reklama
medeuska
październikowa mama'09
kto co zrobił??? bo ja zanim bym to znalazła to toche bymineło- a mam pełno roboty na kompie- przelewów pełno itd wiec nie za bardzo mam czas szukacja tu wchodze po kilku godznach a tu nic, prawie nic, no masakra, co to sie dzis dzeje
AS No to dziwne, że zapisow jeszcze nie ma a oni juz wiedza ile bedzie czekania???
Prosze prosze kto sie zjawil -MEDEA no nareszcie, chata lśni, to w końcu wpadłaś
Co do stłuczki, nie ty jedyna w tym tygodniu, lepszego ananasa tu mamy
No to wysadzam mała kupę, bo spać jej sie jakoś nie widzi a powinna juz od 10 kimac, i lece dalej sprzatac, kto wie, moze uda mi sie w koncu wyrobic i weekend bede miala wolny?????

A jak tam Mama Helenki??
medeuska
październikowa mama'09
no właśnie nie wiem!! dlatego pytam bo już jej sie zbliżał termin, i ma dziewczynke tak jak jej mówili? i jak wogóle ona i dzidzia? Wszystko ok????A Mama Helenki urodziła, to wiesz?
Szwagierki siostra urodziła chłopca- a do końca lekarze twierdzili ze dziewczynka

no to gratulujęA wiec moje drogie w poniedzialek podpisujemy umowe a przeprowadzke planujemy na 20-21 czerwiec![]()

medeuska fajnie że jestes juz z nami

reklama
witajHalo!!!!!
Tydzień mnienie było wiec niemam co nadrabiac, nie ma szans
Agnes dzieki ze napisałas, niemam nic na koncie, żeby Ci odpisac
dopiero dzisiaj wypłata..
i od dzisiaj "juz" mam neta-póki co tylko na zwykłym kompie- bo musimy kupi router żebymiec bezprzewodowy dolaptopa- więc poki co też zabardzo nie posiedzr, bo to u Patryka w pokoju i on teraz całymi dniami gra bo ma radoche żekomp u niego w pokoju i że jego jest
Ja juz mam prawie wszystko wysprzatane w nowym domku-tylo jeden pokołj-nasza sypialnia-i w przyszłości pokój Zuzi jeszcze nie zrobiony bo wszystkie graty które jeszcze nie są rozpakowane tam stojąno i biurko teściowej które trzeba rozebrac na czesci bo sie w drzwiach nie zmieściło jak wywozili meble- roboty od cholery było-ale całe szczęście dałam rade i już tylko ten jeden pokój i spokój będzie
no nielicząc remontow
póki co bedzie takjak jest- damy rade
Beata ma kupic Patrykowi tapety do pokoju tylko nieiwem kto mu ten pokoj wytapetujeJa na pewno nie, a M nie ma cierpliwości i nie umie tapetowac- on to może gładź zrobic i pomalowac ale wytapetowac to niebardzo
Sama nie wiem co mam pisac, bo w tydzien to troche sie działo
AAAA najwazniejsze- przywaliam pod blokiem babie w auto na parkinguznaczy nie przywaliłam, bo przesada z przywaleniem, jak to naparkingu- tylko troche
ale z Oc 10% pójdzie![]()
fajnie,że już jesteś
co do auta to są lepsze

a jak zdrówko?
W tej chwili dzieci te zapisane czekają po 2 lata a nowe zapisy są w planach czyli będzie jeszcze dłużejja tu wchodze po kilku godznach a tu nic, prawie nic, no masakra, co to sie dzis dzeje
AS No to dziwne, że zapisow jeszcze nie ma a oni juz wiedza ile bedzie czekania???
Prosze prosze kto sie zjawil -MEDEA no nareszcie, chata lśni, to w końcu wpadłaś
Co do stłuczki, nie ty jedyna w tym tygodniu, lepszego ananasa tu mamy
No to wysadzam mała kupę, bo spać jej sie jakoś nie widzi a powinna juz od 10 kimac, i lece dalej sprzatac, kto wie, moze uda mi sie w koncu wyrobic i weekend bede miala wolny?????

Na pewno jednak wykorzystamy nawet za te 2 lata.
Jeśli się należy to nie odpuszczę
ja tak miałam z Klaudią miał być chłopak na 100% i do tego do 4 kgno właśnie nie wiem!! dlatego pytam bo już jej sie zbliżał termin, i ma dziewczynke tak jak jej mówili? i jak wogóle ona i dzidzia? Wszystko ok????
Szwagierki siostra urodziła chłopca- a do końca lekarze twierdzili ze dziewczynkaona sukienki poprasowane naszykowane a tu kicha- chłopiec
co za lekarze- ale to wiocha i często im sie to zdarza
![]()
urodziła się dziewczynka i o ponad pół kg cieższa.
Kuba to do ostatniej chwili niespodzianka.

superA wiec moje drogie w poniedzialek podpisujemy umowe a przeprowadzke planujemy na 20-21 czerwiec![]()
gratulacje
no to ładnie potrafisz wciągnąć.u nas leje deszcz
wrr...
ide sobie wziac czereśnie-wczoraj sąsiadka nam dała ze 4-5 kg czereśni
ja rano sobie kupiłam 1kg-wszystko zjadłam i wieczorem jeszcze z ponad pół kilo pochłonełam![]()
A ja nadal żyję truskawkami.

Podziel się: