...az zaplakalam..
:-D:-D:-D

Spadam na śniadanko:-p

:-) Hej ho .... do łózeczka by sie szlo! :-D:-D:-D spać!!!!!! albo na gwałt ale co tam jestem tak nieprzytomna ze dajcie podusie i uslyszycie jak rytmicznie chrapię!!! :laugh2: wczoraj tak mi dali w kość w robocie ze nie mialam czasu zjeść! ...:confused2: jeszcze se sama na ambicje wjechalam wiec teraz będe musiala znajac mnie nauczyc sie wyliczen na pamieć! :confused2:
A to my dziś- 21 tc
:-) śliczniy!!!!!
Witam!
Jak obiecałam :
Kropeczka-Wiola
Kaprycha-Monika
Hanka-Anka M.
Lolitka-Iwona
Szafirek - Daria
Zajączek-Justyna
Marzenix- Marzena
Olica-Aleksandra w.
Olesia33-Aleksandra M.
Kroptusia-Sylwia
Gosia-Małgorzata W.
.........-Aneta S.
........- Ola W
Ja to oczywiście Martyna... pomocy bo 2 ostatnich się zgubiłam... sorry jeśli się pomyliłam
Eve84 - Ewa B :-)
mam bete:-):-)711mIU/ml
piekna betka jak chcesz sprawdzic czy dobrze przyrasta to tu masz kalkulator do bety! tylko musisz wykonac jeszcze drugie badanie :-):-)Normal hCG Calculator Level and Pregnancy Tool
ale Cie w konia zrobil!!powiedz mu,ze na wrzesien masz inne plany,bedziesz w ciazy!!:tak:
:-) i niech mi juz na obronie bedzie brzunio widac to moze tak cisnac nie będą!!! :-D
Mam zonka z moim cyklem znowu...w poprzednim mialam owu w 16dc,a teraz znow sie pokielbasilo,bo wyglada na to,ze jestem w 21dc,a owu jeszcze nie bylo.Moze Ty Kroptusiu powiesz mi,czy dobrze odczytuje
no też uważam ze jeszcze nie ma owu! niestety podobno statystycznie koibeta ma 1 cykl w roku bezouw. :sorry: ale mam jakies przeczucie ze ci dzisiaj odbila juz tempka! :-)
Zdecydowanie za rok jedziemy autem i to będzie objazdówka po kilku krajach.
kobito za rok to ty maleństwo nańczyć będziesz! :laugh2:
Strasznie mi sie podoba ta praca, od wtorku jestem sama bo menagierka na urlopisko poszla, dzisiaj szefostwo pojechalo na urlop i mam nieograniczona wladze.
caly czas cos się dzieje - i już zdążyli mnie poznać z tej szatańskiej strony. Szef dobry jajcarz i erotoman, szefowa panikara, menagierka okazała się moim klonem.
Jest wir na maxa. Pracuje po 10 godzin, cały czas są problemy i trzeba je rozwiązywać - ale kurna jest rewelka jak dla mnie. jeszcze zeby można było komu manto spuścić to już w ogóle było by super.
:-)super jak tak caly czas taka adrenalinka! :-) ja mialam taka adrenaline na poprzednim stanowisku caly czas cos! :sorry:

a ja mam jakiegoś ... hmmm... może nie dola ale na myslenie mnie wzielo... jak nigdy teraz prawie nie czuje jajnikow :confused2: a tempka tez jeszcze nie skoczyla w sumie juz i tak ciutek sie wybila w porownaniu do poprzednich mam nadzieje ze jutro juz napewno bedzie skok! :sorry: w ogole czuje sie jakbym byla przed @ a nie w trakcie owu! krzyż nasuwa jestem senna zmeczona i mam wilczy apetyt! :eek::eek::eek: dzis 17dc wiec P. będzie znowu zgwalcony! :-):-):-) co drugo dzien go mecze! :-p biedaczek! :-D

Kropeczko!!!!! tęsknimy! daj znać jak tylko będziesz mogla! :sorry:

Witam sie z rana
widze ze tutaj pustki wszystkie jeszcze spią czy jak?? :confused2::confused2:

jak tam pogoda u Was bo u mnie nareszcie dziś słoneczko wyszło :laugh2::-D:tak:
Jakieś wieści o Kropeczce sa??

Zaniepokojona gratulacje!
Nektarynko sto lat i fasolki Ci życzę! Dobrze,że fasolki zdrowo rosną tylko coś ich mało! Oj muszę dołączyć się do starań ;-)
Dziękuje Lore za gratulacje dobrze ze juz jestes :tak::-):-)

Eve gwałć męża bo skoro chcesz sie bronić z brzuszkiem widocznym to już musisz szybciutko działać:tak:;-):-)

Eve dziękuje za zaproszenie na NK

Ostatnia edycja:
Jezuuuu
Wystarczyło że się Hankawariatka pojawiła i już przybyło czytania:baffled::baffled:
Witam się Babeczki:-)
Super pomysł z tym fitnesem kochana zorganizujesz sobie czas oczekiwania na powrót mezula i przy okazji poprawisz kondycje i spalisz troszke kilokalorii :tak:;-)
Oj tak... Duzo lepiej się dzis czuję - psychicznie:-)
Witam!
Jak obiecałam :
Kropeczka-Wiola
Kaprycha-Monika
Hanka-Anka M.
Lolitka-Iwona
Szafirek - Daria
Zajączek-Justyna
Marzenix- Marzena
Olica-Aleksandra w.
Olesia33-Aleksandra M.
Kroptusia-Sylwia
Gosia-Małgorzata W.
.........-Aneta S.
........- Ola W
Ja to oczywiście Martyna... pomocy bo 2 ostatnich się zgubiłam... sorry jeśli się pomyliłam
Dziękówa:-D:-D Przyda się:-D Aczkolwiek nie mam wszystkich:crazy::crazy::crazy: Jak to???
mam bete:-):-):-)

711mIU/ml
No widzisz Gosiaczku:-):-) Mówiłam Ci, następnym razem masz się mnie słuchać:-)
A ja 5 dni po IUI i 6 dni po zastrzyku!

Lolitko boję się że znowu będzie porażka!
Martynko... Nie wymyslaj, nie denerwuj się...My sie będziemy za Ciebie denerwowac jak chcesz:tak::-D:-D
kochane moje ja do was z pytaniem i prosba o pomoc
Jak juz wiecie staram sie o malenstwo juz 2 lata w tym cyklu dostalam znowu regolarnie okres a bylo to 20 maja i problem polega na tym ze ze mna dzieje sie cos niedobrego jajniki i krzyrz mnie tak napieprzaja ze nie moge i dotego plamie na zielono brazowo to napewno nie okres bo mam miec dopiero za 2 tyg boje sie
"zielono brązowo" ???? Ki diabeł?? Sisi.. ty się skontaktuj z lekarzem najlepiej... Test raczej Ci nie wykaże jescze ciąży, ale możesz spróbowac...
Witam
Jestem orleańską dziewicą i mam nie równo pod sufitem. Czy mogłabym się do was przyłączyć czy raczej nie pasuję????

Wiesz...ta dziewica to może nie bardzo...ale jak masz nierówno pod sufitem to nadajesz się jak ulał do nas:-D
A jednak za mną tęskniłyście.:-D:-D:-D:-D
Już się bałam, że przepadłam.

Jesu piwa sie muszę napić - tylko to mnie ratuje

Stęskniłysmy się , jasne że tak...Tylko czemu k* jestes tylko wtedy jak mnie nie ma??? No to se czuję pogadamy nie długo:crazy::crazy::crazy:
Qurna nie ma mnie w robocie od 2 godzin a już do mnie dzwonią. Szefostwo wyjechało i panika. Wywale ten telefon przez okno
WIdzisz...mówiłam żebyś nie pokazywała od razu co umiesz. Będziesz odwalać za nich czarną robotę a oni za to będą brac kasiorę nie ty. Nie daj się!!!
Aha... zarezerwowałaś nam pokoje na zlot anonimowych alkoholiczek z BB??

no i se was poogladałam....:szok:....to ja tutaj jestem juz babcia wiekowa
:-):-):-) No przestań:-) A czemu mnie się jeszcze nie dodałaś???:baffled::baffled:
sorry dziewuszki ale musze nauczyc moją siore statystyki w biznesie przez gg
A gdzie ty byłaś jak ja się musiałam statystyki uczyć?? no pytam się??

Witam się wieczorkiem.
Ktoś mi streści co tu się działo przez ostatni tydzień? Są jakieś fasolki?
cześć Loree:-) Myślałam o Tobie wczoraj!! Wyobraź sobie że nawet przypomnienie napisałam sobie w telefonie żeby o Ciebie dzisiaj spytać, bo coś długo Cię nie było;-)
praca to jedna wielka porazka az mi sie pisac nie chce,
jedyny plusik, sliczne mam wloski odzywione i zafarbowane :-p
Marzenko... Pracodawcy znowu poczuli, że są "górą" i zaczynają wydziwiać. Nie daj się. Dobrze że się cenisz i tyle!!!
Dawaj zdjęcie w nowej fryzurce:-)

Dzień dobry:-)

Spadam na śniadanko:-p
Smacznego:-) Jak Ci idzie nauka?? Nie zakopuj się tak w książkach i wpadaj cześciej:-)
:-)
Eve84 - Ewa B :-)

a ja mam jakiegoś ... hmmm... może nie dola ale na myslenie mnie wzielo... jak nigdy teraz prawie nie czuje jajnikow dzis 17dc wiec P. będzie znowu zgwalcony! :-):-):-) co drugo dzien go mecze! :-p biedaczek! :-D
Dzięki Ewuniu za zaproszenie:-) Miałam Cię właśnie "zmolestować " o to:-)
Nie martw się tak objawami, a raczej ich brakiem tylko korzystaj z męża ile wlezie...Myślę że nie narzeka z tego powodu..;-)
Cześć Bernadko:-)

Hej Witajcie!!
Mam pytanie, gdzie się wkleja link suwaczka zeby pojawiał się pod każdym moim postem? Nie bardzo się na tym znam więc proszę o radę.
Dzieki piękne ;-)

reklama
Do góry