reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no i nie poszlam:-)
jestem z doskoku ale co mi tam.dzis sie niegdzie nie spiesze;)
sasiad odbiera dzieci wiec ja mam dzis luzik.tylko p pewnie wczesniej wroci:eek::eek::eek::eek::confused2:

leje az jest siwo!

Pati mno Ty juz powinnas najpierw zjesc sniadanie a potem kawke.nie zapominaj sie:-)
a kwas foiliwy bierzesz?

Witam:-)
Wkoncu dotarlam do domu i do laptopa:tak:Prosto po mojej pracy jechalismy podpisac umowe i w sobote sie przeprowadzamy:tak::tak::tak:
Ale sie ciesze:-)
Zaraz poczytam co napisałyscie
no to gratuluje kochan i zycze milej bez stresowej przeprowadzki:tak::tak::tak::tak:

jestem bylam juz na poboczu bo mialam sprawe i teraz jestem tutaj.......
szukam jakiegos nowego suwaczka :-D:-D:-D:-D
Kochana i co u lekarza bo ja nic nie wiem?? jak tam fasolka??

wrzucilam pare fotek na nk;)
fotko ogladnelam sa super:tak::tak::tak:

Ja przynajmniej zdarzylam poczytac, kurcze myszunia, jeszcze raz gratulacje:tak::tak::tak:
No ja nie wiem o co chodzi bo nie jestem w temacie ale MYSZUNIA i ja gratuluje:tak::tak::tak:

No właśnie! Agnes!

Spełnienia najskrytszych marzeń, szczęścia, radości, miłości, słońca i uśmiechu na każdy dzionek!
:-):-):-):-):-):-):-)
dolanczam sie do zyczen kochana:tak::tak:

Mój M niestety zapomniał o moich urodzinach :tak::tak::tak::tak: jest mi smutno z tego powodu bo nawet życzeń od niego nie usłyszałam:no::no::no::no::no::no: :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Oj no to przykro mi kochana :-:)-:)-:)-(

dziewczyny nie miałyście racji tym razem,jednak zapomniał :tak::tak::tak::tak::tak: sprawdziłam to :tak::tak::tak::tak:
jak wychodził do pracy to szepnęłam mu do ucha ;"kochanie dziękuję za pamięć" i mu sie w tedy głupio zrobiło i od razu wrócił do pokoju i zaczął mnie przepraszać itp ,ja go znam i jeśli szykuje cos to ja o tym wiem a tym raazem widziałąm ze zapomniał i się nie pomyliłam :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Szkoda ze zapomnial i rozumie ze ci przykro tez by mi bylo ale teraz napewno wszystko nadrobi i szczeli ci taka niespodzianke ze oczy co wyjda:tak::tak::tak:
Witam :tak::tak::tak:

Lecimy dzisiaj do szpitala na kontrole... Trzymajcie kciuki :tak:

Agnes, sto lat, sto lat... :cool2:
Kciuki zacisniete:tak::tak::tak:

No to witam was kochane po krodkiej przerwie ale widze ze nawet nie zauwarzylyscie mojej nieobecnosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-);-)
Ja bylam wczoraj na tych urodzinach u chrzesnicy i nawet bylo fajnie myslalam ze bedzie gorzej:tak::tak::tak: ale co mnie za kazdym razem zaskakuje jak na urodzinach dziecka rodzice stawiaja wodke itd ja tego nie rozumiem to przeciez urodziny dziecka a nie jakas impreza zeby wszyscy sie upili:szok::szok::szok::szok: nie wiem jak inni ale ja na urodzinach dziecka alkoholu miec nie bede:no::no::no::no:

M ma w koncu tydzien urlopu wiec mam nadzieje ze fajnie ten czas razem spedzimy i moze byc ze troszke was zaniedbam wybaczcie mi:tak::tak::tak:

reklama
Oliwka siedzi na nocniku i czyta książeczkę to skorzystałam z okazji aby na chwilkę zajrzeć :tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny nie będę każdej z osobna dziękować tylko dziękuję Wam wszystkim za zyczenia:tak::tak::tak::tak::tak:
tylko Wy o mnie pamietałyście :-):-):-):-):-):-)

Do góry