reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

WITAM WSZYSTKIE UROCZE PANIE:-)Ja równiez wpadam na chwilke.Wczoraj byłam u szwagram mojego M brata,a potem na zabawie,bawiłam sie az do 3rano super było:tak:Dzisiaj mamy wkoncu ładniutka pogode,takze jedziemy na festyn do Koscierzyny i do kumpla na kawe;-)BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK:-)

reklama
WITAM:-)

MADZIA no to zabawy nie brakowało i dzis życze miłej również zabawy:-)
BADAICKA miłej także i wam życze zabawy:-)

U nas rano (tzn przed 6.00) było 5 stopni, mżawka i bardzo silny wiatr. Wyrwało mi nawet parasolkę ale ją dorwałam na szczęście bo 50 zł kosztowała.

hehe niezła bestia nie dałaś jej uciec:-)

Dziewczyny, ja mam jakies dziwne schizy. Fakt, ze u mnie w mieszkaniu czasem samo spadnie cos, co nie bylo uzywane od dluzszego czasu i lezy w miejscu, do ktorego sie nie siegalo rownie dlugo, czasem slychac jakby cos spadlo, ale jak sie pojdzie zobaczyc co sie stalo, to wszystko jest tak jak bylo... Ale przed chwila to myslalam, ze zawalu dostane. Robilam pranie w wannie, lalam wode prysznicem, a potem go odwiesilam i sie pochylilam, zaczelam ugniatac sweter i mignal mi na wodzie nad cieniem mojej glowy jeszcze jeden cien, odwrocilam sie myslac, ze moze M wrocil i chce mnie przestraszyc, ale nikogo nie bylo... prawie zawalu dostalam :szok:

:szok:weź kobito nie strasz ja tez czasami mam takie coś:szok:

witajcie dziewczyny - ja jestem nieprzytomnie spiaca - przeczytalam troche tegop co napisalyscie ale nie jestem w stanie sie skupic i odpisac. Zaraz sie walne do lozka i tyle...
pozdrawiam wszystkie smutaski, przestraszone, czekajace na II i wydepilowane - toscie se hobby znalazly:-):-):-) ja kiedys kupilam depilator i lezy w szafce bo cholera tak boli ze ja nie wytrzymywalam, prewnie wosku tez bym nie wytrzymala. Wole co 2 dni golic zyletka:tak::tak:moze kiedys skusze sie na laseroa depilacje...

ja tez po tym jak szwagierka mi woskiem robiła to wole żyletki:tak:

patrysia jak sie czujesz?

ogólnie dobrze tylko te wymioty i mdłości:baffled:super ze tylko drukowanie i do oddania paraca:-)

Cień to jeszcze nic.
U nas kiedyś z półki z biżuterią wyskoczyła bransoletka metalowa i przeleciała od ściany do ściany, odbiła się z drugiej strony i spadła na podłogę, kiedyś pies staną na środku kuchni i zaczął szczekać w jedno miejsce a dokładnie w kaloryfer, najeżył się i nie mogłam go stamtąd odciągnąć, ostatni przypadek to jak telefon bezprzewodowy wyskoczył z podstawki w górę (stoi na szafce jakieś 20 cm od brzegu) i spad na podłogę. Było jeszcze wiele różnych niewytłumaczalnych odgłosow i sytuacji.....

no i nastepna straszy kurcze ja to chyba bym się non stop rozglądała a w nocy z łóżka nie wychodziła:szok::szok::szok:

Mi M kupił depilator i działa ekstra a do bólu idzie się przyzwyczaić, później się tego nie zauważa. Trzeba pamiętac by nie były za długie do depilacji bo wtedy okropnie ciągnie. Stąd ten ból.

WITAM:-)

MADZIA no to zabawy nie brakowało i dzis życze miłej również zabawy:-)
BADAICKA miłej także i wam życze zabawy:-)

hehe niezła bestia nie dałaś jej uciec:-)

:szok:weź kobito nie strasz ja tez czasami mam takie coś:szok:

ja tez po tym jak szwagierka mi woskiem robiła to wole żyletki:tak:

ogólnie dobrze tylko te wymioty i mdłości:baffled:super ze tylko drukowanie i do oddania paraca:-)

Dziekuje trzeba korzystac:tak:

hej laseczki;-)
u mnie dzis sloneczko swieci wkoncu:-) bo wczoraj pogoda byla jakby trzeci swiat u nas byl hehe:laugh2:

lenia mam dzis strasznego! nic mi sie nie chce... popilam troszke wczoraj martini i dzis mam lenia ze hej:confused2:
u mnie cos dziwnie bo jutro powinnam miec owulke a tu nic mnie nie kluje nie pobolewa hm..:confused2: dziwne, a ze nie mierze tempki to nie wiem... moze mi sie przesunela.... hm... mam tylko jeden test owu i nie wiem kiedy go zrobic heheh:tak:
buziolki dla was :**

Hej!
Kto ogladal kabarety w Opolu???
Ale sie usmialam....:-D

Niunia-moim zdaniem skoro masz wyslac prezent to musi byc to cos lekkiego-ja jestem zakochana w satynowej bawelnianej poscieli-jest super-bo nie jest zimna i sliska jak satyna, ale ciepla i mila jak bawelna, a dzieki satynie-bardzo delikatna w dotyku...napewno beda zadowoleni z takiego prezentu, koszt okolo100-150 zl, zalezy od rozmiaru i wzoru.
poza tym mozesz pomyslec np. o pieknym obrusie i biezniku do kompletu-sa sliczne wzory-z dodatkami serwet/serwetek...zalezy ile chcesz na to przeznaczyc.
A jesli myslisz o wiekszej sumie to spokojnie mozesz wyslac im pieniadze i cos drobnego-symbolicznie jako dodatek, by pamietali.
Ja od wielu osob na slubie dostalam oprocz pieniedzy-tzw. zalacznik do koperty-np. wlasnie posciel, filizanki dla 2, albumy slubne, haftowany fatuszek od cioci, piekne lyzeczki...itd...mowi sie, ze to zamiast kwiatka ktory szybko zwiednie:tak:

Olapop-dalas czadu z tymi duchami...ja nawet nie bede pisala co mnie sie raz przytrafilo...sama do konca w to nie wierze...przynajmniej staram sie nie myslec za czesto...ale wierze w takie moce...mam dowody:-):sorry::shocked2::sorry:

I nie wiem co jeszcze bylo...sluchajcie od tego kolana to mi cos ostatnio pamiec szwankuje...hmmm za malo praktyki na bb w ostatnim czasie i czlowiek sie gubi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A Makaronka-milo, ze jestes wsrod zywych! Co teraz porabiasz skoro lodow juz nie krecisz??? pewnie krecisz...ale swojego makaroniarza:-p Trzymam kciuki by skutecznie !
A i mam prosbe-podeslij troche poludniowego slonca do naszej szarej ojczyzny!!! buziaki mocne!!!!

to moze sugeruj sie sluzikiem???

Mysle ze lepiej zrob dzis, jak cos to jutro w aptece dokupisz...lepiej zrobic wczesniej niz przegapic...nie?
..
wiesz co kropeczko nawet nie ogladalam mojego sluziku hehe moze rzeczywiscie sie przyjze i dzis zrobie tego testa, ale ja ZAWSZE mam bóle przy owulacji..... a tu nic:eek: az se pomyslalam ze moze mam w tym miesiacu bezowulacyjny cykl ?:eek:hm.... no nic.... zobaczymy..... i tak bede jutro i we wtorek gwalcic malza :laugh2:

ja ci bym sloneczko podeslala chetnie bo u mnie dzis jest go mnóstwo:cool:

Hej!

Niunia-moim zdaniem skoro masz wyslac prezent to musi byc to cos lekkiego-ja jestem zakochana w satynowej bawelnianej poscieli-jest super-bo nie jest zimna i sliska jak satyna, ale ciepla i mila jak bawelna, a dzieki satynie-bardzo delikatna w dotyku...napewno beda zadowoleni z takiego prezentu, koszt okolo100-150 zl, zalezy od rozmiaru i wzoru.
QUOTE]

O nie! Tylko nie pościel!!! Heheh... My dostaliśmy 4 komplety i każdy 160x200 a my mamy kołdre 200x220 i leżą tylko w szafie :sorry:
Poza tym każdy lubi inną pościel... Ja toleruję tylko flanelową :tak:
Prezent z którego ja się cieszę najbardziej to zeztaw sztućców berghoffa. Nigdy bym sobie takiego nie kupiła a ładne sztućce to zawsze się przydają... Takie co się ich na co dzień używa to się brzytkie robią, a już w ogóle jak się myje w zmywarce... a taki ładny komplet to jak przyjdą goście to jak znalazł :tak: nie ma żenady że np. nóż jakieś plamy ma :-D

A w ogóle to WITAM WSZYSTKIE PIĘKNE PANIE :-D
U mnie pogoda nawet nawet... ale mogłoby być cieplej.. już się nie mogę doczekać prawdziwych wakacji i ..... urlopu :cool2:

reklama
WITAM WSZYSTKIE UROCZE PANIE:-)Ja równiez wpadam na chwilke.Wczoraj byłam u szwagram mojego M brata,a potem na zabawie,bawiłam sie az do 3rano super było:tak:Dzisiaj mamy wkoncu ładniutka pogode,takze jedziemy na festyn do Koscierzyny i do kumpla na kawe;-)BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK:-)
no to fajnie, ze sie odstresowalas i pewnie bedziesz wyluzowana w nadchodzym zagniezdzaniu:-):-):-) moze poprawisz lekko, tylko lekko dzisiaj z malzem??
hej laseczki;-)
u mnie dzis sloneczko swieci wkoncu:-) bo wczoraj pogoda byla jakby trzeci swiat u nas byl hehe:laugh2:

lenia mam dzis strasznego! nic mi sie nie chce... popilam troszke wczoraj martini i dzis mam lenia ze hej:confused2:
u mnie cos dziwnie bo jutro powinnam miec owulke a tu nic mnie nie kluje nie pobolewa hm..:confused2: dziwne, a ze nie mierze tempki to nie wiem... moze mi sie przesunela.... hm... mam tylko jeden test owu i nie wiem kiedy go zrobic heheh:tak:
buziolki dla was :**
nastepna imprezowiczka - milo milo - ja juz kolo 9 padam wieczorem
Hej!
no ja probowalam, bylo smiesznie wtedy kiedy sie przebudzalam:-):-):-)

Do góry