reklama
P
patrysia*
Gość
mi to nie przeszkadza ze do nas piszesz mimo ze nie jesteś już staraczka a nawet dobrze że jesteś bo masz juz doswiadczenie i mozesz nam doradzić i dlatego moje pytanie do Ciebie czy miałaś w pierwszej ciaży zapalenie pęcherza albo cos podobnego albo czy nie słyszałaś jaki to ma wpływ na dziecko??
niestety nie pomoge bo nie miałam nigdy zapalenia pęcherza a jedynie infekcje tylko taka że śluz mi żółty leciał i zaczeło swędzieć ale sama nie wim skąd się taka bierze a leczono mnie czopkami i tabletkami i po tygodniu było dobrze
kobitki jak jest jakieś zachorowanie itp.w ciąży to nie musimy się tak bać bo są różne leki na różne dolegliwości które nie zagrażają płodu
czy przeziębienia czy infekcje typu zapalenia itpd.
kinguś
Nie poddam się
Witam.
Dopiero teraz udało mi się dorwać do komputera ;-)nadrobiłam 20 stron ;-)

I nawet nie myśl żeby znikać

Na pewno wkrótce się uda.
Byłam dziś u fryzjera, chciałam pochwalić się nową fryzurką ale jakaś kwadratowa twarz mi na zdjęciu wyszła i nie wstawię

Dopiero teraz udało mi się dorwać do komputera ;-)nadrobiłam 20 stron ;-)
Witaj Romeczko :-)czesc wpadlam sie przywitac i powiedziec tylko,ze u mnie bez zmian zakonczylam clo
buziole dla Was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo się cieszęZ tata wszystko ok, wczoraj byl juz na 3 dawce chemi i jeszcze ma chyba 3 przed soba...

Trzymaj się, wiem że jest Ci ciężko. Mam nadzieje, że serduszko zabije.czesc dziewczyny
wiecie co , przechodze koszmar
Szybkiego powrotu do zdrówkaja wróciłam od lekarza i dostałam furalgine i keflex na to zapalenie pęcherza bo niestety bez antybiotyku sie nie obejdzie![]()

Oj moje biedactwo. Mam nadzieje, że jakoś sobie poradzisz.hej!
jestem:-)))) ale mam dola i wszystko do dupy.
I nawet nie myśl żeby znikać

No to dobrze.Odebrałam wyniki, nic poważnego. Jakaś zwykła bakteria do wyleczenia antybiotykiem. .
Trzymaj się. Ja raz miałam ciążę biochemiczną, beta wyszła dodatnia ale szybko spadła:-(Przepraszam, że tak smęcę, ale w kiepskiej formie jestem dzisiaj i musiałam się wyżalić...
Na pewno wkrótce się uda.
Byłam dziś u fryzjera, chciałam pochwalić się nową fryzurką ale jakaś kwadratowa twarz mi na zdjęciu wyszła i nie wstawię

To jest tekst dnia
![]()
Wikula dobre porównanie!![]()
Wikula jakie ty masz skojarzenia plemniki z truskawkami nigdy by mi to do głowy nie przyszło![]()
Ja po prostu bardzo lubię truskawki i uważam, że są niezbedne do mojego szczęścia, a plemniki również są mi potrzebne do szczęścia i to bardzo:-) stąd to skojarzenie
Byłam dziś u fryzjera, chciałam pochwalić się nową fryzurką ale jakaś kwadratowa twarz mi na zdjęciu wyszła i nie wstawię![]()
Dawaj to zdjęcie szybiutko!!!! Nie będziemy patrzeć na twarz tylko na fryzurkę

kinguś
Nie poddam się
Wstawiłam ale mi się nie podoba jutro mam nadzieje, że lepiej wyjdę i wtedy wstawię na stałe ;-);-)
Ja lubię jak z włosami nie trzeba za dużo walczyć.
Kończę bo M mnie wygania
Ja lubię jak z włosami nie trzeba za dużo walczyć.
Kończę bo M mnie wygania
Ostatnia edycja:
Witam się znowu tylko na chwilkę
Kropeczko - musisz być dzielna - z tego co zrozumiałam to pred Tobą na pewno jeszcze jedna operacja a może i dwie - tylko jak to się ma w czasie - uda Ci się to zrobić w tym roku???:-
-
-(
Elfa - nie wiem co napisać
ściskam Cię mocno - może zrób tak jak mówia dziewczynki - idź jutro na betkę a potem do lekarza:-(
Asiq - przykro mi bardzo - jakaś czarna seria się posypała
Mnie też nikt bety nie robił jak serduszko nie biło - ale to był już 11 tydzień:-(
Lolitko - już jesteś po wizycie

może sierpień się uda jednak - to juz za dwa miesiace:-)
Martynka - Ty to nam tu zwariujesz z tymi jajnikami - nie daj się stresom
masz myśleć pozytywnie - udało się

a nie jakieś IVF wymyślasz

Kinguś - zdjęcia niestety nie zdążyłam zobaczyć ale nadrobię jutro - ściskam gorąco
Loree - niestety nie znam dra Jastrzębskiego - chodziłam zawsze do lekarzy w Dąbrowie - ale poczytałam trochę na necie i raczej ma dobre opinie - tylko rodzi się w Tychach
Pozdrawiam gorąco pozostałe dziewczynki - wszystkie staraczki i zafasolkowane
a i jeszcze jedno - na nk Aneta S to ja
dobrej nocy:-)

Kropeczko - musisz być dzielna - z tego co zrozumiałam to pred Tobą na pewno jeszcze jedna operacja a może i dwie - tylko jak to się ma w czasie - uda Ci się to zrobić w tym roku???:-
Elfa - nie wiem co napisać
ściskam Cię mocno - może zrób tak jak mówia dziewczynki - idź jutro na betkę a potem do lekarza:-(Asiq - przykro mi bardzo - jakaś czarna seria się posypała

Mnie też nikt bety nie robił jak serduszko nie biło - ale to był już 11 tydzień:-(
Lolitko - już jesteś po wizycie

może sierpień się uda jednak - to juz za dwa miesiace:-)
Martynka - Ty to nam tu zwariujesz z tymi jajnikami - nie daj się stresom

masz myśleć pozytywnie - udało się

a nie jakieś IVF wymyślasz

To chyba tak jak z truskawkami - świeże zawsze lepsze, ale mrożone też da się zjeść:-)

Kinguś - zdjęcia niestety nie zdążyłam zobaczyć ale nadrobię jutro - ściskam gorąco

Loree - niestety nie znam dra Jastrzębskiego - chodziłam zawsze do lekarzy w Dąbrowie - ale poczytałam trochę na necie i raczej ma dobre opinie - tylko rodzi się w Tychach

Pozdrawiam gorąco pozostałe dziewczynki - wszystkie staraczki i zafasolkowane

a i jeszcze jedno - na nk Aneta S to ja

dobrej nocy:-)
reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Hej babeczki. Ja to dziś motorek ma w tyłku. Rano w pracy do 15. Potem szybkie zakupki. Następnie pichcenie obiadku i pomagałam teściowej w pieleniu ogródka a teraz jeszcze zachciało mi się galaretki z truskawkami i musiałam sobie ją zrobić. Właśnie galaretka mi tężeje. Acha zrobiła jeszcze dzisiaj koktajl truskawkowy. I powiem Wam że jeszcze mam dużo siły więc mogę Was nią obdzielić

Podziel się: