reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Agik - czytam:cool2: Niezle - serio. Troche bardziej naukowo sie przerobi i bedzie super;-)
W poniedzialek sie zabiore za to naukowe;-0 Bo dzis sie kuzwa dowiedzialam, ze mam recenzowac prace mgr...dostane ja w piatek wieczor a recenzje mam napisac na poniedzialek...praca na 100 stron:szok:

reklama
Olla Kochana - Ty to słaby zawodnik, to co JA mam powiedzieć?! Ostatni alkohol, jaki miałam w ustach to pifko w marcu zeszłego roku - JEDNO. I jeszcze nawet mi nie smakowało (nie wypiłam całego), widać podświadomie czułam, że nie powinnam :sorry2: (już Małgosia się dzieliła w brzuchu). A wcześniej to winko w Portugalii w październiku... 2006 :-D
agik kupiłam też nuka z takim obleśnym żółtym gumowcem - tak właśnie słyszałam, że to też może podziałać :tak:
Olla Piotrek też daje czadu :tak: Rozgadał się niesamowicie - mówi już absolutnie wszystko, tylko czasem na tyle po swojemu, że nie łapiemy ;-) Np. od jakiegoś czasu często mówi "popom" - jakieś pomysły? Wreszcie odkryliśmy (bo kontekst nie był jasny), że to "pomóż" :-D I takich rzeczy mamy znaaacznie więcej ;-)
anielap ale czemu się odklejają? Ja nie próbowałam, ale podobno dobre ma przylepce to cholerstwo - może jakiś wybrakowany masz :confused: No ale rozumiem - dla mnie to też nie wygląda jakoś zachęcająco ;-)
Spokojnej, nie zakatarzonej nocki :tak:

Dziatwa u siebie. Pół litra lodów już zeżarłam - trochę mi zimno, więc siedzę pod kocem (Dzagud ;-)). Niestety, popcorn nam wyszedł, więc nie przekąszę. Skuszę się za to na kabanosa :-D

Widzisz Esik ,ja tez dzis zaszalalam i o 19 zjadlam platki ...bleeeeeeeeeeeeeeeeeee :/
Kurw.a!!!Krolestwo za kebaba!!!!!!!!

Samych radosnych dni i wszystkiego co najlepsze dla Naszych Cudownych dwulatków Julki i Czarusia....

moj_torcik.g.gif

Fantazja ale Ci sie udało z tym sentymentalizmem:tak: Przeczytałam caluśki wątek:tak:
A tutaj dodam że ja to do samego końca nie wiedziałam czy chłopak czy dziewczyna. Miała być niespodzianka. I jest.... Zuzanna. Chłopak miał być Igor albo Tymon.

Fajna nocka za nami. Idzie chyba chyba ku dobremu.​

Dla naszych kochanych 2-latków
Julci i Czarusia
wszystkiego najwspanialszego, dużo radości, uśmiechu i miłości. Niech szczęście nigdy Was nie opuszcza!

He, he, ja też przeczytałam ten wątek...:-D Czasem mnie coś weźmie na sentymenta i wracam sobie do naszych starych, ciążowych pogadanek.;-)A tu pamiętam tę moją ciągłą niepewność - chłopiec czy dziewczynka. No i tak naprawdę, to chyba przez to moje pragnienie posiadania synka, Magda mimo "szczeliny" między nogami, charakter ma jak mały łobuziak.;-)

Anielap, super że z Zuzią lepiej.:tak:
Co do anty, to ja dziś idę do gina bo mi się tabsy skończyły i zastanawiam się nad zmianą antykoncepcji, bo z takim libido to mi nic nie jest potrzebne.:baffled: Najchętniej w ogóle bym wykopała hormony z mojego organizmu, muszę pogadać dziś o tym z lekarką. Nawet Tomek się odgrażał że ze mną pójdzie.;-)Ja już myślałam nawet o plastrach, ale to chyba jeden czort, a ja nie wiem czy za stara na to nie jestem. Zresztą jak piszesz że tak się odklejają to mi się odechciewa.:baffled:
Olla, Ty nudna???? Chyba Cię pogięło! Ja się też nie mogę doczekać spotkania i strasznie zazdroszczę Esi, że spędzicie razem tyle czasu...:-(I uprzedzam, jak się rozmyślicie w "międzyczasie" i nie przyjedziecie do nas w odwiedziny, to obrażę się przeokropnie!!!:angry::cool2:

Ostatnia edycja:
Dzagud no Ty chyba zarty sobie ze mnie stroisz:crazy:!Jadziem do WAs nawet w najwiekszy sztorm :-D:-D:-DJa juz tylko mysle o wakacjach i spotkaniach,nawet sobie troche zazdroszcze ze tyle czasy spedzimy z Esikami:tak:Mam nadzieje ze dzieki obecnosci cajej mojej rodzinki Esia tez sobie odsapnie od dzieci:tak:;-)Moja mama jest mistrzynia w opiece nad dziecmi:-p:laugh2:,ma takie podejscie do kartofli ze lataja za nia jak zaczarowane:-)Sama z reszta jest jak duze dziecko,potrafi sie wyglupiac,swietnie bawic i ma niesamowita pogode ducha:happy::happy:Fajnie beda sie mialy z nia dzieciaki...

Anielap no jasne ze ku lepszemu dazy...juz bedzie git:blink:

Fantazje na wspominki wzielo...ja tez czasem wracam do starych,ciazowych watkow i tak troche mi brakuje Sorgi,Efilo,Blanes...

Ja od 6 miesiaca wiedzialam ze dziewczynka,pani byla pewna ze lalunia w brzuszku siedzi:-)pozniej w polsce moj kochany ginekolog tez potwierdzil,nie mial watpliwosci,mowi ze mala tak sie wystawia i rozkracza ze niezla agentka z niej bedzie:-D

Ojojoj!!! To Ty jeszcze osobistą opiekunkę zabierasz ze sobą????:szok: No nie, to teraz to już w ogóle zazdroszczę....:-(

A, no i muszę się pilnować żeby pamiętać podać przed wyjazdem Tobie i Esi telefon do mojego Małża. Mój fonik nie działał w Przysusze - kompletnie nie miałam tam zasięgu, nie wiem czemu - a mój Mąż miał 100%.:baffled: Więc coby nie było, że kontaktu brak...:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry