• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Iwonka, no widzę, że Twoja Vanesska też coś grymasi. Moja to już nawet nie chce tknąć zupki. Wczoraj mama próbowała jej dać pyszny barszczyk z botwinki - nawet nie tknęła. Jak dałam jej ziemniaka, to wypluła, kurczaka trzymała pół dnia w policzku, przed parówką uciekła, jak dostaje chlebek z wędliną, to go wyrzuca. W ogóle nie chce próbować nic nowego. Jest w stanie zjeść tylko kaszkę, mleko, sam chleb i banana. O deserku nie ma mowy, więc chociaż daję jej soczek przecierowy. Niech to już minie.

Do mnie zawsze dochodzą przesyłki z allegro, tylko czasem kupione rzeczy były do bani. Kupiłam kiedyś kieckę, na zdjęciu wyglądała świetnie, a okazało się, że leży fatalnie, nie można ubrać do niej stanika, bo cały wyłazi, bez stanika trzeba mieć cycki (czego ja nie posiadam). Jak znajdę to pstryknę jej fotkę, może któraś z Was będzie chciała, to oddam za darmochę. :-p

Palenie w miejscach publicznych też mnie wpienia na maksa.​

reklama
Kangurka ale tam nie musisz sie rejestrowac,noramlnie zakladaj suwaczek i na koniec pokaza ci sie kody.

dzięki, bede probowac.

Moja niunia dzisiaj znowu pochłonęła straszne ilości rosołu z kluchami i mięsem :eek:
Na takie upał nawet mnie sie jeść nie chcę, a Nikol.... :-p

Na temat pyskatych chamskich bab (i nie tylko) dyskutowac nie będę bo od razu piany na usta dostaję :wściekła/y:
Palących - tych których nie szanują innych - potempiam.

Co do wspomnień o ojcach... w lutym minęła druga rocznica od kiedy mój tato nie żyje i strasznie mi go brakuje... Był strasznym patenciarzem - nieraz wymyslał jakieś śmieszne rozwiązania, w domu mama musiala się kłócić o każdą bzdurę zeby naprawił. ale mnie... zawsze chętnie coś zrobił w domu/naprawił jak tylko poprosiłam :sorry:

PS. udało mi sie wsadzic suwaczek hefalumpi :-)
A czy jest tam opcja zmiany odliczania?? Bo chciałam sobie zrobic tez drugi suwaczek nie "do urodzin" tylko z wiekiem Nikolki...

Ostatnia edycja:
Ja mysle ze doniesienie na policje powinnas zrobic,ci ludzie czuja sie bezkarni:no::no::no:ja jak juz kupuje to od tych co maja bardzo malo negatywow a ta ma praktycznie pol/pol:no:nie kupilabym nic:no:i kupuje zawsze przy odbiorze bo chociaz dostane co chce.prosze zawsze tesciow o sprawdzenie ale oni nigdy nic nie sprawdzili:baffled:ale jak narazie to spoko,raz tylko zapomnieli te barierke do wozka dolaczyc ale szybko przeslali ale coz ztego jak dodatkowy koszt wysylki tutaj byl:sorry:no coz,bylo minelo
TA KOBIETA MIAŁA SAME POZYTYWY, W SUMIE OK 535. Teraz liczba tych pozytywów maleje wraz z każdym negatywem (negatyw obniża o punkt niżej).
Dlatetgo nie spodziewała bym się niczego złego po tym sprzedawcy!!!:szok:

Hanna jak sie wchodzi na jej strone to ma 541 chyba pozytyw 260 negatywow-duuuuuzo:no:

Moj maly spal dzis godz :szok:juz spi od 15min ale mleka nie wypij moze 4 lyzeczki:no:za wczesnie bylo na niego:baffled:pewnie niedlugo sie obudzi:baffled:

Uf na szczescie Klaudia mimo poznej drzemki z ktorej wstala o 17ej to poszla spac przed 20ta:tak: tylko druga buszuje.Niestety mam znow jakis problem z Vanesska ,ma od kilku dni uplawy widoczne na majteczkach i tez sie drapie po psitce,dalam jej teraz furalgin ,zobaczymy co bedzie jak sie nie poprawi po kilku dniach to pojdziemy do lekarza.
Gotuje bob,malzonek kupil sobie bo on uwielbia.Zaplacil 10zl za torebke.Ja tez lubie czasami ale tego smrodu gotowania nie lubie:sorry:I mam dzis owulacje bo czuje jak mnie jajniki napierniczaja nie milosiernie,wzielam nospe.Zawsze co miesiac wiem kiedy jest ten dzien.A suwaczekj pokazywal mi ze wczoraj miec powinnamCiekawe czy w takim razie dostane @@@ dzien pozniej niz wskazuje moj suwak.

Amelia teraz męczy się z zaśnięciem, ze zmęczenia nie chce usnąć, wierci się, piszczy, wierzga nogami. Byliśmy z R po obiedzie w parku poszliśmy po 18:00 wrciliśmy przed 20:00, Ami przeszła cały park, a potem jeszcze brykała po placu zabaw, myślałam, że padnie po kąpieli, ale niestety się pomyliłam :sorry:.
Co do spania na spacerze u nas nie ma takiej opcji od jakichś dwóch m-cy. Odk ad chodzimy na plac zabaw i puszczam ją swobodnie samą, wyjście na dwór kojarzy z zabawą, nie ze spaniem, ale w sumie to dobrze, bo śpi w domu, dzięki czemu ja mam czas dla siebie, na spanie, prasowanie itp.

Dla własnej pamięci :tak::-), w sumie to dla potwierdzenia, bo pękła nam ostatnio gumka :-p, drugie po cc mogę zacząć planować dopiero po dwóch latach dla swojego bezpieczeństwa :tak:;-)

reklama
mamita - Czy każdy facet tak ma, że bez piwa to ani rusz.

iwonka - Ano późno, ale to albo pogody nie było albo kasy, albo tam jakies inne powody.
Co do potraw to u nas na ogól poprostu kiełbaska, czasem skrzydełko czy ryba jak złowią :P. A ja to tylko parówki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry