reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to juz nalog :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
jestem jeszcze bo jednak jem :-):-)
zrobilam sobie kanapeczki z pomidorkiem i rzodkiewka.... mniam mniaam
a zaraz dopiej koktailem albo zjem sobie lody.... :sorry:
jakos po tej kapieli odechcialo mi sie spac......
ale kto wie co bedzie za pol godzinki :-p:-p:-p

reklama
Dziewczyny czy wasi mężowie są przeciwni że siedzicie na Forum czy to tylko mój taki
moj sie nie psrzeciwia,ale z reguly staram sie przy nuim nie wchodzic na forum,chyba ze akyrat mala spi i nie mam nic do roboty,
zreszta niechby cos gadal to bym mu szybko jezyk uciela:-)
zawsze chodzialm swoimi drogami:-)

To super:tak:Fajnie by było gdyby sie Tobie udało:tak::tak::tak:
A co napisałas w odwołaniu???
]

cos tam nasciemnialam:-)mogloby sie udac:tak:

A ja włąśnie przypadkiem dowiedzialam si, że moj jest zapisany w jakims portalu , czy cos-towarzystwo spotkan doroslych, jestem ciekawa, czego on am kuxwa szuka, zaraz go znajde, juz sie zarejestrowalam
:szok::szok::szok::szok::szok:

Juz go znalazlam, zboczek mały, w profilu wpisal, ze szuka:potajemne randki, seks we dwoje, seks na telefon, ja mu kórwa dam, niech tylko sobie tam jakies zdjęcie wstawię. Zaraz do mnie sam przyleci

o Ty lozbuzie!a moze to taki odwet za bb?

Cześć dziewczyny.
Poczytałam, ale jakoś weny mi brak na odpisywanie. Wybaczcie proszę. :sorry:
Cały poprzedni tydzień mój mąż miał urlop, więc spędzaliśmy czas rodzinnie jak tylko wyzdrowieliśmy z Piotrusiem. :cool2: I tu odpowiedź na pytanie Wiki - mój m raczej nie ma nic przeciwko forum, ale wkurza go, że jak już usiądę to się wyłączam i wtedy marudzi, więc jak jest w domu to z reguły nie wchodzę na forum, bo ja muszę zawsze wszystko dokładnie wyczytać, a ten mnie zawsze pogania :eek:
Jak już wcześniej napisałam jesteśmy zdrowi, chociaż ja mam problem z tym uchem. Jak Pe wstanie to wybiorę się do ośrodka i zapytam - może mnie przyjmie jakiś lekarz. W zasadzie to pewnie i tak będę potrzebowała skierowania do laryngologa, więc wszystko jedno jaki lekarz będzie. :sorry:
Wczoraj miałam egzamin, który muszę w tym tygodniu sprawdzić i jechać do szkoły zrobić ostatnie wpisy i wtedy oficjalnie zacznę wakacje :cool::cool::cool:
Jutro m wyjeżdża na dwudniowe szkolenie do Wawy, więc będziemy siedzieć sami z Piotruniem w domku.
A dziś ogarniam chałupę po całym poprzednim tygodniu. Wymiotłam już tyle kotów z kątów, że szok :szok::szok::szok::szok::szok: Czy wy też tak macie, że jak wasze połówki są w domu to nie sprzątacie, tyko "ogarniacie"? :sorry: Ja jakoś nie potrafię posprzątać jak mój siedzi w domu. :zawstydzona/y:

oj tak,ja tez nie lbie jak moj jest w domu arno bo robota mi sie nie klei,nie wiem od czego zaczac,psuje mi cale szyki,bo kreci sie gorzej niz dziecko

ech no wkleję Wam coś

Moja mama nauczyła mnie :

1. OCZEKIWANIA -"Poczekaj tylko, az ojciec wróci!."

2. OTRZYMYWANIA - "Dostaniesz, jak tylko wrócimy do domu"

3. PODEJMOWANIA WYZWAŃ - "Co ty sobie myslisz? Odpowiedz , jak sie pytam! Nie odszczekuj sie!"

4. LOGIKI - "JAk spadniesz z huśtawki i skręcisz sobie kark, to nie pojedziesz ze mną do miasta"

5. JAK SZYBKO WYKSZTAŁCIĆ ZAINTERESOWANIA - "Nudzisz się? Zaraz ci znajde zajęcie"

6. MIŁOŚCI DO RODZEŃSTWA - "JAk zaraz nie przestaniecie sie kłócic, to każę wam sie pocałować!"

7. ODKRYŁA PRZEDE MNĄ TAJEMNICĘ MOJEGO ISTNIENIA - "JA cie wydałam na ten świat i ja mogę pomóc ci się z nim rozstać"

8. DOCENIAĆ DOBRZE WYKONANĄ PRACĘ - "Jesli zamierzacie się pozabijać, zróbcie to na zewnątrz- przed chwilą skończyłam sprzątać"

9.RELIGII - "Lepiej się módl , zeby na dywanie nie było śladu"

10. PRZEWIDYWANIA - "Tylko załóż czystą bieliznę na wypadek gdybyś miał wypadek"

11. IRONII - "Śmiej sie a zaraz dam ci powód do płaczu"

12. WIELE WYTRZYMAŁOŚCI - "Będziesz tu siedział, dopóki nie zjesz tego szpinaku"

13.METEOROLOGII - "Wygląda, jakby tornado przeszło przez twój pokój"

14. MODYFIKACJI ZACHOWAŃ - "Przestan zachowywać sie jak twój ojciec"

15. ZAZDROŚCI - "Są miliony dzieci na świecie, które nie maja takich wspaniałych rodziców jak ty"

16. MEDYCYNY - "Jak nie przestaniesz robić zeza, to zobaczysz że ci tak zostanie"

17.EMPATII - "Załóz sweter- dobrze wiem kiedy jest Ci zimno"

18. CZARNEGO HUMORU - "JEsli kosiarka obetnie ci stopy, to nie przychodź z tym do mnie"

19. MOICH KORZENI - "Czy tobie sie zdaje , że urodziłeś sie w stodole?? "

20. ZASAD DORASTANIA - "Jedz warzywa, bo nigdy nie urośniesz!"

no i na koniec....
21. moja mama nauczyła mnie SPRAWIEDLIWOŚCI - "Kiedyś też bedziesz mieć dzieci i mam nadzieje ze będą takie jak ty!"

Pozdrawiam Mamy

normalnie sie posikalam!!!!!!!!!!!
tak sie glosno smialam ze az moj p przylecial do komoa zobaczyc z czego(swoja droga codziennie pozniej chodzi spac)
a potem mala si ze snu przebudzila:-D:-D:-D:-D
tego mi bylo trzeba bo mialam znow marny humor

dziękuję za kciukasy pomogły:happy:
a więc chłopczyk to franio ma 8 m-cy i jest słodziutki jego mama bardzo miła taka swoja babeczka:tak:narazie franio u mnie będzie tylko jutro w środę i piątek bo w wakacje tatuś się nim będzie zajmował bo to nauczyciel a po wakacjach jak wszystko będzie ok ja:tak:

to super!!!!!!!!!!!!

jednak ta deprecha calkiem mi nie minela:no:
p dzis jeszcze mnie podkurzal i dostałam pismo z banku ze musze wpisac budynek do ksiegi wieczystej
jutro dzownie do ssadu jakie wnioski(cos nie cos wiem jakie dokumenty),ale chyba tez i troche kasy trzeba na to miec:eek::eek::eek::eek::wściekła/y:
wlansie musze zadzwonic dokladnie sie dowiedziec i jechac zalqtwaiac
tylko skad brac kase na to??????????

Anabuba jeszcze czytasz ????? czy Cie wcięło? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a tak w ogóle to żadnej nie ma,nie ma z kim pogadać :no::no::no:
to ja się zmywam,jak mnie olewacie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobrej nocki,ide na seksik :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry