reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
Hahhahahah - jakbym mojego Ł słyszała... :-D niedoczekanie....

ajjj... probowalam dzis podpuscic mojego K i spytalam czy moge sie pochwalic dziewczynom na forum ze jezeli bedzie chlopczyk to synus nazywac sie bedzie Olivier, ale stwierdzil tylko ..."raczej nie" a pozniej dodal "napewno nie" noi idzie dostac szalu. Naprawde zacyznam coraz bardziej intensywnie blagac o corcie hehehe

ajjj... probowalam dzis podpuscic mojego K i spytalam czy moge sie pochwalic dziewczynom na forum ze jezeli bedzie chlopczyk to synus nazywac sie bedzie Olivier, ale stwierdzil tylko ..."raczej nie" a pozniej dodal "napewno nie" noi idzie dostac szalu. Naprawde zacyznam coraz bardziej intensywnie blagac o corcie hehehe
Nic mi nie mów... Jak już wcześniej pisałam co do córeczki jakoś się udało "przepchnąć" tą Sonię bo jemu tez się podobała tyle że miał jeszcze kilka innych typów, ale ostatnie imię dla chłopca (Kamil) sam wymyślił jakiś tydzień temu. Tak więc wczoraj mówię, że ten Kamil to nawet ładne i krótkie (nazwisko będzie długie) i w ogóle, a on na to że nie!!!! że absolutnie!!! że nie wchodzi w grę!!! że mu się odmieniło!!! :eek:
No i jak tu nie dostać szału??? Ręce opadają...:rolleyes:

Nic mi nie mów... Jak już wcześniej pisałam co do córeczki jakoś się udało "przepchnąć" tą Sonię bo jemu tez się podobała tyle że miał jeszcze kilka innych typów, ale ostatnie imię dla chłopca (Kamil) sam wymyślił jakiś tydzień temu. Tak więc wczoraj mówię, że ten Kamil to nawet ładne i krótkie (nazwisko będzie długie) i w ogóle, a on na to że nie!!!! że absolutnie!!! że nie wchodzi w grę!!! że mu się odmieniło!!! :eek:
No i jak tu nie dostać szału??? Ręce opadają...:rolleyes:

to tak jakbym slyszala mojego jednego wieczoru jak juz wyciagne odpowiedz jakas to sam nasuwa cos i mu sie podoba nastepnego dnia ja mowie ze ladne te imie i dobrze ze juz sie zdecydowal to sie wypiera jego i jemu juz przestalo sie dpodobac :) i wes nadazaj za nimi heheheh
ale ostatnio wzial i wymyslił... w radiu chyba slyszal.... GABRYŚ i GABRYSIA
Gabrys niegdy w zyciu mi sie nie podoba a pozniej koledzi Gabriel beda wolac czy Gabrys? ale dla córki to pzynajmnije juz mamy na 80-90% bo wiadomo jutro moze juz sie nie podobac dla męzusia :p

my wspólnie dla córeczki wybraliśmy Lenka :-) gdyby jednak okazało się, że będzie synek to będzie Igor - to wymyślił mój mąż, a że ja nie mam swojego męskiego typu imienia, to zaakceptowałam Igorka.
Córeczka miała być Amelka, ale ponieważ koleżanka, której nie cierpię tak nazywa swoją córkę (a rodzi przede mną) , to my zaczęliśmy myśleć nad innym imieniem. i kiedyś w radio usłyszeliśmy piosenkę Lenki , no i oboje zgodnie stwierdziliśmy, że to to!

A Gabryś też proponował mój mąż, ale ja mam na imię Gabrysia i powiedziałam, że w żadnym wypadku :)

my wspólnie dla córeczki wybraliśmy Lenka :-) gdyby jednak okazało się, że będzie synek to będzie Igor - to wymyślił mój mąż

Lenka-cudne imie:tak:, ja tez o takim marzylam, ale moj maz jest przeciw. Dlatego narazie wstepnie bedzie Maja-chyba ze mi sie zmieni. A chlopiec Michal-nie wiem, nie podoba mi sie to imie a jakos czuje, ze tak ma byc;-)

reklama
a wiecie czytałam gdzieś że Amelia to nzwa jakiejś choroby....
ale nie jestem do końca pewna jakiej...
moze w innym jezyku
imie Sara po turecku to epilepsja i nikt takiego tutaj nie daje

my ciagle mamy problem z imieniem i ja nie chce zadnych tureckich literek w imieniu jak ğ ö ç ş ı ü no i polskich tez raczej nie wiec cos takiego uniwersalnego. to co podoba sie mnie nie podoba sie mezowi i na odwrot. ciezko bedzie. :sorry:

Do góry