reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

duzo tego nie bylo:szok::szok::szok::szok:

Hello
Jestem po pierwszym dniu pracy:tak::tak::tak:Było fajowo nareszcie wsrod ludzi:tak::tak::tak:
No ale byl tez nie mily incydent-spodobałam sie jakiemus nachlanemu małolatowi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:Ktory zaczal wymyslac no ale postraszylysmy go alarmem to sie zmył:-D:-D:-D
Dzieciaczki strasznie sie za mna stesknily:tak::tak::tak:I jak widziały przez okno ze ide to plakaly i wolaly mama chodz:tak::tak::tak:

MAMA HELENKI
Witaj spowrotem:tak::tak::tak:
fajnie Ci ze sie troche wyrwalas z domu

Dzieki DOWIKLA moja ma tez czerwone gardlo i nie chce mi jesc dzis jak jej dalam owoce to wszytko wyladowalo na jej ubraniu:baffled::baffled::baffled::baffled: i na mnie:baffled::baffled::baffled:
ostatnio duzo dzieci choruje na gardlo,to przez te zmiany pogody

Dziewczyny ,trochę panikujecie ,przecież zdecydowana większość przeżywa chorych ,na grypę także zwykła ludzie umierają i nikt nie panikuje ,:tak:będzie dobrze

no wlasnie nie ma co panikowac.trzeba uwazac.pamietacie ile szumu bylo z ptasia grypa??

dziewczyny od kiedy dawalyscie waszym pociecha DANONKI?????
ja moejje daje bo ma alergie,ale mi alergolog mowila zeby prbowac dawac serki mniejszych mleczarni a nie danonki na poczatek

Miłej i lekkiej pracy życzę :tak::tak::tak::-)

Aha Dziewczyny i jeszcze małe pytanko. Czy to prawda, że nie można pisać postów jeden pod drugim ? Tylko zawsze edytować, bo byłam tu na forum w jakim innym dziale i tam dziewczyny jakąś nową w ten sposób pouczały? Czy ja o czymś nie wiem?

ja jeszcze na taki watek nie trafilam.jak widzisz u nas sie pisze posty jak leci i nikt nie poucza:-D
ael jak chcesz cos zmienic w poscie to wtedy edytuj i tyle

Cześć Kochane!

Ja tylko na chwilę się przywitać wpadłam. Wczoraj było ślicznie, trochę pogoda nam nie dopisała na początku ale później było lepiej. W kościele ksiądz załatwił nam szybko ślub, w godzinę się uwinął :tak: co chwilę nas rozśmieszał więc stres minął szybko ale to chyba tylko u Radka, ja jakoś spokojna byłam. Jeszcze na sam koniec ksiądz się pomylił i zamiast Radek powiedział Darek. Było trochę śmiechu. Zdjęcia wkleję jak znajdę trochę więcej czasu. Teraz jeszcze trochę zabiegana będę. A to na salę posprzątać dziś i jutro, potem do urzędu dokumenty zanieść jeszcze dowód wymieniać. Ach i jeszcze dzisiaj pogrzeb babci to już całkiem będę nie do życia :-(

Trzymajcie się cieplutko bo coś widzę jesień chyba zawitała do nas, zimno u mnie jak nie wiem co brrr :no:

witaj Beatko,fajnie ze slub sie udal,bo pogrzeb wiadomo,smutne...

słyszałyście dziewczyny o tej kobiecie co lekarz przyjechał stwierdził zgon zabrali w worku do kostnicy rodzina po kilku godzinach przyjechała ją ubrać a worek zaczął się ruszać:szok:kobieta terz przebywa w szpitalu w stanie stabilnym:szok::szok::szok:
:szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczyny rozszalałam się z tymi suwaczkami.:tak::tak::tak: Znów zmieniłam ten dot. ciąży.:-D Ten mi się trochę bardziej podoba bo jest pokazany dzidziuś w każdej fazie rozwoju. A jak się Wam podoba?:happy:

fajny suwczek:tak::tak::tak:

Wiktoria dzisiaj znowu miała goraczke rano 38,5 M dał Jej nurofen ale znowu goraczka rosnie pomału:no::no::no:
I do tego doszło rozwolnienie:no:

AGNES
A Ty ale masz luzik:tak::tak::tak:Wyspalas sie Kochana???

dowikla-jak ma taka wysoka goraczke to daj jej nurofen w czopku albo pyralgine w czopku.ja jak bylam ostatnio to poprosilam lekarke o recepte na pyarlgine bo moja mala jak ma taka wsoka goaczke to niczym innym jej nie schodzi ,ewentualnie chlodne oklady jeszcez.a beigunke moze miec od lekow i od goraczki,i od samego gardla tez.dawaj jej 2 razy dziennie probiotyk przez pare dni

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla laury córki mlenki sto lat sto lat
1593.gif

dolaczam sie i ja do zyczen

a to dla naszej anabubki:-D:-D
110.gif

dzieki:-)

reklama
znajmoi wczorak pojechali po 22 ,dziewczyny pzino poszly a ja zanimsie wyakpalam to byla juz polnoc wiec nie zagldaalam
a dzis sie obudzilam ok 7 przywyczajenie
ale jeszcze tylko tydzien szkoly:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

my wczoraj zrobilismy na strychu nielzy porzadek ale jeszcze to nie koniec,tylko teraz juz dla mnie zotala robota

pogoda od wczoraj do bani,caly dzien wczoraj padalo,dzis tez co chwila pada,wczoraj bylo tylko 10stoni:szok::szok::szok:a to czerwiec w koncu!!!!!!!!!!1
gdzie ten upal????????????

Cześć, witam się i ja ;-)pogoda do bani, zimno, ciemno i wieje chyba zaraz będzie padać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wczoraj strasznie zmarzłam na cmentarzu, lało jak z cebra więc dzisiaj siedzę w domu:tak::tak:chociaż moze nie do końca:-Djadę na działeczkę zobaczyć panele bo wczoraj skończyli kłaść, wrócili po 23:szok:a ja nie wytrzymam jak nie sprawdzę jak to wygląda:tak::tak::tak::tak:

Wojtka wysypalo Gabi tez ospa x2 no nareszcie w wakacje będzie spokój
dobrze, że chorują hurtowo, będzie już spokój z ospą:tak::tak:

pogniewalyscie sie na mnie czy co ?mam wrazenie ze mnie nie zauwazacie :-(co zle zrobilam ?:baffled:
ja też tak czasem mam więc kochana uszy do góry, nie jesteś z tym sama;-);-);-);-)

Znajomi juz poszli-bylo fajnie:tak::tak::tak:
Z Wiktoria jest coraz gorzej:no::no::no:Z poltorej godziny temu miala goraczke 39,7 i bardzo zle sie czuła-az nie mogla oddychac:no::no::no:Dałam Jej nurofen i teraz ma 38,1 wiec jest ok i wlaczyłam Jej ten backtrim
Zobaczymy co to bedzie ale do poniedzialku powinno sie polepszyc po antybiotyku

Klaudia siedzi u mnie na kolanach,na stole leza ciastka a Ona do mnie caly czas mama jedz:-D:-D:-D;-)
jak Wiktoria? spadła gorączka? jak Wam noc minęła? biedactwo z tą gorączką:no::no::no:

Anabuba ja się podpisuję pod Twoim pytaniem gdzie jest lato????????????????????????????????????????????????? no może nie lato ale wkońcu to już czerwiec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dnia kobietki:tak::tak::tak::tak:

I ja też sie witam w ten piękny niedzielny ranek :-):-):-):-):-):-)
ale mam dziś dobry humorek,wreszcie się wyspałam :-):-):-):-) bo nie miał mnie kto budzic bo Oliwka u babci :-D:-D:-D:-D:-D:-D ciekawe czy teściowa się wyspała:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: wiem jestem wredna :tak::tak::tak::tak::tak:

od rana słońce ładnie świeci,aż nie wierzę :tak::tak::tak::tak: ale jest jeszcze ten silny wiatr.mam nadzieję ze już w końcu nadejdzie to ocieplenie.

dowikla i jak Wiktoria się dziś czuje?miała jeszcze później gorączkę?oby nie :-)

Anabuba ja nie mam żadnych wieści od Aleksi,coś teraz nie odpisuje na moje sms,nie wiem czemu :baffled::baffled::baffled:

umyłam już głowę,zaraz będę robić śniadanko,wypije kawkę,pełen relaks :-p:-p:-p a M jeszcze śpi,a dam mu dziś pospać :tak::tak::tak::tak::tak: niech wie ze żona czasem potrafi byc dobra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agunia zobaczylam Twoj podpis pod suwczkiem-cukrowa rocznica slubu:-)
moja 10-bedzie cynowa:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
kto to wymyslil?????????????:laugh2::laugh2:
mi się podoba nazwa 15-tej kryształowa:tak::tak::tak:ale to jeszcze trochę
jak zwała tak zwał ważne, żeby razem dotrwać:tak::tak::tak::tak:

Agnes ale masz luzik, tylko pozazdrościć, cisza i spokój:-D:-D:-Dnie nudzisz się:cool2:

reklama
Do góry