Eve84
2 lata przerwy.....
Witam sie "piątkowo" :-):-):-):-)
te regaly tupu mebloscianki sa bardzo niebezpieczne! a z tym szafirkiem to super historia bedzie na przyszlosc! 

fajnie ze jedziecie do sopotu tylko szkoda ze taka zdupna pogoda sie szykuje! ale co tam morze ma swoj urok nawet w ziemie! :-)
ja wczoraj wieczorkiem mialam juz takiego nerwa .... co prawda P. pojechal odebrac samochodek ale jakos mialam to w D.... pisalam wczoraj bibliografie do pracy i sie walnelam w numeracji!
szlak by to trafil i dzisiaj bede musiala jeszcze poprawic! a mam ~50pozycji wiec roboty jest od H.... 
jak P. wrocil juz bylo po 22ej to oboje na siebie wilkiem! on tez jakis nie w sosie! potem ciutek odposcil i byl milusi ale ja nie mialam weny czuje sie przemeczona! a ten łosiek co dzien rano sie pyta czy juz jestem wciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ja jestem niecierpliwa ale on to juz w ogole!
ZYCZE MILEGO DNIA!!!
o kurczaki to sie dzialo u ciebie bylo!Eve,Zajaczek,Gosia-to nie zadne tajemnice...po prostu nie mam czasu usiasc na spokojnie i napisac,co u mnie.
...SPIER...LIL sie caly na jego plecy...LAWA SIE ZLAMALA!!!(zatrzymal sie 10cm od mojego laptopa). Wieczorem szlismy do znajomych na grila i moj M nie wiem,czy z bolu czy w celu rozladowania nerwow sie nawalil tequila i poprawil wodka.Nagle oswiadczyl,ze "taksowka juz czeka,jedziemy do domu".Zdziwilam sie,bo normalnie by sie spytal,czy chce juz jechac itd.Ale 5 min po przyjezdzie do domu,juz wiedzialam o co chodzilo....M mial spotkanie z muszla klozetowa..
AAAA i jeszcze jedno...opowiadalam Wam historie mojego pierscionka zareczynowego i szafira,ktory ciagle wypadal...po wyniesieniu regalu chcialam umyc podloge,bo bylo zakurzone,jak to za regalem i mowie w zartach "ciekawe czy moj szafirek tu lezy",schylam sie,patrze,ooooo lezy.Moj M sie smieje i mowi "nie rob sobie ze mnie jaj,nie dam sie wkrecic",a ON TAM NAPRAWDE LEZAL!!!!!Znalazlam maly kamien po pol roku pod regalem,rownie dobrze mogl sie zmieszac z kurzem i moglabym go nie zauwazyc,hehe. Co u mnie jeszcze,jutro,a wlasciwie juz dzis wyjezdzam do Sopotu na dlugi weekend.M ma tam prace przez 2 dni,a ja szkolenie przez 1.Stwierdzilismy,ze pojedziemy na cale 4 dni,to troche sie opalimy...ale raczej nie zapowiada sie![]()

Słonko na wydluzenie fazy lutealnej nafaszeruj sie magnezem z wit B6!!!! ja biore 1000mg dziennie :-) a jakiiej dlugosci masz fl zazwyczaj!???Eve mialas racje temp. w koncu skoczyla i mialam owulacje 22dc.Mam krotka faze lutealna i boje sie,ze @ dorwie mnie jeszcze na wyjezdzie :-(
ja wczoraj wieczorkiem mialam juz takiego nerwa .... co prawda P. pojechal odebrac samochodek ale jakos mialam to w D.... pisalam wczoraj bibliografie do pracy i sie walnelam w numeracji!

ZYCZE MILEGO DNIA!!!