reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Kutfa...miałam nie jeść słodyczy...A od rana zjadłam kilka ciasteczek (takich biszkoptowych z makiem i dżemem w środku- uwielbiam
)... Od klienta dostaliśmy...Masakra no...Dlaczego mi to robia i przynoszą takie rzeczy??
(((
Zajączek81
:-wróciłam od lekarza...
wyniki nie sa za fajne..
Opowiadaj co nie jest za fajne, jak sie leczy i w ogóle
Eve84
2 lata przerwy.....
Pewnie, że jesteś w ciąży :-)
Pewnie ze jestes w ciazy, a co masz nie byc![]()
no wiecie co! mam nadzieje ze macie cos wspolnego z najsnowidzeniem!może jego męska intuicja mu podpowiada ze jest faolka![]()

Dla was też wielkie buziaki :-) i mocno przytulam! naprawde Kubuś jest śliczny!!! a ta fotka jak zaslania sobie uszka przez sen - dech zapiera! :-)asiq83, martyna222,w.kropeczka,bombelek8,przyszlamamusia,zaniepokojonaa,
loree,romka,olica, kanka, eve84, kroptusia- kochane szystkim wam dziekuje za te mile komplementy i za wszytskie te ktore sa w ciazy i te ktore jeszcze nie trzymam kciuki aby kazda spelnila swoje marzenia o dzieciaczku..
eve84-kroptusia,olica, romka,w.kropeczka, loree- dla was szczegolne buziaki -pamietam o was![]()
no nie! wcale mi nie przypomina i nie stresuje!Dobry jest, wcale nie wywiera na Ciebie presji:-)
Eve, pracę juz kończysz nie denerwój się. Jestes już po tych najgorszych przejsciach to co znaczy taka numeracja. Dla Ciebie p:-)ikuś

ej pisz no tu natychmiast!!!!!!wróciłam od lekarza...
wyniki nie sa za fajne..

cholesterol i cukier mam w górnej granicy normy
bardzo wysokie trójglicerydy - tym spowodowane jest to ze tyje - mam nie jesc nic oprocz warzyw i owoców, obiad tylko z pary - zero miesa, nawet kurczaka, slodyczy, alkoholu, masla, mleka, jajek, smietany, sera, jogurtów..no nic oprocz owoców i warzyw, ewentualnie ciemny chleb
tak mam jesc do konca tygodnia, w poniedzialek do ginekologa i ma mi przepisac wszystkie hormony do badania..i podjac decyzje co robimy - leki ktorymi sie to leczy nie sa wskazane w ciazy wiec trzeba znalezc cos co nie zaszkodzi ciazy a pomoze na te trójglicerydy.
podwyzszone trójglicerydy moga byc spowodowane albo uwarunkowaniami genetycznymi albo rozregulowana gospodarka hormonalna - w moim wieku nie powinnam miec tak wysokiech trójglicerydów - to bardzo grozne.
bardzo wysokie trójglicerydy - tym spowodowane jest to ze tyje - mam nie jesc nic oprocz warzyw i owoców, obiad tylko z pary - zero miesa, nawet kurczaka, slodyczy, alkoholu, masla, mleka, jajek, smietany, sera, jogurtów..no nic oprocz owoców i warzyw, ewentualnie ciemny chleb
tak mam jesc do konca tygodnia, w poniedzialek do ginekologa i ma mi przepisac wszystkie hormony do badania..i podjac decyzje co robimy - leki ktorymi sie to leczy nie sa wskazane w ciazy wiec trzeba znalezc cos co nie zaszkodzi ciazy a pomoze na te trójglicerydy.
podwyzszone trójglicerydy moga byc spowodowane albo uwarunkowaniami genetycznymi albo rozregulowana gospodarka hormonalna - w moim wieku nie powinnam miec tak wysokiech trójglicerydów - to bardzo grozne.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Cześć Kochane:-)Ja również mam piękny i słoneczny dzionek jak narazie
Dzisiaj wybieram sie z mezem do mojej starszej siorki na kawke trzeba wykorzystac dzien.Miłego dnia Wam życze,zajze do was troche pózniej
;-)

Zajączek81
No widzisz Kochanie...Najważniejsze że wiesz co Ci jest i jak to leczyć. Zbadasz sobie jeszcze hormony, wyregulujesz wsio i będzie dobrze!!! Znajda jakieś odpowiednie leki i będziesz mogła znowu starać się o dzidzię. trzymam kciukasyycholesterol i cukier mam w górnej granicy normy

reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
a powiedz jakiej wielkosc masz wynik trojglicerydwo!??? i teraz to co zdazylam na szybko ogarnac temat! to powinnas zaopatrzyc sie w RYBKI MORSKIE!!!!! i wcinac do tego wsio co ma duzo kwasow OMEGA 3 one rozkladaja trojglicerydy! jest chyba jakies maselko z OMEGA 3 i 6 :-)cholesterol i cukier mam w górnej granicy normy
nawet jest podobno omega 3 jako suplement dietki!

Podziel się: