reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

czesc dziewczynki niektore z was beda mnie pamietac , dla innych jestem nowa.. dla odswiezenia mojej historii.. warto wierzyc i sie nie poddawac.. ja staralam sie pol roku, mam policystyczne jajniki,, przeszlam operacje laparoskopie i po niej zaraz sie udalo..:) a oto moj szkrabek ur.22.05 o 7.15
waga:3500kg dl. 58cm..:)

Tikanisku-jak fajnie, ze nas odwiedzilas !!!!
Oficjalnie i Forumowo-GRATULUJE!!!!! Kubus jest przeeeeecudny i przeeeekochany!!!!
Dajesz nadzieje, ze nam sie kiedys tez uda!
Dziekujemy!!!
Buziaki i wszystkiego naj!!!!dla Ciebie, mezusia i co najwazniejsze- dla malutkiego Kubusia!

reklama
hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada, beta nie rosnie a to znaczy ze zabieg mnie nie ominie...trzymajcie kciuki abym szybko wrocila do zdrowia, buziaki
Bardzo mi przykro,:-( życze duzo siły i zdrówka przede wszystkim. mocno przytulam.

Nozka w nocy dala w kosc, ale teraz jest nawet, nawet....i pochwale sie, ze troche juz zginalam rano....yuhuuuuu
niedługo będziesz biegać..:tak:super.

Widzisz nawet jak bym chciała to nie mam na to szans. W tym roku nikt już mi jej nie przyjmie. U nas zapisy są w grudniu tego roku na rok 2010:szok::szok::szok:
Wcześniej nie ma szans.
szaleństwo jakieś, czyli juz powinnam szukac przedszkola:szok:

Dziekuje ze pytasz :-)
U mnie wszystko ok, nic sie nie zmienilo ;-)
U taty sa dni ze jest dobrze ale zdarzaja sie rowniez te gorsze dni czasami :-( ale ogolnie jest dobrze :tak:
Zyczę duzo zdrowia dla taty:tak:

Odebrałam wyniki badań.
Morfologia boska, mocz idealny, tarczyca nówka sztuka :)
Jutro idę na glukozę i cholesterol i odbieram wyniki WR, HIV i jakiś tam przeciwciał które się po ciąży mogą wytworzyć we krwi..

A i byłam dzisiaj u promotora...Praca gotowa na perfekt :) Zostało mi tylko wykresy porobić kolorowe :) żeby było ładniej..Powiedział że jestem solidna firma i że jest bardzo ze mnie zadowolony :) Ja z siebie też bo wstała dzisiaj od kompa 3:20
same dobre wieści, dobrze że wyniki badań ok, gratuluję napisanej pracy:tak:

Czesc Dziewczynki,

Wpadlam sie zameldowac ze jestem juz w domu, wrocilam ze szpitala, przejsc mialam co nie miara, jadac zmoczylam siedzenie w taxi, myslalam ze juz zostane i bede rodzic bo zaczely sie skurcze :-( jednak wszystko sie dobrze skonczylo...Jestem nadal w dwupaku, ufffff..., zobaczymy....

Wszystkim dziewczynkom dziekuje za pamiec i kciuki, synus rowniez...Jestescie kochane sle buziaki i swieze fluidki od duzego juz mojego wariatuncia :

bardzo się cieszę ,że jesteście w domku, a synek mały rozrabiaka:-D. co do lekarza oby więcej takich w szpitalach.:tak:dzięki za fluidki.

wogóle schudłam chyba ze 2 kg przez ten tydzien z nerwów , zapominalam jeśc i wogole żołądek mnie boli , jakies rozwolnienie mnie dopadło.. chyba sie wykoncze....
a wczoraj bylam u kolezanki ktora ma 8 miesiecznego bobasa, oczywiscie dostalam pare "mądrości" jak to zajsc w ciąże pfff:confused2: przy czym mi powiedziala ze ja taka chuda a ona slyszala ze chude dziewczyny maja gorzej z zajsciem w ciąże:szok: jak ja waze 50 kg ale mam 1.58!! jestem w miare szczupla , ale nie chuda!!!! nie jestem patyczakiem... :wściekła/y: w kazdym razie jak uslysze znowu od kogos jakies mądrosci to nie wiem chyba wyjde z siebie i stane obok...:angry:
ja miałam 48 kg tez mam 158 cm i w ciąze zaszłam. tez wnerwiają mnie takie mądre rady.:angry:

zapomniałam napisać co u mnie.... wciąż nerwy , dziś też nie napisze za dużo o żadnych objawach i wogóle bo nie chce się nakręcać...
kciuki zacisnięte cały czas.

Gosia nie wiesz nawet jak sie cieszę ze z fasolką jest dobrze:-D

a tak w ogóle dzień dobry albo dobry wieczór

czesc dziewczynki niektore z was beda mnie pamietac , dla innych jestem nowa.. dla odswiezenia mojej historii.. warto wierzyc i sie nie poddawac.. ja staralam sie pol roku, mam policystyczne jajniki,, przeszlam operacje laparoskopie i po niej zaraz sie udalo..:) a oto moj szkrabek ur.22.05 o 7.15
waga:3500kg dl. 58cm..:)

ŚLICZNY JEST SYNUŚ, JAKI ANIOŁEK. GRATULUJĘ:-D:tak::-D:tak::-D

niedługo będziesz biegać..:tak:super.

a tak w ogóle dzień dobry albo dobry wieczór

dzien dobry/ dobry wieczor Babelku...nie mialysmy okazji wczesniej...więc oficjalnie: witaj na najwspanialszym forum we wszechswiecie!:-D:-):-D
Zycze udanych staranek, zakonczonych szybkim sukcesem i milej zabawy z nami w bb-owym kręgu;-)

Co do nozki...no moze nie niedlugo, ale kiedys biegac bede na pewno...mam nadzieje, ze nawet z wozkiem:-)
Buziaki!

dzien dobry/ dobry wieczor Babelku...nie mialysmy okazji wczesniej...więc oficjalnie: witaj na najwspanialszym forum we wszechswiecie!:-D:-):-D
Zycze udanych staranek, zakonczonych szybkim sukcesem i milej zabawy z nami w bb-owym kręgu;-)

Co do nozki...no moze nie niedlugo, ale kiedys biegac bede na pewno...mam nadzieje, ze nawet z wozkiem:-)
Buziaki!

WITAJ:-) biegania z wózkiem zycze z całego serca:-D

reklama
Do góry