reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mlenko ja też tak się buntowałam ty pewnie też więc trzeba tylko czekać aż ich dzieci też im będą pyszczyć:-D:-D:-D
agnes mój antocha też zasypia więc wreszcie spokojnie wypiję kawusie:tak:
adam przyniusł listę podreczników do klasy 4 sprawdziłam w necie ceny jak narazie naliczyłam 227 zł bez anglika techniki i przyrody:szok:

ja kupilam w necie na stronie Wesoła szkoła Box Komplet klasa 1 2 3 Już w szkole Box Komplet dla klasy I II III Przygoda z klasa i przyjaciele zestaw dla klasy Podręczniki maja sporo taniej i powyzej 200zl przesylka gartis przy wplacie na konto.moje pewnie dzis przyjda,ale jeszcze bede miala kilka dokupic.wyjdzie mi 200zl a na kiermaszu u nas po 230zl byly

Słuchajcie, obdzwoniłam chyba z 15 poradni laryngologicznych w Łodzi - w większości chcieli mnie zapisać na przełom czerwca i lipca, w pozostałych najwcześniej w przyszłym tygodniu i tylko w jednej pani mi powiedziała, że jutro przyjmuje laryngolog, ale ma już full pacjentów, więc muszę przyjść między 9.00 a 11.00 i czekać, to może mnie przyjmie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No kurna, na co my te pieniądze dajemy? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to pozostaje Ci isc prywatnie

Podobno kobiety w ciąży wszędzie powinny mieć przywileje i co z tego. Ludzie są tak znieczuleni, że jak widzą kobietę w ciąży to wzrok odwracają, żeby przypadkiem czegoś od nich nie chciała. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jak kiedyś w supermarkecie przepuściłam w kolejce do kasy kobietę w bardzo zaawansowanej ciąży to myślałam, że zostanę zlinczowana. :no::no::no:

ja jak bylam w ciazy i cos trzeba bylo dlugo stac to sie upominalam ze kobiety w ciazy maja pierszenstwo-mowilm na glos i ludziom sie glupio robilo i mnie przepuszczali

masakra z mlodym to ja juz nie wytrzymuje jeszcze jakos nerwowa sie zrobilam... teraz wtulony do mnie jak nie wiem a grzeje mnie niesamowice ma juz 38,4 dostal znow nurofen.... a na noc dam mu chyba pyralgin w czopku... a jaki marudny dzisiaj.... :confused2:
a jeszcze ta pogoda do bani...... :confused2:

oj Pati,czy to na pewno nie gardlo?

reklama
witam

My bezpiecznie i szczesliwie dotarlismy do domku:-)
Podroz byla spokojna i jechalismy 10h:sorry:
W Polsce wszystko podopinane na moj przyjazd
Jutro czeka mnie sprzatnko i prasowanie ale napeno tu zagladne z ranca:-D tzn jak wstane:-D
Fajnie ze znow bede tutaj z Wami:rofl2:
Oczywiscie musze troche nadrobic zeby byc w temacie ale luzik podczytaywalam z teloefonu wiec nie jest zle:laugh2:

witaj z powrotem:-)

Please podaj przepis na tą sałatkę. My uwielbiamy sałatki !!!:tak::tak::tak:

O.k. Ja też lecę bo Dzidziuś chce spać.;-) Dobranoc:-):-D:laugh2:

Makunga mamy gdzies watek wlasnie kulinarny nasz domowkowy:-)

witajcie
dziewczyny ja tak na szybko....
my juz pobudka maly wstal po 6 i stwierdzil ze juz spac nie pojdzie:confused2:
wypil mleko - choc nie do konca :confused2:
teraz pije kawke bo zaraz zbieramy sie na szczepienie :sorry2:
jestem nie wyspaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaa :no::no::no::no:

Pati on mial wczoraj wysoka gorcazke i Ty z nim na szczepienie????????
nie rob tego!
nie szczepi sie dziecka zaraz po chorobie bo jszcze jest oslabiony.
Medeuska wez pusc Pati smska zeby nie szla dzis.niech poczeka z tydzien.mi ostatnio pielegniarka od szczepien powiedzial zeby np.po antybiotyku poczekac 3tyg ze szczepiniem, a Sewi mial wczoraj wysoka goraczke.zeby potem nie zalowala:no::no::no:

PRZEPIS NA SAŁATKĘ TORTELLINI
prosty:tak:
kupujesz makaron tortellini z szynką lub mięsem mielonym-jaki wolisz
gotujesz:cool2:
do paczki makaronu ja zawsze kupuje 2-3 ogórki
3-4 pomidory
i jeśli chcesz mozesz dac do tego szynke- ja daje tylko jak robie dla gości- do domu spokojnie mi wystarcza bez szynki:tak:
Wszystko (oprócz makaronu:-D) kroisz w kostkę większą do tego wyciskam duuuuuuuuuuuuuuuużo czosnku świeżego-ale jak kt woli-mniejwiecej wg uznania-sól,pieprz
i do tego śmietana-też wg uznania-ja czasem daję samą śmietanę, a czasem troszeczkę do tego mieszam majonezu-np na małą śmietanę daje 1-1,5 łyżki majonezu:tak::tak:

SMACZNEGO:tak::tak:

wrzuc to na watke kulinarny

Weronika zjalda o 7 kasze i dalej spi.
ja wczoraj skonczylam sprztanie strychu(czytaj poddasza chwilowo robiacego za strych:-))
teraz moge gosci zapraszac na ogladanie:-)

asia jak ospowe dzieci???????
patrysia idzie z sewim na szczepienie??????czegoś nie doczytałam:sorry:niech nie szczepi dziecka po gorączce:no:u nas po antybiotyku pani doktor przekłada szczepienie o miesiąc a po przeziębieniu gorączkowaniu o 10 dni mówi że to dla bezpieczeńbstwa dziecka:tak:

asia jak ospowe dzieci???????
patrysia idzie z sewim na szczepienie??????czegoś nie doczytałam:sorry:niech nie szczepi dziecka po gorączce:no:u nas po antybiotyku pani doktor przekłada szczepienie o miesiąc a po przeziębieniu gorączkowaniu o 10 dni mówi że to dla bezpieczeńbstwa dziecka:tak:

no wlasnie o tym samym pisalam!
tylko moze mu zaszkodzic.a taka wysoka goraczke moze miec od gardla bo przez taka pogode dzieci na gardlo choruja.

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla laury mleny córki
czerwone_mysz.gif

reklama
no wlasnie o tym samym pisalam!
tylko moze mu zaszkodzic.a taka wysoka goraczke moze miec od gardla bo przez taka pogode dzieci na gardlo choruja.
moja julia jest u mojej mamy i dzisiaj też były u lekarza bo jula strasznie kasłała dostała leki coś na katar chyba atekortin i mama mówi że doktor powiedział że coś jest w powietrzu bo dużo dzieci chorych:eek:

Do góry