Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czy wy to oglądacie???????????????????????? więzienie za in vitro??????????? qrwa co sie dzieje?????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak boli to oznacza ze pecherzyki rosną.. sluz niekoniecznie musi sie poprawic
Powiedzcie mi kobitki jak czujecie podbrzusze w czasie owu? Mnie caly czas boli ale tak wybitnie jak na okres i mam spuchniety brzuch, a tempka ciagle nisko, nie wiem co sie dziejePije ziolka, wiec to moze one jakos dzialaja, ale na razie nawet nie widze poprawy jakosci sluzu (pewnie za wczesnie) - no i juz pozno jak na mnie jesli chodzi o dc...
kochana ja bym jescze nie brala luteiny.. ona podwyzszy ci tempke i nie bedziesz wiedziala czy byla owulka czy nie a jesli nie bylo to juz nie bedzie bo luteina wstrzyma prace jajnikow.. takie jest moje zdanie.. jesli test wyszedl dzis negatywnie to zmierz jutro tempke i bedzie wiadomo czy bedzie skok.. wtedy bym wziela.. ja jak bralam luteine na wywolanie to mialam tempki takie jak w drugiej fazie bez brania.. to progesteron i on dziala na tempke.. wiec nie bedziesz miala takiej "prawdziwej" tylko sfalszowaną luteiną.. ale to twoja decyzjaNooo zrobilam test owu i wyszedl negatywny - wiec nie bede czekac, ciachne sobie dzisiaj luteine...
Marzenix nie sprawdza nic po IUI gadałam z dziewczynami że po samym zabiegu się nie sprawdza można sprawdzić po 2,3 dni czy napewno pękły ale skoro biorę zastrzyk na pęknięcie to musi pęknąć... tylko tak naprawde kiedy..
Teraz za rządam przed samą IUI usg a co musi się zgodzić skoro 2 nie udane to musi i koniec ... a tak wogóle zwiększam sobie dawkę clo najwyżej będę miała trojaczki?!
Oni k..wa w tym rządzie to nie mają co robić niech się w łeb walną ...ta popieprzona ustawa i tak nie przejdzie ...
No teraz już nie ciapekTeraz już chyba nie ciapek?![]()
Gosiu - jeszcze kilka dni i odpoczniesz sobie - nie przemęczaj sięOk, ja tez sie zegnam do jutra wieczorka... Jak nie padne, bo mam konf klasyf i potem 2 godz egzam w innej szkole to do was wpadne...milego wieczorku i jutrzejszego dnia zycze wszystkim - nie nastukajcie zbyt wielu stron...
Loree - to musi być fasolka - mam nadzieję;-)Dodam,że cykle mam 28 dniowe
Ale przed wyjazdem zdarzyło się że było 29 dni i raz 25. Więc już nie wiem.
Testu nie mam w domu, więc nie zrobię.
Pozbyłam się - chociaż ja po prostu golę bo chyba z bólu bym nie wytrzymała:-):-) no sama przyjemność ta depilacja:-)
I jak kłaczków się pozbyłaś??
Czesc dziewczynki, zaraz wychodze na egzamin, wiec trzymajcie za mnie kciukiUMIERAM ze strachu, naprawde... koszmar... kolejny egzamin w srode i jeszcze jeden w piatek...
Zakupki - super sprawa - ja byłam wczoraj na wyprzedaży w housie - razem z M, siostrą i szwagrem - po 30 minutach siedzieliśmy w 3 na kanapie i czekaliśmy na mojego szwagra, aż wszystko przymierzy kolejne 30 minutczesc wpadlam sie przywitac!!!
buuuuuziole!!
Eve - Ty nie choruj tylko dbaj o siebie - fasolka czeka;-):-) dzieki! kochana jestes!
mari - ja wszędzie widzę kobiety w ciąży - ale ich naprawdę jest więcej ostatnioJa tylko na moment chcialam sie przywitac:-):-):-).
Elfa - pracą się nie przejmuj - raczej nie sądzę, żeby byli tacy teraz po zabiegu - Ty musisz teraz dbac o siebiehej
kobietki bardzo zle przechodzilam antybiotyk który mialam połykac po tym zabiegu,
Kochana - tak szybko jeździć ;-)ciesze sie bardzo ale jednak to nie w tym miesiącu.. tempka spadła.. więc nie pozostaje nic innego jak sie jeszcze poseksić z M przed @ przeczekać @ i dalej jechana..
No i superKupiłam bratu taki album:
Martynko - jeszcze raz przytulam - dobrze, że wola walki powróciłaWitam!
Po 2 dniowej załamce , podniosłam się i walczę dalej... postanowiliśmy spróbować ostatni raz IUI jak mówi przysłowie do 3 razy sztuka...
POZDRAWIAM
Mnie sie ten podobaKtóre wybrać?
Życzę wszystkiego czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba
bez żadnych ograniczeń prędkości,
do tego jeszcze ogromu radości
z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
który spełnia Wasze marzenia.
Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu
talerza klusek i makaronu.
Słońca bez końca, kwiatów pachnących,
a tuż za oknem ptaków śpiewających.
Każde z tych życzeń na pewno się spełni,
ponieważ płynie prosto z serca głębi.
To podobnie jak wykres Agnieszki;-)P.S. A moj M mysli, ze ja go czesto gwalce, spojrzcie co znalazlam na ff
Aga - Ty to powinnaś zafasolkować w tym cyklu na bank - codziennie gwałciłaś M to i teraz nie odpuszczaj;-)Właśnie wyszły dwie czerwone na owulacyjnymBedę dziś M gwałcic
:-) A jak wczoraj gwałciłam to też się liczy?
To chyba na dziewczynkę..przed owu?
Bo my dawaliśmy czadu przed
DO robotyJa tam cały czas nad bejbikiem pracuję
:-) W tym miesiącu wzięłam się ostro do roboty
Tempka + testy owu + przygladanie sie śluzowi..
Musi coś z tego wyniknąc;-):-):-)
"Praktycznym sposobem upewnienia się, że jajeczkowanie występuje jest codzienne mierzenie temperatury (należy to robić codziennie przez cały miesiąc). W dniu owulacji jest ona nieznacznie podwyższona."
W sensie, ze tylko w dniu owu jest podwyzszonaI to "nieznacznie" tez jest zabawne, bo przeciez tak naprawde jak sie ma skok np. do 37.2 to gdyby to byla temperatura zewnetrzna, a nie wewnetrzna, juz by czlowiek myslal, ze jest chory ;-)
Jakiś koszmar - węszę jednak akcje ojca dyrektora bo to nie jest pomysł normalnie myślących ludziczy wy to oglądacie???????????????????????? więzienie za in vitro??????????? qrwa co sie dzieje?????????
Martynka - ja mam nadzieję, że to właśnie w rządzie nie przejdzieOni k..wa w tym rządzie to nie mają co robić niech się w łeb walną ...ta popieprzona ustawa i tak nie przejdzie ...
Madzia - dobrze, ze jest ok - a na co są te globulki - bo nie rozumiem czy masz je brac teraz skoro 20 dni bez seksu to po co ten duphastonHello:-)Własnie wróciłam do domu.Mój gin powiedział,ze mam wszystko w porządku,mam bardzo dobrze przygotowana macice do ciazy tylko działac,miałam robione usg,jak bym była w ciazy to jeszcze za szybko by to zauwarzył,jakby co to tescik robic.Zapisał mi duphaston,bo to pomaga przy staraniu,a i zapisał mi takie dopochwowe globulki mam brac przez 20dni,i bez stosunku,ale i tak jestem po dniach płodnych,to tylko czekac.![]()