reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to faktycznie:szok:
a za 400zł to mi się własnie udało wygrac licytacje na wózek dla młodego...używany, ale jeszcze na gwarancji:tak: ale przede wszystkim koszta nie duże co dla nas ostatnio siębardzo liczy:-( a jeszcze fotelik samochodowy do tego;-):-)

reklama
a dziekuje i ciesze sie ze w koncu mi sie udalo cos kupic, bo tak to odkładałam, ze az wstyd... zawsze moglam poczekac az urodze i moj D by kupil, ale znając jego i ogólnie przygody facetów z zakupami to aż strach się bać:tak:

a dziekuje i ciesze sie ze w koncu mi sie udalo cos kupic, bo tak to odkładałam, ze az wstyd... zawsze moglam poczekac az urodze i moj D by kupil, ale znając jego i ogólnie przygody facetów z zakupami to aż strach się bać:tak:
No dokladnie ja nawet nie chce wiedziec co moj m by kupil dla malej jak bym go samego na zakupy wyslala :-D:-D:-D potem bym musiala latac i wszystko w sklepie spowrotem oddawac:szok::szok::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
a no tak to już z tymi chłopami jest:eek: a mój to jeszcze na cenach się nie zna i nawet dwa razy tyle by zaplacił niepotrzebnie za to samo:confused2:

a teraz niestety (ledwo nadrobiłam) już musze leciec, bo Natala poszła na dół do teściowej i słysze że już ma wojne z kuzynem... musze coś zrobić, bo tam o w ogóle nie reagują:wściekła/y:

madziula skąd ja to znam mama poszło super łatwe był a potem 3:rofl2:mój adam uwielbi zwalać wię na kumpli nie odrobił lekcji bo nie słyszał jak pani mówił bo kuba gadał bo piotrek bo bartek bo czyżyk a mnie już na słuchanie tego brak sił:wściekła/y:
asia co wojtek wywinoł????
mój adam miał ostatnio zadanie i trzeba było napisać wielokrotność liczby dziewięć w zakresie do 100 mój adam napisał 9,99 mówię adam źle to napisał 9 ,99 ,999 ,9999 ja w nerwie mówię co ty piszesz tłumaczę w końcu załapał i napisał 9 ,18 , 27 ,35 ,45, 55, 65 ,75 ,85 ,95 ,99..... myślałam że mnie sczyści na miejscu:wściekła/y:
mIAl obliczyc 1/2 ,1/4 ,1/5 /1/ idt godziny poprostu ulakowe sparwy 6
Malinka ja już zadzwoniłam żeby nikt nie przyjeżdżał mała pewnie znów bedzie płakac przez pół nocy nie ma sensu poza tym nawet lepiej będzie spokój , Laura wyjeżdża do ojca to będe miała więcej czasu żeby sie Lenką zająć no i nie będzie mi jej budziła dzisiaj jak wparowała ze szkoły to mała 10 min pospała nocka zarwana i myslałam że ogarnę chociaż i się kimnę na pół godz. a ta oczywiście mi ją obudziła :no: tłumacze ,że ma być cicho a ta nawija i jeszcze się kłóci co spakowac i że jej rządze w czym ma jechac :wściekła/y: nawkładała kiecek na naramkach i jakieś stare powyciągane bluzki a nowe ładne kiszą się w szafie raz ubrane czekają az z nich wyrośnie jak obdarciuch pojedzie :no:
to tka jak moja Zuzia :tak:
no szczerze mówiąc (pisząc:-D) Wam też się oberwało:eek:
olewają mnie w pracy (dzisiaj znów nie mieli czasu ze mną pogadać o mojej przyszłości w tej firmie:-:)-:)-(),
olała mnie koleżanka, ta dzięki której pracuję (myślałam,że jest moją przyjaciółką:-:)-(jak miała problemy to ja słuchałam a jak ja coś mówię to ona nie słucha)
olał mnie m, zadzwoniłam bo chciałam pogadać to nie miał dla mnie czasu:-:)-:)-:)-(
olało mnie dziecko jak wróciłam z pracy bo oglądała po raz setny tą samą bajkę na dvd:-:)-:)-(
olała mnie sąsiadka bo nie odpowiedziała mi dzień dobry:baffled:
i na moje posty nikt nie odpisuje
bu%C5%BAka_p%C5%82acz%C4%85ca.gif
do d... z taka przyjaciolka :tak:

Witam nie mozna bez Was wytrzymac :tak::-D sosik mam zrobiony (przepis zamiescilam ) tylko makron ugotuje a potem godzine przedprzyjsciem gosci wstawiam pałki do pieczeniea Ciezko Was nadrobic Wieczorem wczoraj mialam sajgon i k..... lecialy :-( ale nie zalamoal mnie to :no: Zuzka zdrowsza to juz dokucza nudzi sie Ide na razie :-D

reklama
Do góry