to fajnie powinnas sie cieszyc a moze zle stwierdzili u meza bezplodnosc ??Właściwie to tak.Czekałam długo bo u mnie to troszkę skomplikowana sprawa ,nieregularne miesiączki i mąż ze stwierdzona bezpłodnością.Zupełnie wykluczałam ciąże.Byliśmy juz nastawiani na zycie bez dzieci...a tu taka niespodzianka.Oboje jesteśmy w szoku!
reklama
jola.24
Fanka BB :)
Właściwie to tak.Czekałam długo bo u mnie to troszkę skomplikowana sprawa ,nieregularne miesiączki i mąż ze stwierdzona bezpłodnością.Zupełnie wykluczałam ciąże.Byliśmy juz nastawiani na zycie bez dzieci...a tu taka niespodzianka.Oboje jesteśmy w szoku!
To wielki dar, powinnas skakac z radosci.My stralismy sie 2.5 roku, powoli zaczynalam watpic a tu prosze...cud
to fajnie powinnas sie cieszyc a moze zle stwierdzili u meza bezplodnosc ??
raczej niesłusznie:-) skoków w bok nie było

To wielki dar, powinnas skakac z radosci.My stralismy sie 2.5 roku, powoli zaczynalam watpic a tu prosze...cud
Bardzo Ci gratuluję i zyczę samego zdrówka :-)
No to tym bardziej gratuluję, cuda się zdarzają!!Właściwie to tak.Czekałam długo bo u mnie to troszkę skomplikowana sprawa ,nieregularne miesiączki i mąż ze stwierdzona bezpłodnością.Zupełnie wykluczałam ciąże.Byliśmy juz nastawiani na zycie bez dzieci...a tu taka niespodzianka.Oboje jesteśmy w szoku!
Kubiaczka
Fanka BB :)
Mnie się dziś pani ginekolog zapytała czy hartuje sutki? Czy któraś z was już zaczęła albo myśli nad tym?
Stwierdziła, że dobrze już zacząć, bo potem nie będą pękać podczas karmienia.
Mówiła, że dobrze jest pocierać szorstkim ręcznikiem lub naprzemienne okłady zimno ciepłe na sutki.
A ja się zastanawiam, czy można w to męża włączyć

Sercadwa witamy w naszym skromnym gronie
Jak to powiadają muchy "w kupie raźniej" 

Mówiła, że dobrze jest pocierać szorstkim ręcznikiem lub naprzemienne okłady zimno ciepłe na sutki.

Sercadwa witamy w naszym skromnym gronie

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich:-)
Ja wpadłam tylko na chwilkę, nawet nie mam czasu przeczytać co naskrobałyście, żeby sie przywitać i zarazem pożegnać na tydzień, jadę ze starszą córa na tydzień na badania do szpitala:-
-
-(Nienawidze szpitali i spania pod łóżkiem na materacu

Ale jak trzeba to trzeba.
Trzymajcie się cieplutko i dbajcie o fasolinki.
Jedyna dobra wiadomość to moje dzisiejsze usg:-)
Ja wpadłam tylko na chwilkę, nawet nie mam czasu przeczytać co naskrobałyście, żeby sie przywitać i zarazem pożegnać na tydzień, jadę ze starszą córa na tydzień na badania do szpitala:-

Ale jak trzeba to trzeba.
Trzymajcie się cieplutko i dbajcie o fasolinki.
Jedyna dobra wiadomość to moje dzisiejsze usg:-)
reklama
No bardzo to dziwne, bo mnie lekarka wręcz przestrzegała przed drażnieniem sutków, żeby nie wywołać skurczów i przedwczesnej akcji porodowej, bo wydziela się oksytocyna, tłumaczyła mi, że kobiety pocierają sutki po terminie, żeby poród wywołać... No nie wiem, może we wczesnej, niezagrożonej ciąży można, bo ja mam zagrożoną i nawet o seksie mam zapomnieć, a w zdrowej ciąży nie jest przeciwwskazany...Mnie się dziś pani ginekolog zapytała czy hartuje sutki? Czy któraś z was już zaczęła albo myśli nad tym?
Sercadwa witamy w naszym skromnym gronieJak to powiadają muchy "w kupie raźniej"
![]()