reklama
masakra z mlodym to ja juz nie wytrzymuje jeszcze jakos nerwowa sie zrobilam... teraz wtulony do mnie jak nie wiem a grzeje mnie niesamowice ma juz 38,4 dostal znow nurofen.... a na noc dam mu chyba pyralgin w czopku... a jaki marudny dzisiaj.... 
a jeszcze ta pogoda do bani......

a jeszcze ta pogoda do bani......

Mama Helenki
i Aniki :D
Cze kobitki 
Dzieki za kciukasy
Bilirubina spadła

Mała jeszcze żółta, ale ponoć u wcześniaka to może potrwać... Niestety za mało przybiera na wadze i mam zacząć dokarmiać
Na razie próbuje swoim mlekiem, za 3 dni na wagę i zobaczymy czy nie będę musiała przejść na sztuczne...
W szpitalu spędziłam ponad 2 godziny na izbie przyjęć
A i tak poleciałam z awanturą to mnie bez kolejki wpuścili, a musiałam czekać na wyniki badania, normalnie porażka 
Partysia, duuuuużo zdrówka dla Sewcia

Dzieki za kciukasy

Bilirubina spadła

W szpitalu spędziłam ponad 2 godziny na izbie przyjęć

Partysia, duuuuużo zdrówka dla Sewcia

mam nadzieje ze przybierze Ci na wadze karmiac ja piersia i zebys nie musiala przechozic na sztuczneCze kobitki
Dzieki za kciukasy
Bilirubina spadłaMała jeszcze żółta, ale ponoć u wcześniaka to może potrwać... Niestety za mało przybiera na wadze i mam zacząć dokarmiać
Na razie próbuje swoim mlekiem, za 3 dni na wagę i zobaczymy czy nie będę musiała przejść na sztuczne...
W szpitalu spędziłam ponad 2 godziny na izbie przyjęćA i tak poleciałam z awanturą to mnie bez kolejki wpuścili, a musiałam czekać na wyniki badania, normalnie porażka
Partysia, duuuuużo zdrówka dla Sewcia![]()
a wyobrazcie sobie moj mlody zasnal mi na rekach tak sie wtulil teraz spi.... nie fajnie bo nie iwem o ktorej potem zasnie

Joanna73
uzależniona od BB
witam i prosze o glosiki Logowanie do nasza-klasa.pl
i musze juz spadac zajrze i nadrobie wieczorkiem jak wszyscy pójda spać 

reklama
Podziel się: