reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Źle ogólnie - myślę że na dniach okaże się moje być albo nie być mamą..Być może będzie tak że wszystko się mocno przesunie w czasie..Okaże się..
Dziękuję za zainteresowanie i pamięć..

Napisz mi proszę co u Ciebie, nie mam sił nadrabiać tego co pisałyście..Przepraszam
Trzba myśleć pozytywnie i wierzyć, że będzie dobrze, ja wierzę, że u cebie wszystko skończy się dobrze!!
PM kochana co się dzieję napisz więcej bo sie martwię. A ja też nie najlepiej moja mama trafiła wczoraj do szpitala i może mieć operację ale jeszcze nic pewnego a ja się bardzo o nia boje bo ona jest bardzo schorowana.

Wiktoria dziękuję jakoś się 3mam ale bardzo się o nią boje
Misiu przytulam Cię mocno....

reklama
Nektarynko wszystko bedzie dobrze napewno,niemartw sie jestes silna i dzielna kobitką:-)Trzymaj się cieplutko!!!
dziekuje Ci..
PM kochana co się dzieję napisz więcej bo sie martwię. A ja też nie najlepiej moja mama trafiła wczoraj do szpitala i może mieć operację ale jeszcze nic pewnego a ja się bardzo o nia boje bo ona jest bardzo schorowana.
trzymam kciuki za mame.. obe zdrowko dopisalo..

ja nie chcę uciekać tylko na razie dać sobie odpocząć, nie myśleć i nie starać się na siłe, po prostu żyć i robić swoje, nie znikam tylko bede biernie uczestniczyła w zyciu na BB;-) już kiedyś pisałam, że nie chcę dać się zwariować staraniom, a teraz czuje że tak się stało, potrzebuje troche nie myslenia i planowania...
Zaniepokojona ja cały czas jak nadrabiałam to myślałam o tobie i szukałam twoich postów;-) mnie jestes potrzebna, nawet żeby cię poczytac:-)

Zaniepokojona ja cały czas jak nadrabiałam to myślałam o tobie i szukałam twoich postów;-) mnie jestes potrzebna, nawet żeby cię poczytac:-)[/QUOTE]
dziękuje Domelko

Cześć Dziewczynki.
Padam na twarz. Dzień niby spokojniejszy niż zawsze w pracy, ale jakoś mi dzieciaki dały do wiwatu no i zmęczona jestem. Dobrze, że jak któraś już zauważyła, ten tydzień ma tylko 3 dni :-D

Dobre, dobre! Szczególnie to z teleekspresem :-D Uwielbiam kabarety. Zawsze poprawiają mi nastrój :tak:

cześć dziewczynki ja tylko na chwilkę
nie miałam czasu wczoraj do was już zajrzeć i dzis to po południu dopiero znajdę
pozdrawim Was serdecznie i każdej śle buziaka*
Odsyłam :*

no i mi ner skoczyl!
Mój to tak mi słodzi jak zabaluje, że czasami to mam ochotę mu walnąć ;-);-);-)

Katarzynko słodki brzuszek:-)

Witam!!
a oto prezent, który dostałam od mężusia na 1 rocznicę ślubu (brylancik:tak::happy:)
Śliczny! ;-)

Kroptusiu, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Dziękuję Wiktoria za dobre słowo ale ostatnio mam takie wrazenie ze nikogo nie obchodzi moja obecność czy tej jej brak na forum.
Domelko ja też noszę sie z takim zamiarem zniknięcia z forum.
Dziewczyny, wszystkie tu jesteście potrzebne, bo mamy się nawzajem wspierać. Ja jeszcze nie jestem tak wprawiona w boju jak Wy, ale też jestem ciekawa, co u każdej z Was, nawet jeśli dni mijają jak co dzień :-)

Zaniepokojona, życzę Twojej Mamie dużo zdrówka a Tobie sił, żeby być dla niej wsparciem. Wyobrażam sobie, co czujesz. Tulę mocno :*

Ja tylko na chwileczkę. Proszę trzymajcie za mnie kciuki - mam o 16.45 wizytę u lekarza.
Trzymam z całych sił!

Ja tylko na chwileczkę. Proszę trzymajcie za mnie kciuki - mam o 16.45 wizytę u lekarza.
Trzymam kciuki Kochana!!!!! daj znać jak będzie!!!
Źle ogólnie - myślę że na dniach okaże się moje być albo nie być mamą..Być może będzie tak że wszystko się mocno przesunie w czasie..Okaże się..
Dziękuję za zainteresowanie i pamięć..
Na pewno będzie dobrze!!
P A ja też nie najlepiej moja mama trafiła wczoraj do szpitala i może mieć operację ale jeszcze nic pewnego a ja się bardzo o nia boje bo ona jest bardzo schorowana.
e
Kotuś...co nic nie pisałaś??? CO z Twoją mamusią?? Strasznie współczuję...ja też się bardzo martwię jak coś się dzieje z moimi rodzicami... Trzymaj się skarbie. pozdrowienia dla mamy:tak:

Uciekam Kobitki...I tak za długo siedzę a ten tydzień do 16.
Do jutra
Buziole;-)

Odsyłam :*
Dziewczyny, wszystkie tu jesteście potrzebne, bo mamy się nawzajem wspierać. Ja jeszcze nie jestem tak wprawiona w boju jak Wy, ale też jestem ciekawa, co u każdej z Was, nawet jeśli dni mijają jak co dzień :-)
Zaniepokojona, życzę Twojej Mamie dużo zdrówka a Tobie sił, żeby być dla niej wsparciem. Wyobrażam sobie, co czujesz. Tulę mocno :*
!
dziekuję Ci za dobre słowa bardzo mi to dzis potrzebne :tak:
trzymam kciuki za mame.. obe zdrowko dopisalo..
dziękuje Nektarynko
Kotuś...co nic nie pisałaś??? CO z Twoją mamusią?? Strasznie współczuję...ja też się bardzo martwię jak coś się dzieje z moimi rodzicami... Trzymaj się skarbie. pozdrowienia dla mamy:tak:
dziękuję Zajaczku

Dzień dobry!!!
witam nowe staraczki:-)

Witam Cie:-)Miejmy nadzieje,ze wszystkim nam sie uda i będziemy wiedziec jakie to uczucie byc mamą:-)

Andzia gratuluję!!!
Trzymam mocno kciuki za przyszłe mamy i ich fasolki, wszystko będzie dobrze, nie wolno tracić nadzieji.
U mnie nadal brak @, na usg nic nie wyszło, mam brać luteine przez tydzień a potem ją odstawić. Moja temp. jest bardzo dziwna, raz mam 37,1-37,2 a raz 36,4-36,5 i tak na zmiane co drugi dzień inna. Wiem, że mi się za to dostanie ale nie robiłam bety, a zresztą nie jest już potrzebna.
Ja znikam na razie z forum, nie mam już siły:-:)-:)-:)-(
Będę was podczytywać i odezwe się co jakiś czas.
Dziękuję wam za wszystko i życzę nowych fasolek:-)

Mam nadzieje,że u ciebie będzie wszystko ok:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry