reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
masakra z mlodym to ja juz nie wytrzymuje jeszcze jakos nerwowa sie zrobilam... teraz wtulony do mnie jak nie wiem a grzeje mnie niesamowice ma juz 38,4 dostal znow nurofen.... a na noc dam mu chyba pyralgin w czopku... a jaki marudny dzisiaj.... :confused2:
a jeszcze ta pogoda do bani...... :confused2:

Cze kobitki :tak:

Dzieki za kciukasy :tak:

Bilirubina spadła :tak::tak::tak: Mała jeszcze żółta, ale ponoć u wcześniaka to może potrwać... Niestety za mało przybiera na wadze i mam zacząć dokarmiać :no: Na razie próbuje swoim mlekiem, za 3 dni na wagę i zobaczymy czy nie będę musiała przejść na sztuczne...

W szpitalu spędziłam ponad 2 godziny na izbie przyjęć :wściekła/y: A i tak poleciałam z awanturą to mnie bez kolejki wpuścili, a musiałam czekać na wyniki badania, normalnie porażka :no:

Partysia, duuuuużo zdrówka dla Sewcia :tak::tak::tak:

Cze kobitki :tak:

Dzieki za kciukasy :tak:

Bilirubina spadła :tak::tak::tak: Mała jeszcze żółta, ale ponoć u wcześniaka to może potrwać... Niestety za mało przybiera na wadze i mam zacząć dokarmiać :no: Na razie próbuje swoim mlekiem, za 3 dni na wagę i zobaczymy czy nie będę musiała przejść na sztuczne...

W szpitalu spędziłam ponad 2 godziny na izbie przyjęć :wściekła/y: A i tak poleciałam z awanturą to mnie bez kolejki wpuścili, a musiałam czekać na wyniki badania, normalnie porażka :no:

Partysia, duuuuużo zdrówka dla Sewcia :tak::tak::tak:
mam nadzieje ze przybierze Ci na wadze karmiac ja piersia i zebys nie musiala przechozic na sztuczne
a wyobrazcie sobie moj mlody zasnal mi na rekach tak sie wtulil teraz spi.... nie fajnie bo nie iwem o ktorej potem zasnie :wściekła/y:

Jestem juz po pracy,po salorce i po przytulancach z dzieciaczkami:tak::tak::tak:Teraz siedze i pozeram sobie spaghetti:-)
Jestem cholernie zmeczona a jeszcze musze zaczac pakowanie,a M siedzi i gra na sony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to wstawilam sobie pranie i jakos nic wiecej mi sie nie chce:no:Chyba ubiore dziewczynki i wezme Je na spacer bo M caly dzien kisił Je w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry