reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

Mi się też strasznie podoba Lena! To jedno z nielicznych imion żeńskich, które mi się podobają. Niestety kompletnie nie pasuje do naszego nazwiska, więc u mnie odpada. Zresztą jeszcze nie wiem na 100%, czy będę miała dziewczynki - na następnym badaniu się okaże :)

reklama
Milencia no raczej nie w polskim bo nie byłoby to dawane jako imię dla dziewczynek:-p

Bura Ty to będziesz miała trudno....
nam tu ciężko dla jednej dziewczynki czy jednego chłopca coś wybrać a TTy musisz dla 2 maluszków....:-D a może będziesz miała chłopca i dziewczynkę....

Ka...M będę miała dzidziusie jednej płci, bo to bliźnięta jednojajowe = mają identyczny materiał genetyczny.
A z imionami to naprawdę nie jest łatwo - o ile dla chłopców podoba mi się mnóstwo imion i z wyborem raczej większego problemu by nie było, o tyle dla dziewczynek zupełnie nie wiem co wybrać. A jak na razie na usg siusiaczków nie widać ;-)

Bura ja Tobie trochę jednak zazdroszcze... tak za jednym zamachem :)
ale z drugiej strony, moja babacia mówi, że kobieta która urodzi i wychowa bliźniaki, to już ma miejsce w czyśćcu co najmniej zapewnione ;-)

hehe..ja tez dzis wpadlam na pomysl ze byc moze gabriela(gabrysia)bo ladne to imie i niespotykane az tak bardzo...a moj M sobie wymysli ze bedzie albo aleksader albo aleksandra:-)co do tych imion to normalnie idzie dostac kota:-p

Bura ja Tobie trochę jednak zazdroszcze... tak za jednym zamachem :)
ale z drugiej strony, moja babacia mówi, że kobieta która urodzi i wychowa bliźniaki, to już ma miejsce w czyśćcu co najmniej zapewnione ;-)
:-) Pewnie będzie niezła jazda jak się urodzą! Dobrze, że moja mama nie pracuje i będzie mi pomagać przynajmniej na początku.
Szczerze mówiąc od jakiegoś czasu mam poważne wątpliwości, czy sobie poradzę z dwójką... Chyba nie będę miała wyjścia. Zresztą zawsze mogło być gorzej, np trojaczki ;-)

:-) Pewnie będzie niezła jazda jak się urodzą! Dobrze, że moja mama nie pracuje i będzie mi pomagać przynajmniej na początku.
Szczerze mówiąc od jakiegoś czasu mam poważne wątpliwości, czy sobie poradzę z dwójką... Chyba nie będę miała wyjścia. Zresztą zawsze mogło być gorzej, np trojaczki ;-)
Bura
Ja też Ci zazdroszczę - serio:tak: Zobacz - jedna ciąża zamiast dwóch... jeden poród... jeden czas humorów i dolegliwości ciążowych... jeden czas pieluch.... no i od samego początku dzieciaczki uczą się życia w społeczności rówieśniczej... dla mnie bomba:-)
Na pewno urobisz się trochę - no ale - coś za coś

reklama
Do góry