reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja:-)
My sobie dzisiaj troszke pospalismy:tak:Wstałam o 8;48 i biegiem budziłam mlodego do przedszkola:szok:Przyniosłam Jemu jogurt i biegiem szlam sie myc i ubierac:szok::tak::tak::tak:Pozniej ubieralammmlodego jak jeszcze jadł bo ja wyszłam z lazienki jzu ubrana i umyta a On lezal sobie w lozku i otwierał jogurt:szok::szok::szok::-DNo ale na 9 zdazylismy akurat:tak::tak::tak:
Pogoda zapowiada sie w miare wiec moze po sniadanku wygonie M na spacerek z dziewczynkami a ja wezme sie za to prasowanie

reklama
słyszałyście dziewczyny o tej kobiecie co lekarz przyjechał stwierdził zgon zabrali w worku do kostnicy rodzina po kilku godzinach przyjechała ją ubrać a worek zaczął się ruszać:szok:kobieta terz przebywa w szpitalu w stanie stabilnym:szok::szok::szok:
Pierwsze słyszę, i kurcze Boże broń żebym cos takiego przeżyła, czy to ta z worka, czy jej rodzina...Straszne

Makunga suwaczek piekny i tez podoba mi się podgląd na fasolkę:tak:

Wiki, Medea-głos oddany:tak:

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla laury córki mlenki sto lat sto lat
1593.gif
Spóźniona, ale dopisuję się i ja do tych życzeń,dużo zdrówka, zabawy, mądrości i szczęscia, w przyszłości fajowego chłopaka a teraz kochanej i cierpliwej mamuśki:-D:-D
a to dla naszej anabubki:-D:-D
110.gif
Strzał w dziesiątke:-D:-D

Malinuś, u mnie ząbkowanie, to też masakra, nic tylko ręcę załamać, pomaga mi bardzo ten Viburcol i maśc na dziąśła, ale czy te czopki można tak codziennie???

Ktoś ma jakieś wieści o Aleksi, jak tam , wiadomo już co wyszło po tej operacji???

Agunia zobaczylam Twoj podpis pod suwczkiem-cukrowa rocznica slubu:-)
moja 10-bedzie cynowa:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
kto to wymyslil?????????????:laugh2::laugh2:
Fajne sa te nazwy rocznic, muszę sprawdzić jaka moja teraz będzie...

Agnes, opalenizna nie boli to szlej ile wlezie:-D:-D

AS, wróciłaś, :tak:no to teraz czekamy na zdjęcia i opowieści z wyprawy:tak:

mam wrażenie, że nie wszystko i się zaznaczyło w cytatach, czegoś mi tu brakuje

Beatka, jak czujesz się w nowej roli żony???:-)

Ostatnia edycja:
dowikluś dominik to luzak co się będzie spieszył:-D:-Da jak przyjdzie szkoła:szok:
wiktoria piotrek mnie nie goni z forum no chyba że sam chce coś porobiić:tak:albo do łóżka mnie goni:-D

wlasnie sie dopatrzylam ze jezeli dzieco ma orzeczenie o niepelnosprawnosci to wychowawczy platny mozna brac nawet przez 72miesiace:szok::szok::szok::szok:
tego nie wiedzialam.czyli jakbym miala orzeczenie dla weroniki to bym miala dluzej platny niz 2 lata.fajnei by bylo
czlowiek sie dowiaduje coraz nowych rzeczy:-)
odowlanie zlozone teraz czekam na komisje
To super:tak:Fajnie by było gdyby sie Tobie udało:tak::tak::tak:
A co napisałas w odwołaniu???

a i muszę się pochwalić Oliwka dziś pierwszy raz pięknie i wyraźnie powiedziała "dziękuję" i teraz chodzi i w kółko to powtarza :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Gratuluje:tak::tak::tak:
Moja Wiktoria dzisaia w nocy co chwile krzyczala"MAMA ZROB PICIE" i spala dalej i tak w kolko:szok::-D

agunia tym razem too nie ja:no::no::no::no::no::no::rofl2:
Ja tez nie:no::no::no::no:

Dziewczyny czy wasi mężowie są przeciwni że siedzicie na Forum czy to tylko mój taki
Moj tez stale pieje

Wi, mój się złości jak za długo siedze przed kompem i nie wazne, czy tu, czy tam, po prostu, jak siedze, to na niego spada obowiazek zajmowania sie mala, a ostatnio jest bardzo upierdliwa, a dopieo sie zaczyna hihihihi

Ja sobie pozaznaczałam duzo cytatow,az tu nagle wszystko zaczelo mi sie wyłaczac i załaczyly mi sie nowe aktualizacje:szok::szok::szok:
Wiec jak cos waznego ominelam to z gory przepraszam:zawstydzona/y:

MALINUS
Luzak luzakiem ale jakie to jest wnerwiajace dla mnie:tak:
Tak wogole to chyba bede Go zaprowadzała do przedszkola tylko do konca tego tygodnia

reklama
Do góry