reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja tu wchodze po kilku godznach a tu nic, prawie nic, no masakra, co to sie dzis dzeje
AS No to dziwne, że zapisow jeszcze nie ma a oni juz wiedza ile bedzie czekania???

Prosze prosze kto sie zjawil -MEDEA no nareszcie, chata lśni, to w końcu wpadłaś
Co do stłuczki, nie ty jedyna w tym tygodniu, lepszego ananasa tu mamy:-D:-D:-D

No to wysadzam mała kupę, bo spać jej sie jakoś nie widzi a powinna juz od 10 kimac, i lece dalej sprzatac, kto wie, moze uda mi sie w koncu wyrobic i weekend bede miala wolny?????
kto co zrobił??? bo ja zanim bym to znalazła to toche bymineło- a mam pełno roboty na kompie- przelewów pełno itd wiec nie za bardzo mam czas szukac:sorry:

A jak tam Mama Helenki??

A Mama Helenki urodziła, to wiesz?
no właśnie nie wiem!! dlatego pytam bo już jej sie zbliżał termin, i ma dziewczynke tak jak jej mówili? i jak wogóle ona i dzidzia? Wszystko ok????

Szwagierki siostra urodziła chłopca- a do końca lekarze twierdzili ze dziewczynka:sorry: ona sukienki poprasowane naszykowane a tu kicha- chłopiec:-D:-D:-D:-D:-D:-D co za lekarze- ale to wiocha i często im sie to zdarza:sorry:

u nas leje deszcz:confused2:
wrr...
ide sobie wziac czereśnie-wczoraj sąsiadka nam dała ze 4-5 kg czereśni:szok:
ja rano sobie kupiłam 1kg-wszystko zjadłam i wieczorem jeszcze z ponad pół kilo pochłonełam:szok:

reklama
Halo!!!!!

Tydzień mnienie było wiec niemam co nadrabiac, nie ma szans:zawstydzona/y:

Agnes dzieki ze napisałas, niemam nic na koncie, żeby Ci odpisac:-p
dopiero dzisiaj wypłata..:sorry:
i od dzisiaj "juz" mam neta-póki co tylko na zwykłym kompie- bo musimy kupi router żebymiec bezprzewodowy dolaptopa- więc poki co też zabardzo nie posiedzr, bo to u Patryka w pokoju i on teraz całymi dniami gra bo ma radoche żekomp u niego w pokoju i że jego jest:szok::-D:-D:-D:-D

Ja juz mam prawie wszystko wysprzatane w nowym domku-tylo jeden pokołj-nasza sypialnia-i w przyszłości pokój Zuzi jeszcze nie zrobiony bo wszystkie graty które jeszcze nie są rozpakowane tam stoją:sorry: no i biurko teściowej które trzeba rozebrac na czesci bo sie w drzwiach nie zmieściło jak wywozili meble- roboty od cholery było-ale całe szczęście dałam rade i już tylko ten jeden pokój i spokój będzie:tak: no nielicząc remontow:-D:-D:-D póki co bedzie takjak jest- damy rade:-D

Beata ma kupic Patrykowi tapety do pokoju tylko nieiwem kto mu ten pokoj wytapetuje:eek::eek: Ja na pewno nie, a M nie ma cierpliwości i nie umie tapetowac- on to może gładź zrobic i pomalowac ale wytapetowac to niebardzo:-D:-D:-D:-D

Sama nie wiem co mam pisac, bo w tydzien to troche sie działo:-D

AAAA najwazniejsze- przywaliam pod blokiem babie w auto na parkingu:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D znaczy nie przywaliłam, bo przesada z przywaleniem, jak to naparkingu- tylko troche:sorry::sorry::sorry::sorry:
ale z Oc 10% pójdzie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
witaj
fajnie,że już jesteś
co do auta to są lepsze :-D:-D:-D:-D
a jak zdrówko?

ja tu wchodze po kilku godznach a tu nic, prawie nic, no masakra, co to sie dzis dzeje
AS No to dziwne, że zapisow jeszcze nie ma a oni juz wiedza ile bedzie czekania???

Prosze prosze kto sie zjawil -MEDEA no nareszcie, chata lśni, to w końcu wpadłaś
Co do stłuczki, nie ty jedyna w tym tygodniu, lepszego ananasa tu mamy:-D:-D:-D

No to wysadzam mała kupę, bo spać jej sie jakoś nie widzi a powinna juz od 10 kimac, i lece dalej sprzatac, kto wie, moze uda mi sie w koncu wyrobic i weekend bede miala wolny?????
W tej chwili dzieci te zapisane czekają po 2 lata a nowe zapisy są w planach czyli będzie jeszcze dłużej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na pewno jednak wykorzystamy nawet za te 2 lata.
Jeśli się należy to nie odpuszczę

no właśnie nie wiem!! dlatego pytam bo już jej sie zbliżał termin, i ma dziewczynke tak jak jej mówili? i jak wogóle ona i dzidzia? Wszystko ok????

Szwagierki siostra urodziła chłopca- a do końca lekarze twierdzili ze dziewczynka:sorry: ona sukienki poprasowane naszykowane a tu kicha- chłopiec:-D:-D:-D:-D:-D:-D co za lekarze- ale to wiocha i często im sie to zdarza:sorry:
ja tak miałam z Klaudią miał być chłopak na 100% i do tego do 4 kg
urodziła się dziewczynka i o ponad pół kg cieższa.
Kuba to do ostatniej chwili niespodzianka.:-D:-D:-D

A wiec moje drogie w poniedzialek podpisujemy umowe a przeprowadzke planujemy na 20-21 czerwiec:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
super
gratulacje

u nas leje deszcz:confused2:
wrr...
ide sobie wziac czereśnie-wczoraj sąsiadka nam dała ze 4-5 kg czereśni:szok:
ja rano sobie kupiłam 1kg-wszystko zjadłam i wieczorem jeszcze z ponad pół kilo pochłonełam:szok:
no to ładnie potrafisz wciągnąć.
A ja nadal żyję truskawkami.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry