reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

siedze w pracy i powiem wam dziewczyny ze chyba znowu dostaje te bole calkiem mocne sa, o boy :szok:boze juz sama nie wiem zobaczymy pod koniec dnia buska bede was powioadamiac :tak:
a jak wy ogolnie je odczuwacie macie je caly czas czy was przychodza i odchodza narazie u mnie sa one w mocnym nasileniu boli miesiaczkowych i czuje troche parcie tak jak bym chciala sie zalatwic nr, 2

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki;-)
podczytuje ale nie mam sil pisac, ale jedno mnie zadziwilo:szok::szok:
monia ty w pracy jestes??????:szok::szok::szok::szok::szok:
do domu kobito:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
i mam nadzieje ze sie niedlugo zacznie i szybko i bezbolesnie zakonczy, za maluchem u boku:tak::-D:-D

czesc dziewczynki;-)
podczytuje ale nie mam sil pisac, ale jedno mnie zadziwilo:szok::szok:
monia ty w pracy jestes??????:szok::szok::szok::szok::szok:
do domu kobito:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
i mam nadzieje ze sie niedlugo zacznie i szybko i bezbolesnie zakonczy, za maluchem u boku:tak::-D:-D
tak wiem ale zawsze moge wyjsc kiedy kolwiek i tak przychodze jak moge bez zobowiazan dzisiaj i jutro ta nowa dziewczyna ktora przyuczam ma dzisiaj zakonczenie roku wiec siedze, ja tez tego pragne juz mowie ci nie moge :-:)no:

Monia, to ty twarda kobieta jesteś jak jeszcze zaglądasz do pracy:szok: jestem pełna podziwu, ja to pewnie bym tylko biegała koło domu jakby miało być blisko porodu, już spacery krótsze robię:happy: To życzę ci łatwego i jak najmniej bolesnego porodu, już sporo się nacierpiałaś.
Asia ja też czekam z obiadem na męża, tak milej jest :tak: chyba, że czasem nie wytrzymam jak głodek dopadnie to jem sama. To jedyny posiłek, który jemy przy stole:happy:
juluszka widzę, że my podobnie śpimy:tak:, ja przy tej pogodzie pomimo kawy i tak zasypiam, ale to lepsze niż problem ze spaniem jaki miałam wcześniej.

Monia trzymaj się, szkoda że nie można ci jakoś pomóc, chyba to nie początek?

Ostatnia edycja:
monia ty mi mykaj do domu, ale to migiem!!!!
zaraz tam przylece i sama cie do domu zaniose:tak::tak::tak:
i niech sie los za ciebie wezmie, pomoze w kapieli, masaz zrobi, niech ci troche ulzy, a nie ty w robocie siedzisz:no::no::no:

a moj maly znowu czkawke ma:confused2::confused2::confused2:
od wczoraj to ma co chwila:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: ehh
a w czesniej tylko rano i wieczorem:tak::tak::tak: a teraz brzuch mi lata jak lopata:rofl2::rofl2:
monia co ile masz bole?? skurcze??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a moj maly znowu czkawke ma:confused2::confused2::confused2:
od wczoraj to ma co chwila:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: ehh
a w czesniej tylko rano i wieczorem:tak::tak::tak: a teraz brzuch mi lata jak lopata:rofl2::rofl2:
monia co ile masz bole?? skurcze??
Natlus nic mi nie pomaga czy leze w lozku plackiem czy chodze czy nawet siedze to samo uczucie ogolnie co 5-6 min ale to nie skurcze tylko te mocniejsze miesiaczkowe bole skurcz mam jak mi sie maly rusza a rusza sie strasznie duzo , mowi sie ze pod koniec dzidize nie maja miejsca i mniej sie ruszaja a on na odwrot czesciej

reklama
Do góry