reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i dotarłam:tak:Kupilam pralke i inne pierdołki i wydałam duuzo kasy:no:
No ale wszystko bedzie tylko nasze:-D:-D:-D;-)
Zaraz poczytam co napisałyscie

reklama
aha jeszcze zapomniałam: wczoraj mieli do mnie dzwonić z pracy żeby się na dzisiaj umówić na rozmowę o finansach i nic, głucho:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale mnie wkurzają, jak dzisiaj nikt się nie odezwie to sama tam zadzwonię i zapytam czy to wogóle aktualne:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:niepoważni ludzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

teraz już naprawdę uciekam, pa pa
AGUNIA
Trzymam kciuki zeby sie Tobie udalo z ta praca na Twoich warunkach oczywiscie:tak::tak::tak:

a mi się udało wszystko wyprasować i zupkę antosiowi ugotować...może zaraz moja gangrena uśnie to chociaż ziemniaczki nam obiorę zrobie surówkę podsmaże mięsko i przetre podłogi bo potem jak będzie franio to nie dam rady:no:
moja praca weekendowa nie wypaliła babka wzieła dziewczynę bezdzietną:-(ale sama dam ogłoszenie na infoludka że podejmę się weekendowo sprzątania domów mieszkań...coś trzeba robić....przyznano mi wychowawczy płatny ale to tylko 400 zł a teraz zapłacą mi tylko 120 zł za maj:-:)-(jak za to przeżyć od 19 do 5 do piotrka pensji sama nie wiem:no:załapałam przez to doła niestety:-:)-(
ale proszę o kciukasy dla mojego piotra rozmawiał ze swoim szefem o 3 stopniu specjalizacji bo chłopak z 3 stopniem odszedł i zwolniła się kasa jego szef pogada o tym z dyrektorem było by to 350 zl d każdej pensji więcej a dla nas to już naprawdę dużo:tak:
Szkoda ze praca na weekendy nie wypalila ale trzymam kciuki za awans P:tak::tak::tak::-);-)
dziewczyny ....
na poczatek dzieki za troske - kochane jestescie ;-)
pozlam do lekarza i powiedzialm mu ze wczoraj mi goraczkowal i ze mial 38,5 stopni to on mi powiedzial ze po co z malym przyszlam skoro on wczoraj goraczke mial.... o a skad to ja kur**a mam wiedziec jak ta pierd***a opieka nic nie powie.... :sorry2: ale dobra powiedzialam mu swoje...
zbadal go i plucka czyste ale ma wirusowe zapalenie gardla - a jeszcze wczoraj bylo gardlo czyste :dry: przepisal rutinoscorbin, groprinosin i calcium :tak: no i od razu odwolal szczepienie.... kazal przyjsc za tydzien - znowu go zbada i powie czy nie ma przeciwskazan :tak:
Zdrowka dla Sewika:tak::tak::tak:
a to Oliwka na osiołku :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
Slicznia
Mała wariateczka:tak::tak::tak:

Hej ,dziewczyny ,melduje ,ze żyje ,pracuję ,nie dosypiam i wiecznie brak mi czasu na wszystko:szok:mam nadzieję ,ze o mnie pamiętacie:-D
znowu rano byłam w pracy,potem na szkoleniu bo niedługo ten nieszczęsny punkt tu na miejscu otwieramy,od 17 jestem w domu,prubuję dom odgruzować ,jak to do dupy jest kiedy tylko jedna osoba w domu sprząta,próbuję dzieci do tego gonic ,ale sił mi brak,wiecznie gdzieś syf,,a pranie wstawić,a wywiesić,poskładać ,wiecznie ełno,mam nadzieję ,ze jak K przestanie pracowac to się jakos pokula...cvzasami mam wrażenie ,że za dużo sobie wzięłam na głowe...a może po prostu tylko tak narzekam.....
urok mamusi pracujacej, jak sie wbijesz w rytm bedzie dobrze
Oj słabiutko tu dzis z postami,coraz gorzej dziewczyny :tak::tak::tak: a to pewnie dlatego że coraz więcej mamusiek do pracy zaczęło chodzić i stąd te pustki :tak::tak::tak:

poprasowałam troszkę,ale i tak nie wszystko udało mi się wyprasować,za wczesnie przyszli ze spaceru :-D:-D:-D:-D
jutro będę musiał dalej się z tym męczyc niestety:confused:

słuchajcie dziś kurier przyjechał mi z nowa zabawka dla Oliwki,kupiłam oczywiście na allegro :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
a więc :
KONIK - OSIOŁEK DO SKAKANIA POMPKA GRATIS odSS (663081313) - Aukcje internetowe Allegro

rewelacyjny jest.Oliwka szaleje na nim że szok,skacze jak oszalała,a najbardziej smiac mi się chce że go gryzie w ogon :-D:-D:-D:-D:-D
jestesmy zadowoleni z zakupu.na reszcie Oliwka ma na czym się porządnie wyszaleć :-D:-D:-D:-D

cos czuje że od wrzesnia mnie to samo czeka.bo ide do pracy a mój M na pewno nie będzie chciał pomóc mi w sprzątaniu itp więc bedę padnięta na maksa,praca,potem zajmowanie sie dzieckie a sprzatanie,prasowanie i gotowanie to chyba będę robić po nocach.
beznadzieja jak mąż w niczym nie pomaga
super zakupk, ja jutro mam prasowac ale chyba nic z tego nie bedzie
a to Oliwka na osiołku :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
pieknie niech szaleje!!!

gratulacje, zakupki udane:tak:

A ja bylam z Laura na zakupkach na miescie.Zrobilam dfzis 4 prania wiec bedzie co prasowac.Mieszkanko posprzatane wiec mam luzik w tym tygodniu:-D

cześć;-);-);-);-)
teraz nie mam pojecia jaka zrobic zeby pasowala do kurczaka moze wy mi pomozecie??????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Odechciewa mi sie juz tych calych urodzin w ogole nie mam pomyslow i checi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja bardzo lubię taką: słoik selera sałatkowego, 5 krążków ananasa z puszki, 30 dag sera żłótego, puszka kukurydzy, majonez; ser kroimy w kostkę, ananasa też, wszystko wymieszać z majonezem, można lekko popieprzyć:tak::tak::-D:-D:-D

Hej ,dziewczyny ,melduje ,ze żyje ,pracuję ,nie dosypiam i wiecznie brak mi czasu na wszystko:szok:mam nadzieję ,ze o mnie pamiętacie:-D
znowu rano byłam w pracy,potem na szkoleniu bo niedługo ten nieszczęsny punkt tu na miejscu otwieramy,od 17 jestem w domu,prubuję dom odgruzować ,jak to do dupy jest kiedy tylko jedna osoba w domu sprząta,próbuję dzieci do tego gonic ,ale sił mi brak,wiecznie gdzieś syf,,a pranie wstawić,a wywiesić,poskładać ,wiecznie ełno,mam nadzieję ,ze jak K przestanie pracowac to się jakos pokula...cvzasami mam wrażenie ,że za dużo sobie wzięłam na głowe...a może po prostu tylko tak narzekam.....
kobieta pracująca:tak::tak::tak::tak:

słodka;-);-);-)

super, ja też już się nie mogę doczekać:tak::tak::tak:

a co do mojej pracy to ja dzisiaj wreszcie tam zadzwoniłam i zaproponowali mi 700 zł za pół etatu, mam się zastanowić i oddzwonić, zgodzę się bo to w kńcu tylko 4 godziny dziennie

słuchajcie dziś kurier przyjechał mi z nowa zabawka dla Oliwki,kupiłam oczywiście na allegro :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
a więc :
KONIK - OSIOŁEK DO SKAKANIA POMPKA GRATIS odSS (663081313) - Aukcje internetowe Allegro

rewelacyjny jest.Oliwka szaleje na nim że szok,skacze jak oszalała,a najbardziej smiac mi się chce że go gryzie w ogon :-D:-D:-D:-D:-D
jestesmy zadowoleni z zakupu.na reszcie Oliwka ma na czym się porządnie wyszaleć :-D:-D:-D:-D

moja przyjaciółka ma dla swojej córki taką zebrę i Julka też jest bardzo zadowolona.:tak:

Sliczne

super zakupy

AGUNIA
No to super ze bedziesz miala ta prace:tak::tak::tak:

Ja wlasnie jem kolacyjke:tak:Mlodzi juz sie najedli :-):tak:Dzisiaj nie ma nic w tv wiec moze uda mi sie isc wczesniej spac-oby
Jutro do pracy ide na 9;30 wiec nawiedze Was rano:-D:-D:-D

reklama
cześć;-);-);-);-)

ja bardzo lubię taką: słoik selera sałatkowego, 5 krążków ananasa z puszki, 30 dag sera żłótego, puszka kukurydzy, majonez; ser kroimy w kostkę, ananasa też, wszystko wymieszać z majonezem, można lekko popieprzyć:tak::tak::-D:-D:-D

kobieta pracująca:tak::tak::tak::tak:

słodka;-);-);-)

super, ja też już się nie mogę doczekać:tak::tak::tak:

a co do mojej pracy to ja dzisiaj wreszcie tam zadzwoniłam i zaproponowali mi 700 zł za pół etatu, mam się zastanowić i oddzwonić, zgodzę się bo to w kńcu tylko 4 godziny dziennie
lepsze 4 godziny i jakaś gotówka niż siedzenie w domu.
Szybko 4 godz\iny zlecą a zawsze jakiś grosz weźmiesz.:tak::-)

Do góry