reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale jakos nie kojarze zebys pislaa ze juz sie wyprowadzacie:eek:
to Ty sie kobieto juz pakuj bo nie zdazysz.najpeirw te rzeczy ktorych nie uzywasz zbyt czesto,a te co koniecznie zostaw na koniec.
to bedzie domek czy mieksznako?
Pisalam ANABUBKA pisałam:tak::tak::tak:
Wlasnie takie pakowanie sobie zaplanowałam:-)Zaczne jutro po pracy:tak::tak::tak:
To jest taki duzy prywatny dom wielorodzinny jakby taka duza willa:tak:

No to zostałysmy same ANABUBKA:szok:
Ostatnio coraz bardziej pusto sie tu u nas robi:shocked2::crazy:
Szkoda ze juz nie jest wieczorkami tak jak kiedys,pogaduchy na całego:rofl2:

No to zostałysmy same ANABUBKA:szok:
Ostatnio coraz bardziej pusto sie tu u nas robi:shocked2::crazy:
Szkoda ze juz nie jest wieczorkami tak jak kiedys,pogaduchy na całego:rofl2:

oj ba ostatnio mam ciezka glowe....

no o 22 to juz malo kto.ja rozumiem zima sie spac chce ale latem?????????
a propos lata-dzis bylo pieknie ale jutro podobno znow ma lac:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

no i wez sie czlowieku ciesz jak nie ma z czego:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Nic mi nie mow na temat tej pogody:wściekła/y::wściekła/y:U nas duszno jak cholera ale slonce tylko jakos swiecilo do poludnia:no:A siora jest nad morzem i caly dzien sie opalała:szok:
Tez slyszałąm ze jutro ma byc zimno- u nas tylko 17 stopni i deszcz
Jak te dzieciaki nie maja pozniej chorowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U mnie cyganie zrobili sobie imprezke bo Ich najstarszy synalek konczy dzisiaj 17 lat i szaleja na calego
A jakie trunki i zarcie wynosili z aut:szok::szok::szok:my takich na slubach nie mamy

Nic mi nie mow na temat tej pogody:wściekła/y::wściekła/y:U nas duszno jak cholera ale slonce tylko jakos swiecilo do poludnia:no:A siora jest nad morzem i caly dzien sie opalała:szok:
Tez slyszałąm ze jutro ma byc zimno- u nas tylko 17 stopni i deszcz
Jak te dzieciaki nie maja pozniej chorowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U mnie cyganie zrobili sobie imprezke bo Ich najstarszy synalek konczy dzisiaj 17 lat i szaleja na calego
A jakie trunki i zarcie wynosili z aut:szok::szok::szok:my takich na slubach nie mamy

bylo sie podczepic Ty taka oplanona:-D:-D:-D:-D

no u mnie prawie caly dzien bylo lsonce,troche chmur tylko,a jutro ma byc paskudnie
a moja siora w tamtym tyg byla nad morzem i padalo

reklama
Do góry