reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Heidi no to gratulacje wielkie:-):-) To już spory chłopak, życzę zdrówka i szybkiego powrotu małego do domku.
To początek czerwca a już mam trzy mamusie, szok

AsiaJan ja też się nie śpieszę, mam na połowę lipca termin, ale tak na początek lipca mógłby już wyjść:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja w końcu. Nie było mnie chwilkę a tu kolejna rozpakowana:tak:
Heidi gratulacje i trzymam kciuki za zdrówko synulka. I oczywiście dla wszystkich rozpakowanych jak najszybszych powrotów do domków.;-)
Teraz zmykam poczytać:tak:

Heidy gratulacje, napewno wkrotce razem z Dawidkiem bedziecie w domku :-)

Witam wszystkie nowe lipcoweczki :) i uciekam dalej do pisania mgr :-(

Heidi, Gratulacje!!

U nas dzisiaj jest taka pogoda, że nawet na spacer iść się nie da :-(, a ja w domu, to chyba korzenie zapuszczę.

W poniedziałek mam zamiar zamówić wózek, bo zwlekam i zwlekam. Przyślą pewnie jeszcze w przyszłym tygodniu.
Nie mogę się jednak zdecydować na pościel, zastanawiam się nad sweet baby albo amy.

Zrobiłam dzisiaj sernik na zimno, mam nadzieję że wyszedł pyszny, zaraz to sprawdzę :-)

reklama
Heidi - gratuluję i zyczę duuużo zdrówka dla Ciebie i Dawidka- oby szybko był z Toba w domku.

Pozostałym rozpakowanym mamusiom też zdróweczka zyczę i trzymam kciuki za Maluszki

Do góry