aniajw
mama Natusi
No może wkońcu dzisiaj odpiszę Wam, bo naprawdę odkąd Natalia nie śpi w dzień to kompletnie nie mam na nic czasu, a wieczorem to Was trochę tylko poczytam, obejrzę jakiś film lub i nie i idę spać. Nic mi się nie chce ostatnio.
Esia Szopka no to współczuję potworków w domu, czyli macie bunt dwulatków i tych dużych i małych. Oby jutro już było lepiej
Anielap szok z tym tortem, też bym była maksymalnie wkurzona
. Ale chyba sobie wykrakałaś. Ja będę na urodzinki sama robiła (wkońcu pracowałam na cukierni przy ciastach)
Dzagud świetne zdjęcia, dobrze ze się zdecydowaliście
Jolka och trzymaj się, lepszego jutra życzę:-);-)
Elmaluszek jak Amelka po "drinku". Mam nadzieję że oki. Na łososia się piszę;-).
Co do spaniówki to ja się wysypiam u mnie prawie codzienność pobudka około 9-ej. Fakt że o 5-6 też się przebudza młoda, ale na chwilę zaraz zasypia.
Esia Szopka no to współczuję potworków w domu, czyli macie bunt dwulatków i tych dużych i małych. Oby jutro już było lepiej

Anielap szok z tym tortem, też bym była maksymalnie wkurzona

Dzagud świetne zdjęcia, dobrze ze się zdecydowaliście

Jolka och trzymaj się, lepszego jutra życzę:-);-)
Elmaluszek jak Amelka po "drinku". Mam nadzieję że oki. Na łososia się piszę;-).
Co do spaniówki to ja się wysypiam u mnie prawie codzienność pobudka około 9-ej. Fakt że o 5-6 też się przebudza młoda, ale na chwilę zaraz zasypia.