medeuska
październikowa mama'09
mmm.. kopytka.. pychotkAa ja nie wiem co na obiad
ale mialam ochote na kopytka z cebulka...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mmm.. kopytka.. pychotkAa ja nie wiem co na obiad
ale mialam ochote na kopytka z cebulka...![]()
ja jeszcze sniadania nie jdlamale mi sie nie chce... jedyne co zrobiłam to sniadanie sobie
nawet łózka nie chce mis ei scielic![]()
NO TO NIEDOBRZEja jeszcze sniadania nie jdlam
tylko kawke wypilam
![]()
powodzenia!!!!!!!Witam
Lecimy dzisiaj do szpitala na kontrole... Trzymajcie kciuki
Agnes, sto lat, sto lat...![]()
Witam
no to gratuluje kochan i zycze milej bez stresowej przeprowadzkiWitam:-)
Wkoncu dotarlam do domu i do laptopaProsto po mojej pracy jechalismy podpisac umowe i w sobote sie przeprowadzamy
Ale sie ciesze:-)
Zaraz poczytam co napisałyscie
Kochana i co u lekarza bo ja nic nie wiem?? jak tam fasolka??jestem bylam juz na poboczu bo mialam sprawe i teraz jestem tutaj.......
szukam jakiegos nowego suwaczka![]()
fotko ogladnelam sa superwrzucilam pare fotek na nk![]()
No ja nie wiem o co chodzi bo nie jestem w temacie ale MYSZUNIA i ja gratulujeJa przynajmniej zdarzylam poczytac, kurcze myszunia, jeszcze raz gratulacje![]()
dolanczam sie do zyczen kochanaNo właśnie! Agnes!
Spełnienia najskrytszych marzeń, szczęścia, radości, miłości, słońca i uśmiechu na każdy dzionek!
:-):-):-):-):-):-):-)
Oj no to przykro mi kochana :-Mój M niestety zapomniał o moich urodzinachjest mi smutno z tego powodu bo nawet życzeń od niego nie usłyszałam
:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Szkoda ze zapomnial i rozumie ze ci przykro tez by mi bylo ale teraz napewno wszystko nadrobi i szczeli ci taka niespodzianke ze oczy co wyjdadziewczyny nie miałyście racji tym razem,jednak zapomniałsprawdziłam to
jak wychodził do pracy to szepnęłam mu do ucha ;"kochanie dziękuję za pamięć" i mu sie w tedy głupio zrobiło i od razu wrócił do pokoju i zaczął mnie przepraszać itp ,ja go znam i jeśli szykuje cos to ja o tym wiem a tym raazem widziałąm ze zapomniał i się nie pomyliłam :--
-
-
-
-(
Kciuki zacisnieteWitam