majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Wiem, tylko wpisałam adres, bo myślałam, że już działa.ale to jeszcze nie strona tylko baner reklamowystrona bedzie w przyszlym tygodniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, tylko wpisałam adres, bo myślałam, że już działa.ale to jeszcze nie strona tylko baner reklamowystrona bedzie w przyszlym tygodniu.
A brzmiało tak Ciekawie;-);-);-)
Jak żadna nie chce ze mną gadać ( pisać):--
-
-( to ja też sie odmeldowuję
![]()
moje ulubione chcesz troszkę z cytrynką????[/QUOTE]gratulujęwitam wszystkie BBony!zanim cokolwiek przeczytam i komus odpisze melduje, ze z dniem dzisiejszym firma eurosolar ROZPOCZYNA DZIALALNOSC!!!

Iza u mojego D to jest tak że pracuje w prywatnej firmie i tam zajmuje sie głównie instalacją wodno- kanalizacyjną i co. a po pracy kombinuje z wiatrakami i solarami no i ludzi chętnych jest nawet sporoale to jeszcze nie strona tylko baner reklamowystrona bedzie w przyszlym tygodniu.
a bede niedyskretna jak zapytam jak mu idzie?![]()
wogóle to on z zawodu jest insalatorem czyt. hydraulikiem ale fascynują go wiatraki i solary
u nas na dachu już taki wiatrak sie kręci a w późniejszym czasie będą i solaryWiem, tylko wpisałam adres, bo myślałam, że już działa.
My tez się tym interesujemy bo chcemy taki kolektor do naszego domku![]()
dopłaca starostwono tak... sorki
wczesniej nie mialam pojecia jaka to super sprawa. zorientujcie sie czy wam gmina nie doplaca do takich inwestycji.

to super! u nas tez chetnych nie brakuje chociaz ludzie zaczynaja sie dopiero zaznajamiac z solarami.Iza u mojego D to jest tak że pracuje w prywatnej firmie i tam zajmuje sie głównie instalacją wodno- kanalizacyjną i co. a po pracy kombinuje z wiatrakami i solarami no i ludzi chętnych jest nawet sporowogóle to on z zawodu jest insalatorem czyt. hydraulikiem ale fascynują go wiatraki i solary
u nas na dachu już taki wiatrak sie kręci a w późniejszym czasie będą i solary
a wiatrakami tez się interesujecie?bo u mojego D to jest ostatnio na pierwszym miejscu w jego myślachto super! u nas tez chetnych nie brakuje chociaz ludzie zaczynaja sie dopiero zaznajamiac z solarami.
ciągle tylko myśli o wiatrakachnie interesowalismy sie az do dzisiaja wiatrakami tez się interesujecie?bo u mojego D to jest ostatnio na pierwszym miejscu w jego myślachciągle tylko myśli o wiatrakach
jak tylko M jutro wstanie to on tez sie tym zacznie interesowac
tylko problem w tym, ze przez rok nie moge nic dopisac do wpisu do ewidencji. ale co sie odwlecze to nie uciecze.