Anabuba
czarownica mroźnego lądu
duzo tego nie bylo

no wlasnie nie ma co panikowac.trzeba uwazac.pamietacie ile szumu bylo z ptasia grypa??
ja jeszcze na taki watek nie trafilam.jak widzisz u nas sie pisze posty jak leci i nikt nie poucza
ael jak chcesz cos zmienic w poscie to wtedy edytuj i tyle
witaj Beatko,fajnie ze slub sie udal,bo pogrzeb wiadomo,smutne...

fajny suwczek

dowikla-jak ma taka wysoka goraczke to daj jej nurofen w czopku albo pyralgine w czopku.ja jak bylam ostatnio to poprosilam lekarke o recepte na pyarlgine bo moja mala jak ma taka wsoka goaczke to niczym innym jej nie schodzi ,ewentualnie chlodne oklady jeszcez.a beigunke moze miec od lekow i od goraczki,i od samego gardla tez.dawaj jej 2 razy dziennie probiotyk przez pare dni
dolaczam sie i ja do zyczen
dzieki:-)

fajnie Ci ze sie troche wyrwalas z domuHello
Jestem po pierwszym dniu pracyByło fajowo nareszcie wsrod ludzi
No ale byl tez nie mily incydent-spodobałam sie jakiemus nachlanemu małolatowiKtory zaczal wymyslac no ale postraszylysmy go alarmem to sie zmył
Dzieciaczki strasznie sie za mna stesknilyI jak widziały przez okno ze ide to plakaly i wolaly mama chodz
MAMA HELENKI
Witaj spowrotem![]()
ostatnio duzo dzieci choruje na gardlo,to przez te zmiany pogodyDzieki DOWIKLA moja ma tez czerwone gardlo i nie chce mi jesc dzis jak jej dalam owoce to wszytko wyladowalo na jej ubraniui na mnie
![]()
Dziewczyny ,trochę panikujecie ,przecież zdecydowana większość przeżywa chorych ,na grypę także zwykła ludzie umierają i nikt nie panikuje ,będzie dobrze
no wlasnie nie ma co panikowac.trzeba uwazac.pamietacie ile szumu bylo z ptasia grypa??
ja moejje daje bo ma alergie,ale mi alergolog mowila zeby prbowac dawac serki mniejszych mleczarni a nie danonki na poczatekdziewczyny od kiedy dawalyscie waszym pociecha DANONKI?????
Miłej i lekkiej pracy życzę:-)
Aha Dziewczyny i jeszcze małe pytanko. Czy to prawda, że nie można pisać postów jeden pod drugim ? Tylko zawsze edytować, bo byłam tu na forum w jakim innym dziale i tam dziewczyny jakąś nową w ten sposób pouczały? Czy ja o czymś nie wiem?
ja jeszcze na taki watek nie trafilam.jak widzisz u nas sie pisze posty jak leci i nikt nie poucza

ael jak chcesz cos zmienic w poscie to wtedy edytuj i tyle
Cześć Kochane!
Ja tylko na chwilę się przywitać wpadłam. Wczoraj było ślicznie, trochę pogoda nam nie dopisała na początku ale później było lepiej. W kościele ksiądz załatwił nam szybko ślub, w godzinę się uwinąłco chwilę nas rozśmieszał więc stres minął szybko ale to chyba tylko u Radka, ja jakoś spokojna byłam. Jeszcze na sam koniec ksiądz się pomylił i zamiast Radek powiedział Darek. Było trochę śmiechu. Zdjęcia wkleję jak znajdę trochę więcej czasu. Teraz jeszcze trochę zabiegana będę. A to na salę posprzątać dziś i jutro, potem do urzędu dokumenty zanieść jeszcze dowód wymieniać. Ach i jeszcze dzisiaj pogrzeb babci to już całkiem będę nie do życia :-(
Trzymajcie się cieplutko bo coś widzę jesień chyba zawitała do nas, zimno u mnie jak nie wiem co brrr![]()
witaj Beatko,fajnie ze slub sie udal,bo pogrzeb wiadomo,smutne...
słyszałyście dziewczyny o tej kobiecie co lekarz przyjechał stwierdził zgon zabrali w worku do kostnicy rodzina po kilku godzinach przyjechała ją ubrać a worek zaczął się ruszaćkobieta terz przebywa w szpitalu w stanie stabilnym
![]()

Dziewczyny rozszalałam się z tymi suwaczkami.Znów zmieniłam ten dot. ciąży.
Ten mi się trochę bardziej podoba bo jest pokazany dzidziuś w każdej fazie rozwoju. A jak się Wam podoba?
![]()
fajny suwczek

Wiktoria dzisiaj znowu miała goraczke rano 38,5 M dał Jej nurofen ale znowu goraczka rosnie pomału
I do tego doszło rozwolnienie
AGNES
A Ty ale masz luzikWyspalas sie Kochana???
dowikla-jak ma taka wysoka goraczke to daj jej nurofen w czopku albo pyralgine w czopku.ja jak bylam ostatnio to poprosilam lekarke o recepte na pyarlgine bo moja mala jak ma taka wsoka goaczke to niczym innym jej nie schodzi ,ewentualnie chlodne oklady jeszcez.a beigunke moze miec od lekow i od goraczki,i od samego gardla tez.dawaj jej 2 razy dziennie probiotyk przez pare dni
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla laury córki mlenki sto lat sto lat![]()
dolaczam sie i ja do zyczen
a to dla naszej anabubki![]()
dzieki:-)